Çok haklısın..bebekken sağ yumurtalığım alınmıs tam 2 ayllıkken.26 yaşında menopoz derdine düştüm. Biz mi istedik böyle olmasını. Bir de eleştiriyorlar uzaktan öyle yok din, yok haram ..ne yapalım Allah bir dert verir ama kulum tedavi ol der bizin tedavimiz bu tüp bebek de yaptırdım ıkı kere sahsen olmuyor ne yapalım ..Rabbim herkese anneliği tatdırsın malesefki bazıları şanslı doğuyor hayatta..Nerdeeee bizde oyle sans.. Arkadasin cok sansliymis.
öyle söyleme arkadaşım her şey Allahtan değil mi.. hem karamsar da olma sen anne olucaksın ben eminim üzme kendiniNerdeeee bizde oyle sans.. Arkadasin cok sansliymis.
Bende Zehra hanımla bugün telefonda görüşeceğim.Yumurta donasyonu için Ekim gibi düşünüyorum özelden detayları konuşabilirmiyiz Sevinnc74Bahcecinin kibristaki merkezin de dr Zehra hnm
Bahçecide web sitesine online donör araması var ordanda seçiyorsunuz bildiğim kadarıyla dün gece ben bayağı baktımBizimki hemen bulunmuştu tüp bebek merkezi bize düşünmemiz için birkaç gün zaman tanımıştı biz donasyon yaptırma kararımızı daha merkeze açıklamadan onlar bizi arayıp bizim özelliklerimize uyan üç tane donasyon bulduklarını söylediler watsaptan donasyonların bilgilerini gönderdiler bizde içinden bize en uygun olacağını düşündüğümüz donasyonu hemen seçmiştik
Hayirli olsun tedavin.benim cumartesi gunu transferim olacak ama pek umitli degilim.dondurulmus 3 tane embriyomuz var kaliteli oldugu soyleniyor ama ben biraz arastirdim o kadar da kaliteli degillermis hersey bir kandirmaca mi para mi hersey diye dusunmeden edemiyorum.inslh ben yanilirim hayirlisi artik.Bende Zehra hanımla bugün telefonda görüşeceğim.Yumurta donasyonu için Ekim gibi düşünüyorum özelden detayları konuşabilirmiyiz Sevinnc74
Hayirli olsun tedavin.benim cumartesi gunu transferim olacak ama pek umitli degilim.dondurulmus 3 tane embriyomuz var kaliteli oldugu soyleniyor ama ben biraz arastirdim o kadar da kaliteli degillermis hersey bir kandirmaca mi para mi hersey diye dusunmeden edemiyorum.inslh ben yanilirim hayirlisi artik.
Herşeyi düşünüyoruz maddi manevi sıkıntılı bir süreç Allah yardımcımız olsun...Hayirli olsun tedavin.benim cumartesi gunu transferim olacak ama pek umitli degilim.dondurulmus 3 tane embriyomuz var kaliteli oldugu soyleniyor ama ben biraz arastirdim o kadar da kaliteli degillermis hersey bir kandirmaca mi para mi hersey diye dusunmeden edemiyorum.inslh ben yanilirim hayirlisi artik.
Ne oldu arkadaşımhe duy
dun ??[/QUOT
On iki gun sonra haklimiyim degilmiyim ona gore yazarim arkadaslar ama sonuc %90 negatif olacak bence onlara kalsa cok kaliteliymis embriyolarimiz topu topu 3 embriyo iyi ki 20 yasindaymis donorumuz allah muhafaza 25 olsaymis hic embriyomuz olmayacakmis
Tskr ederim.Transferimi dun oldum su ana kadar hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti hicbir sey yokSevinnnc umutsuz olma arkadaşım, inşallah her şey güzel olacak, dualarım seninle..Nasılsın, transferin nasıl geçti? Kedini çok yorma, çok dinleme stress yapma canım..Oylanacak birşeyler bulmak iyi oluyor..Hadi bakalım 2. Kırmızı çizgiyi göreceksin insallah
Tskr ederim.Transferimi dun oldum su ana kadar hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti hicbir sey yok
Tskr ederim.Transferimi dun oldum su ana kadar hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti hicbir sey yok
Transferim de bir sorun yasamadim hersey cok iyi dendi.3 embriyonun 2 si verildi digerinin gelisimine bakip dondurulup dondurulmayacagina karar verip haber vericez dendi bugun de pazar 3.ye ne oldu bilmiyoruz
Çok haklısın , benimde bu yas da 5. Güne giden 3-4 embriyom oluyordu..Gerçi hiç biri tutunamadi ama yine daha umut vericiydi..Budurum labratuarmi iyi değil diye düşündürüyor insanı..Halbuki klinigin istanbul şubesi iyi.Bende yavaş yavaş burdan vazgeçmeye başladım senin yaşadıklarından sonra, bakalım..
Güzel hikayeler okuyoruz, sürprizler hep vardır, inşallah seninkide öyle olur canım..[/QU
Tesekkurler cnm.Benim icin bir supriz olmicak..Sunu cok iyi biliyorum eger spermde cok buyuk sorunlar yoksa ki esimin yok kac kerede spermiyogram yaptirdik temiz cikti.Yumurta kaliteliyse embriyo da kaliteli oluyor bu kesin birsey.Hep yasimdan dolayi kendimi sucladim genc bir yumurtayla kesin olur gozuyle bakiyodum.Dr kalsa transfer oncesi kontrolumde verelim 5.gun embriyosunu gebe kalsin dogursun demisti .Ne sevinmistim.cok merak ediyorum 5.gun embriyolarin kalitesine bakmismiydi acaba yoksa asistaninin 5.gun 1 adet 6.gun 2 adet embriyosu var demesine goremi hareket ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?