Senin 10 bin liran gitmis benim 20 bin liram gitti kibris bahceci de gittik cope attik geldik.
günaydın arkadaşlar..Senin 10 bin liran gitmis benim 20 bin liram gitti kibris bahceci de gittik cope attik geldik.
Sevinnc74 ne oldu haber varmı nasılsın ?Olur... aceleci davranma içini ferah tut.. Biliyorum söylemek kolay yapmak zor ama gayret et güzel haberlerini bekliyorum
canım sen de bahçeciye gidiyordun galiba senin fotoğrafın ve kan grubuna istediğin özelliklerine göre eşleme yapıyorlar sibel hanım vardı ben gttigimde onunla konusuyrdum ben hep whatsapptan yazıştım sende öyle yap canım heen dönüyo zatngünaydın arkadaşlar..
cumartesi kendi dr.uma gidicem kontrol için. tamam derse kıbrıs yolcusuyuz. fakat donör hakkında hiç bilgi verilmedi ya da seçim hakkı. sadece fotoğraf istemişlerdi yolladım. nasıl ilerliyor bu işler.. eşim ve benim kafalar karmakarışık
Aynen öyle bunlardan biride benim Ekim gibi donasyon düşünüyorum ama kafamı iyice karıştırdılar ne düşüneceğimi napacağımı bilemiyorum ; çok zor karar Allah yardımcımız olsunbu arada yazılanları gördüm cokta üzüldüm bende bahceciye gttim simdi de hamileyim bi merkezi karalamak bu kadar kolay olmamalı bence cünkü orda tedavi olan hastalar var ve bu tarz yorumlar hastaların psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmıyo diger merkezlere gitmedim kalitesini bilemm ama doktorum murat beydende merkezdende cok memnun kaldım sayelernde annelik duygusunu yasayacapım benm büyük minnettarlıgım var onlara
Ben de sizin gibi çok üzüldüm , allak bullak oldum... zaten kararsızlıklar gel- gitler bir sürü travma.. bir de yazılanları okuyunca ...bu arada yazılanları gördüm cokta üzüldüm bende bahceciye gttim simdi de hamileyim bi merkezi karalamak bu kadar kolay olmamalı bence cünkü orda tedavi olan hastalar var ve bu tarz yorumlar hastaların psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmıyo diger merkezlere gitmedim kalitesini bilemm ama doktorum murat beydende merkezdende cok memnun kaldım sayelernde annelik duygusunu yasayacapım benm büyük minnettarlıgım var onlara
ben de ekim gibi düşünüyordum ama yazılanlar beni gerçekten dağıttıAynen öyle bunlardan biride benim Ekim gibi donasyon düşünüyorum ama kafamı iyice karıştırdılar ne düşüneceğimi napacağımı bilemiyorum ; çok zor karar Allah yardımcımız olsun
ben tüp bebek denememi bahçeci de fulya yaptım. şimdi donasyon için kıbrıs dünya tüp bebeğe başladım. rahmim hazırlanıyor haftaya kıbrısa gideceğim sanırım.canım sen de bahçeciye gidiyordun galiba senin fotoğrafın ve kan grubuna istediğin özelliklerine göre eşleme yapıyorlar sibel hanım vardı ben gttigimde onunla konusuyrdum ben hep whatsapptan yazıştım sende öyle yap canım heen dönüyo zatn
neşeli merhaba..bu arada yazılanları gördüm cokta üzüldüm bende bahceciye gttim simdi de hamileyim bi merkezi karalamak bu kadar kolay olmamalı bence cünkü orda tedavi olan hastalar var ve bu tarz yorumlar hastaların psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmıyo diger merkezlere gitmedim kalitesini bilemm ama doktorum murat beydende merkezdende cok memnun kaldım sayelernde annelik duygusunu yasayacapım benm büyük minnettarlıgım var onlara
Allah yardimcin olsun umarim basarili olursunuz umarim dogru merkezi bulmussunuzdur bunu tum kalbimle diliyorum.ben tüp bebek denememi bahçeci de fulya yaptım. şimdi donasyon için kıbrıs dünya tüp bebeğe başladım. rahmim hazırlanıyor haftaya kıbrısa gideceğim sanırım.
Zaten sıkıntıda burda ilk deneyim yaşayacaklar için yani benim gibiler için kendi adıma konuşayım hep araştırma içindeyim forumlarda farklı merkezler için de aynı şeyler var kimi memnun kimi değil. diyorum ya gerçekten zor merkezlerle görüşüyorum kimse ayranım ekşi demez tabiiki hepsi birbirini karalıyor onlar yeni biz eskiyiz diyor başarı oranlarını hepAllah yardimcin olsun umarim basarili olursunuz umarim dogru merkezi bulmussunuzdur bunu tum kalbimle diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?