Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah :)Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Doğumda hepinize dua ettim, tutar dediler,
Hepinize umut olsun istedim, bu mutluluğu hepiniz yaşayın dilerim.
Bu yolculuk zor ama , vazgeçmeyin.....
ilaç miktarınız az geliyordur normalde estrofem kullanırken kanama olmamalı Dr konuşun miktarı arttırsınarkadaşlar günaydın.. estrofem kullanıp da regli olan var mı? ben iki aydır her kullanmadan sonra kanamam oldu. 2 aydır tedavim bu yüzden ertelendi. böyle bir şey yaşayan oldu mu? hiç. doktorunuz ne gibi değişiklikler yaptı. ayrıca yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar nasıl bir tedavi görüyorsunuz. nelere dikkat ediyorsunuz? yiyecek-içecek-bitkisel olarak takviye aldınız mı?. herhangi bir vitamin kullandınız mı? yazarsanız sevinirim. özellikle olumlu sonuç alan arkadaşlar lütfen sayfayı terketmeyin!!! bizleri de aydınlatın lütfen.
Gule güle sağlıkla büyütün. .....Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.
Mesela ben 5 kez denedim ve sonuç olumsuz ve koruyucu anne oldum 10 yaşında bir kızım var dünya tatlısı. .....ama yinede yaşım genç olsa cabalardim.......Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.
Canım çok sevindim hayırlı olsun.Darısı bizlere inşallahMerhaba,
Merhaba hanimlar hepimiz kibrisa gittik donasyon icin hepimiz ayri ayri yerlere gittik veya ayni yere gittik benim kafama takildi bize uyguladiklari islem icin fis vermediler alan varmi acaba kizlar aranizda
bu ay donasyon yaptıran kimse yok mu?. kimse tedavisini ve süreçlerini paylaşmıyor. yazalım arkadaşlar. birbirimize destek olalım. özellikle pozitifi tutturan arkadaşlar sayfayı terketmeyin lütfen. bizlere yol gösterin. yoldaş olun lütfen.
Nereye gideceksinizMerhabalaar kızlar
Ben şuan istanbula geldim estrifam ile rahim hazırlığım yapılıyor. Önümüzdeki günlerde kıbrısa gidiyoruz donasyon için
bu ay donasyon yaptıran kimse yok mu?. kimse tedavisini ve süreçlerini paylaşmıyor. yazalım arkadaşlar. birbirimize destek olalım. özellikle pozitifi tutturan arkadaşlar sayfayı terketmeyin lütfen. bizlere yol gösterin. yoldaş olun lütfen.
Sen ne zaman yaptıracaksın cnmBen yaptırdım cnm Firdevs hnm da 2 haftalık hamişim yumurta donasyonu oldu kesinlikle tavsiye ederim çok profesyonel bir ekip hastane çok güzel
Rahim kalınlıgın gayet iyi maşallah hayırlı sonuçlanır inşallahBen cumartesi kıbrısa gidiyorum pazar günü inşallah transferim olacak.
Rahim kalınlığımı ölçtürdüm bugün 11,4 imiş
Doktorum gayet iyi dedi estrifam folbiol ve kan sıvılaştırıcıya devam ediyorum.
Hadi hayırlısı olsun cnm kap bebişini gel eli boş dönen olmuyo Firdevs'tenBen cumartesi kıbrısa gidiyorum pazar günü inşallah transferim olacak.
Rahim kalınlığımı ölçtürdüm bugün 11,4 imiş
Doktorum gayet iyi dedi estrifam folbiol ve kan sıvılaştırıcıya devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?