Hadi bakalım. 8,5 çok ıyı. Transfer sonrası yatmayı pek önermiyor doktorlar. Rahime kan gitmesi Lazım. Yapmaman gerekenler ağır iş, spor, uzun Süreli oturma diyorlar. Ben normal tüp bebekte ilk seferlerde hep yattım tutmadı. Daha sonra yatmadım ama ağır iş yapmadım, ağır kaldırmadım tuttu. Daha sonra kromozom bozukluğundan kaybettik. Bir de kabız olmaman gerekiyor. Benim de yarın ilk Ölçüm yapılacak kısmetse 6 Mayıs'ta kıbrıstayım. Umarım sende pozitif sonuç alırsın arkadaşım....

Merhaba arkadaşım. Bende 22 nisanda başladım yarın ilk Ölçüm yapılacak. Benim ilaçlarımı ve günde kaç adet kullanacağımı kıbrıs bildirdi. Reglin 2. Günü başladım ilaçlara 15. Gün sperm vermek için kıbrısta olacağız onların dediğine göre. Bende henüz otel, uçak ayarlamadım doktorum ilk Ölçümden anlarız Gidişatın nasıl olduğunu dedi. O Yüzden Yarınki duruma göre rezervasyon yaptıracağım. Ama benim daha önce hiç kalınlaşmama problemi olmadı. Bazılarının o konuda problem olabiliyor o Yüzden asıl önemli olan kaç günde yeterli kalınlığa geleceği aslında.

Arkadaşım ümitsizliğe kapılma. Idrarla yapılan testler yanıltabiliyor. Cuma test günüdü değil mi? Kan testini görmeden kendini strese sokma, pozitif düşün

Arkadaşlar bu arada bir şey soracağım Kafamı çok kariştırıyor. Yoruldum artık tüp bebek merkezine gidip gelmekten, sıra beklemekten bu Yüzden Kıbrıs'a hazırlık için normal bir kadın doğumcuya başladım. Sonuçta içtiğimiz ilaçlar, süreç hep aynı. Ama bir yandan da içim içimi kemiriyor doğru mu Yaptım diye. Bir de tüp bebekçim moralimi bozdu sen iki saat yol gelmeye üşenip beni bırakıyorsun millet şehir dışından sırf ölçüme geliyor diye. Aranızda normal kadın doğum uzmanına giden var mı hazırlık için?

Ben en son öyle yapmıştım, sonuçları istanbula doktoruma gönderdim kontroldeki ultrason resimlerini bile attım onların yönlendirmesi ile kıbrısa gittim tutmadı o ayrı ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü duvar kalınlığı e2 progesteron ve tsh hiç sıkıntı yoktu zaten bende. Herşey nasip sorun olmamasına rağmen negatif

bırak özel kadın dogumcuya gitmeyi ben ölçüm için sadece devlet hastanesine gittim ucunda para var ya kafa karıştırıyor bence zaten ilaçları Kıbrıs'taki Dr lar ayarlıyor .

Doğru diyorsun herşey nasip. Çok üzüldüm senin için de...

bırak özel kadın dogumcuya gitmeyi ben ölçüm için sadece devlet hastanesine gittim ucunda para var ya kafa karıştırıyor bence zaten ilaçları Kıbrıs'taki Dr lar ayarlıyor .
Benim doktorum biraz fazla hassas maalesef. Daha önce de ondan sonra başka tüp bebekçiye gittim diye bozulmuştu bana. Bakalım bugün ilk ölçümü yaptırdım. 5. Gün 4.8 çıktı. İnşallah sorunsuz ilerler...

13 nisanda başladım estrofem E Çarşamba Kıbrıs inşallah rahim kalınlığı ne durumda ona göre gidiş takvimi belirleniyor diye biliyorum. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkürler.. İnşallah hayırlısı olur..

Ben ilk defa baktırıcam rahim kalınlığına.. Bakalım doktorum ne zamana tamam diyecek..cevabın için çok teşekkür ederim..

Zormu isin hadi kolay gelsin insallah guzel haberlerle gelirsin

Hayır aslında zor değil masa başında oturarak çalışıyorum. Gün içerisinde nadir 2 kat merdiven inip çıkıyorum.

Bugün konuştum çalıştığım yer ile 1 hafta izin aldım. Perşembe akşam Kıbrıstayım. Pazartesi transfer sonrası geliyorum.

İnşallah güzel haberler olur. Rabbim nasip eder bana ve herkese. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İlk 2-3 gün yatmak gerekiyor diyorlar kafam karıştı. Sonrasında hafif hafif yürüyüş yapmak gerekiyormuş sanırım.

Bende işyerinden 1 hafta izin aldım bakalım inşallah olur.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. :)

perşembe bende kıbrısa geliyorum
kliniklerle görüşücem
hangi klinikde denme yapıyorusnuz?

Amin insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…