- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Senin talebine göre arastirmadin sanirimArkadaslar merak ettim biri cevaplayabilirmi size zahmet dönor neye gore belirleniyor yumurta donasyonunda ...
Hadi bakalım. 8,5 çok ıyı. Transfer sonrası yatmayı pek önermiyor doktorlar. Rahime kan gitmesi Lazım. Yapmaman gerekenler ağır iş, spor, uzun Süreli oturma diyorlar. Ben normal tüp bebekte ilk seferlerde hep yattım tutmadı. Daha sonra yatmadım ama ağır iş yapmadım, ağır kaldırmadım tuttu. Daha sonra kromozom bozukluğundan kaybettik. Bir de kabız olmaman gerekiyor. Benim de yarın ilk Ölçüm yapılacak kısmetse 6 Mayıs'ta kıbrıstayım. Umarım sende pozitif sonuç alırsın arkadaşım....Merhaba,
Bugün ölçüm yaptırdım sonuç 8,5 mm çıktı. İnşallah 28 Nisan'da Kıbrıs'a gidiyorum.
Çok heyecanlıyım. Bir de transfer sonrası 3-4 gün evde yatmak gerekiyormuş. Ben çalışıyorum sorun olur mu acaba?
Merhaba arkadaşım. Bende 22 nisanda başladım yarın ilk Ölçüm yapılacak. Benim ilaçlarımı ve günde kaç adet kullanacağımı kıbrıs bildirdi. Reglin 2. Günü başladım ilaçlara 15. Gün sperm vermek için kıbrısta olacağız onların dediğine göre. Bende henüz otel, uçak ayarlamadım doktorum ilk Ölçümden anlarız Gidişatın nasıl olduğunu dedi. O Yüzden Yarınki duruma göre rezervasyon yaptıracağım. Ama benim daha önce hiç kalınlaşmama problemi olmadı. Bazılarının o konuda problem olabiliyor o Yüzden asıl önemli olan kaç günde yeterli kalınlığa geleceği aslında.Merhaba kızlar.. sizlere bir sorum olucak... Ben 15 nisan da estrofem e başladım ve yarın kontrolüm var. bugün 3 tane içmeye başladım. doktorum 20 hazırlığın 20 gün süreceğini söyledi. şimdi buradaki bazı arkadaşların 20 gün sürmediğini görüyorum bu hazırlık sürecinin. ben şu anda ne zaman kıbrıs a gideceğimi bilemiyorum mesela? siz nasıl hesap ediyorsunuz ya da doktorunuz mu söylüyor gideceğiniz günü? hazırlık süreci zamanı da kişiye göre mi değişiyor? yardımcı olursanız bu sorularım hakkında çok sevinirim çünkü ben hala kıbrıs için otel ayarlaması bile yapamadım belli olmadığı için? teşekkürler.. :)
Arkadaşım ümitsizliğe kapılma. Idrarla yapılan testler yanıltabiliyor. Cuma test günüdü değil mi? Kan testini görmeden kendini strese sokma, pozitif düşünKizlar dün evvelki gün merakına yenildim ağlaya ağlaya test yapdim çoook silik hayal gibi gördüm.dün gene yapdim biraz daha iyi gördüm bugün o cizgi hafiflemis gibi geldi 1 saat sonra bir daha yapdim başka markayla hayal oldu.olmadi galiba
Ben en son öyle yapmıştım, sonuçları istanbula doktoruma gönderdim kontroldeki ultrason resimlerini bile attım onların yönlendirmesi ile kıbrısa gittim tutmadı o ayrı ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü duvar kalınlığı e2 progesteron ve tsh hiç sıkıntı yoktu zaten bende. Herşey nasip sorun olmamasına rağmen negatifArkadaşlar bu arada bir şey soracağım Kafamı çok kariştırıyor. Yoruldum artık tüp bebek merkezine gidip gelmekten, sıra beklemekten bu Yüzden Kıbrıs'a hazırlık için normal bir kadın doğumcuya başladım. Sonuçta içtiğimiz ilaçlar, süreç hep aynı. Ama bir yandan da içim içimi kemiriyor doğru mu Yaptım diye. Bir de tüp bebekçim moralimi bozdu sen iki saat yol gelmeye üşenip beni bırakıyorsun millet şehir dışından sırf ölçüme geliyor diye. Aranızda normal kadın doğum uzmanına giden var mı hazırlık için?
bırak özel kadın dogumcuya gitmeyi ben ölçüm için sadece devlet hastanesine gittim ucunda para var ya kafa karıştırıyor bence zaten ilaçları Kıbrıs'taki Dr lar ayarlıyor .Arkadaşlar bu arada bir şey soracağım Kafamı çok kariştırıyor. Yoruldum artık tüp bebek merkezine gidip gelmekten, sıra beklemekten bu Yüzden Kıbrıs'a hazırlık için normal bir kadın doğumcuya başladım. Sonuçta içtiğimiz ilaçlar, süreç hep aynı. Ama bir yandan da içim içimi kemiriyor doğru mu Yaptım diye. Bir de tüp bebekçim moralimi bozdu sen iki saat yol gelmeye üşenip beni bırakıyorsun millet şehir dışından sırf ölçüme geliyor diye. Aranızda normal kadın doğum uzmanına giden var mı hazırlık için?
Doğru diyorsun herşey nasip. Çok üzüldüm senin için de...Ben en son öyle yapmıştım, sonuçları istanbula doktoruma gönderdim kontroldeki ultrason resimlerini bile attım onların yönlendirmesi ile kıbrısa gittim tutmadı o ayrı ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü duvar kalınlığı e2 progesteron ve tsh hiç sıkıntı yoktu zaten bende. Herşey nasip sorun olmamasına rağmen negatif
Benim doktorum biraz fazla hassas maalesef. Daha önce de ondan sonra başka tüp bebekçiye gittim diye bozulmuştu bana. Bakalım bugün ilk ölçümü yaptırdım. 5. Gün 4.8 çıktı. İnşallah sorunsuz ilerler...bırak özel kadın dogumcuya gitmeyi ben ölçüm için sadece devlet hastanesine gittim ucunda para var ya kafa karıştırıyor bence zaten ilaçları Kıbrıs'taki Dr lar ayarlıyor .
Çok teşekkürler.. İnşallah hayırlısı olur..13 nisanda başladım estrofem E Çarşamba Kıbrıs inşallah rahim kalınlığı ne durumda ona göre gidiş takvimi belirleniyor diye biliyorum. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
Ben ilk defa baktırıcam rahim kalınlığına.. Bakalım doktorum ne zamana tamam diyecek..cevabın için çok teşekkür ederim..Merhaba arkadaşım. Bende 22 nisanda başladım yarın ilk Ölçüm yapılacak. Benim ilaçlarımı ve günde kaç adet kullanacağımı kıbrıs bildirdi. Reglin 2. Günü başladım ilaçlara 15. Gün sperm vermek için kıbrısta olacağız onların dediğine göre. Bende henüz otel, uçak ayarlamadım doktorum ilk Ölçümden anlarız Gidişatın nasıl olduğunu dedi. O Yüzden Yarınki duruma göre rezervasyon yaptıracağım. Ama benim daha önce hiç kalınlaşmama problemi olmadı. Bazılarının o konuda problem olabiliyor o Yüzden asıl önemli olan kaç günde yeterli kalınlığa geleceği aslında.
Zormu isin hadi kolay gelsin insallah guzel haberlerle gelirsin
Hadi bakalım. 8,5 çok ıyı. Transfer sonrası yatmayı pek önermiyor doktorlar. Rahime kan gitmesi Lazım. Yapmaman gerekenler ağır iş, spor, uzun Süreli oturma diyorlar. Ben normal tüp bebekte ilk seferlerde hep yattım tutmadı. Daha sonra yatmadım ama ağır iş yapmadım, ağır kaldırmadım tuttu. Daha sonra kromozom bozukluğundan kaybettik. Bir de kabız olmaman gerekiyor. Benim de yarın ilk Ölçüm yapılacak kısmetse 6 Mayıs'ta kıbrıstayım. Umarım sende pozitif sonuç alırsın arkadaşım....
Senin tipine kan gurubu n'a boyuna gore arkadasim belirleniyorArkadaslar merak ettim biri cevaplayabilirmi size zahmet dönor neye gore belirleniyor yumurta donasyonunda ...
Hayır aslında zor değil masa başında oturarak çalışıyorum. Gün içerisinde nadir 2 kat merdiven inip çıkıyorum.
Bugün konuştum çalıştığım yer ile 1 hafta izin aldım. Perşembe akşam Kıbrıstayım. Pazartesi transfer sonrası geliyorum.
İnşallah güzel haberler olur. Rabbim nasip eder bana ve herkese. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin insallah olurHayır aslında zor değil masa başında oturarak çalışıyorum. Gün içerisinde nadir 2 kat merdiven inip çıkıyorum.
Bugün konuştum çalıştığım yer ile 1 hafta izin aldım. Perşembe akşam Kıbrıstayım. Pazartesi transfer sonrası geliyorum.
İnşallah güzel haberler olur. Rabbim nasip eder bana ve herkese. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
perşembe bende kıbrısa geliyorum
kliniklerle görüşücem
hangi klinikde denme yapıyorusnuz?
Benim Çapa Tıp Fakültesindeki doktorumun arkadaşı. O yönlendirdi. ismi Kemal Tavukçu. Mehmet Emin Kaptan'da aynı merkezdeki doktor.
merkezin adı nedir?
Benim Çapa Tıp Fakültesindeki doktorumun arkadaşı. O yönlendirdi. ismi Kemal Tavukçu. Mehmet Emin Kaptan'da aynı merkezdeki doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?