Merhaba kızlar.. sizlere bir sorum olucak... Ben 15 nisan da estrofem e başladım ve yarın kontrolüm var. bugün 3 tane içmeye başladım. doktorum 20 hazırlığın 20 gün süreceğini söyledi. şimdi buradaki bazı arkadaşların 20 gün sürmediğini görüyorum bu hazırlık sürecinin. ben şu anda ne zaman kıbrıs a gideceğimi bilemiyorum mesela? siz nasıl hesap ediyorsunuz ya da doktorunuz mu söylüyor gideceğiniz günü? hazırlık süreci zamanı da kişiye göre mi değişiyor? yardımcı olursanız bu sorularım hakkında çok sevinirim çünkü ben hala kıbrıs için otel ayarlaması bile yapamadım belli olmadığı için? teşekkürler.. :)

13 nisanda başladım estrofem E Çarşamba Kıbrıs inşallah rahim kalınlığı ne durumda ona göre gidiş takvimi belirleniyor diye biliyorum. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah

13 nisanda başladım estrofem E Çarşamba Kıbrıs inşallah rahim kalınlığı ne durumda ona göre gidiş takvimi belirleniyor diye biliyorum. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkürler cevabın için.. Yarın ilk ölçüm yapılacak.. Bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah hepimiz için öyle olsun..

teşekkürler cevabın için.. Yarın ilk ölçüm yapılacak.. Bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah hepimiz için öyle olsun..
İlaca perşembe başladım. Pazartesi ölçüm yapıldı cuma ölçüm yapıldı bugün tekrar ölçüm yapıldı. Sizin hoca kim acaba

Bi olumsuz sonuç daha alıştım zannediyordum ama alışamıyorum ben böyle negatif sonuçlara... arkadaşlar benim maceram burada bitti, Allahım herkesin gönlüne göre versin . Bu 3.denememdi Allahım hayırlısını versin diye çok dua ettim elimden hiçbişey gelmiyo. 11.gündü bugün sonuç 2,83 Yoruldum bizimki normal tüp bebekte değil ki istanbulda tedavi gör kıbrısa git gel maddi manevi extra extra yorgunluk

Kizlar dün evvelki gün merakına yenildim ağlaya ağlaya test yapdim çoook silik hayal gibi gördüm.dün gene yapdim biraz daha iyi gördüm bugün o cizgi hafiflemis gibi geldi 1 saat sonra bir daha yapdim başka markayla hayal oldu.olmadi galiba

Canim üzülme benimde öyle sanirim

Zormu isin hadi kolay gelsin insallah guzel haberlerle gelirsin

Bende bilmiyorum doktor bekleyecegimizi soyle Yor son 3 gune soyleyeceklermis

Canım çok üzüldüm ne denir bilemedim hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun. Ümidimizi yitirmemeye çalışıyoruz ama bu süreç çoook zor süreç Rabbim yardımcın olsun, yardımcımız olsun

Arkadaslar merak ettim biri cevaplayabilirmi size zahmet dönor neye gore belirleniyor yumurta donasyonunda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…