Ben en son zehra hnm olcmesi transfer öncesi 9.1 gibiydi zehra hnm bana Dedi Ki herkes farklı ölçer.transferden 5 gun önce başka bir dr olcdigunde 9 civarı demişti.bildiğim kadarıyla 7 mm üstü iyi

mrb arkaslar ben subat 17 kurtaj oldum daha sonra doktorum bır ay sonra adet olursun dedı bu bır ay ıcınde korunmasanda bırsey olmaz dedı ve bazen korunmadık tekrar hamıle kaldım ama genetık problemın oldugu ıcın malesef yasamıo tekrar kurtaj olma sansım var malesef yumurta danosyonu dusunuyorum altı ay sonra sızce bende sorun olusur mu cok korkuyorum

Bugun 6 .gün tik yok bana daral geldi iyice sisdim .ve enufak birsey yok.ne karnimda kasikda sislik ne birsey.olmadi galiba

Bugun 6 .gün tik yok bana daral geldi iyice sisdim .ve enufak birsey yok.ne karnimda kasikda sislik ne birsey.olmadi galiba
sonuç pozitif çıksın ne belirti arıyorsun ki söyledim ben sana bende hiç bir belirti olmadı hatta çoğu arkadaşta olmadı 6 haftada mide bulantısı başladı 4 ayda Karnım şişti sabır bekle az kaldı inşallah.

Inşallah papatyam az göguslerim aciyor geçiyor adet agrilari oluyor of sabir yarabbim
Akideciknane benimde belirti olarak göğüslerimin yan tarafları çok acımıştı. Transferimin 7inci günü bel ve kasık Ağrı'm olmuştu adetim olacak diye çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım hamile arkadaslardan fikir almak için. test günü şükürler olsun Allah'a hamile olduğumu öğrendim umudunu ve morelini kaybetme Canım pozitif ol ani hareketler yapma dikkat et bol bol dua et elini karnına koy bebişlerini çok istediğini filan söyle. Hayırlı Kandil'ler arkadaşlar ve 23 nisanımız kutlu olsun gelecek yıl inş bu Bayram'ı bebişlerimizle kutlamayı nasip eder Allah hepimize.

Sevgili can arkadaşlarım burda hepimiz birbirimize ailemizden beri daha yakınız.öncelikle hepinizin kandilini en icden dileklerimle kutlar hepimize gönlündekini rabbimdem dilerim.ayrıca 23 nisan çocuk bayramı bence bizimde sayılır.hepinizi opuyorum.

Benim hiç belirti melirti yok sadece ara sıra gogus uçları sızlıyor geçiyor.midem yaniyo oda ilaclardan.hayirli olsun arkadasim cok sevindim.kendim için insaĺlah diyorum rabbim duysun

hepinizin kandilini en icden dileklerimle kutlar hepimize gönlündekini rabbimdem dilerim.ayrıca 23 nisan çocuk bayramı ni en icten dileklerimle kutlarim

amin canım inşallah hepimiz bebişlerimiz ile kutlarız gelecek 23 nisanı

Merhaba,

Bugün ölçüm yaptırdım sonuç 8,5 mm çıktı. İnşallah 28 Nisan'da Kıbrıs'a gidiyorum.

Çok heyecanlıyım. Bir de transfer sonrası 3-4 gün evde yatmak gerekiyormuş. Ben çalışıyorum sorun olur mu acaba?

Can'ım aynı heyecan bende de var. Bugün 9 mm benim de. 26 sı ordayız inşallah Rabbim yüzümüze baksın. Hepimizi bebişlerimizle sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…