- 15 Ekim 2015
- 86
- 235
- 93
Inşallah güzel haberlerini alacağızBol sans benimde test gunum..
Ben en son zehra hnm olcmesi transfer öncesi 9.1 gibiydi zehra hnm bana Dedi Ki herkes farklı ölçer.transferden 5 gun önce başka bir dr olcdigunde 9 civarı demişti.bildiğim kadarıyla 7 mm üstü iyiHerkese Merhaba,
Bende uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yazmak için kararımı yeni verdim. Over Ca tedavisi gördüğüm için yumurtalarım alındı. Çocuk sahibi için tek çare Kıbrıs Yumurta Donasyonu işlemi. Kemal Tavukçu Bey ile doktorumun yönlendirmesi ile iletişime geçtim. Mehmet Emin Kaptan ile birlikte aynı merkezdeler.
Şuan ilaçları kullanmaya başladım. 5.gün usg sonucum rahim duvar kalınlığı 3mm çıktı. Çok ince değil mi anlamadım.
27 Nisan'da tekrar usg sonucumu alacağım 7mm ve üzeri olması gerekiyormuş Kemal Bey öyle söyledi. 7mm ve üzeri sonuç çıkarsa eğer 28 Nisan'da Kıbrıs'a gideceğim.
Size danışmak istediğim rahim duvar kalınlığının kaç olması gerektiği. Bu işlemi yaptıranlar yardımcı olabilir mi sizde durum neydi?
sonuç pozitif çıksın ne belirti arıyorsun ki söyledim ben sana bende hiç bir belirti olmadı hatta çoğu arkadaşta olmadı 6 haftada mide bulantısı başladı 4 ayda Karnım şişti sabır bekle az kaldı inşallah.Bugun 6 .gün tik yok bana daral geldi iyice sisdim .ve enufak birsey yok.ne karnimda kasikda sislik ne birsey.olmadi galiba
Pazar günü mü transfer olmuştu, Çarşamba mı test günüInşallah papatyam az göguslerim aciyor geçiyor adet agrilari oluyor of sabir yarabbim
Kötüyü getirme aklına bebişlerini hayal et. Stres bebişlerini etkiler herşey güzel olacak İnşallahCuma gunu test ama galiba hastalanicam
Akideciknane benimde belirti olarak göğüslerimin yan tarafları çok acımıştı. Transferimin 7inci günü bel ve kasık Ağrı'm olmuştu adetim olacak diye çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım hamile arkadaslardan fikir almak için. test günü şükürler olsun Allah'a hamile olduğumu öğrendim umudunu ve morelini kaybetme Canım pozitif ol ani hareketler yapma dikkat et bol bol dua et elini karnına koy bebişlerini çok istediğini filan söyle. Hayırlı Kandil'ler arkadaşlar ve 23 nisanımız kutlu olsun gelecek yıl inş bu Bayram'ı bebişlerimizle kutlamayı nasip eder Allah hepimize.Inşallah papatyam az göguslerim aciyor geçiyor adet agrilari oluyor of sabir yarabbim
Benim hiç belirti melirti yok sadece ara sıra gogus uçları sızlıyor geçiyor.midem yaniyo oda ilaclardan.hayirli olsun arkadasim cok sevindim.kendim için insaĺlah diyorum rabbim duysunAkideciknane benimde belirti olarak göğüslerimin yan tarafları çok acımıştı. Transferimin 7inci günü bel ve kasık Ağrı'm olmuştu adetim olacak diye çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım hamile arkadaslardan fikir almak için. test günü şükürler olsun Allah'a hamile olduğumu öğrendim umudunu ve morelini kaybetme Canım pozitif ol ani hareketler yapma dikkat et bol bol dua et elini karnına koy bebişlerini çok istediğini filan söyle. Hayırlı Kandil'ler arkadaşlar ve 23 nisanımız kutlu olsun gelecek yıl inş bu Bayram'ı bebişlerimizle kutlamayı nasip eder Allah hepimize.
insallah tutacakInşallah valla hiç belirtim yok sadece çok sicagim ilaclardan olabilir.yatıyorum kalkıyorum sigara bile icmiyorum.ben elimden geleni yapdim gerisi Allaha kalmış ne diyelim
hepinizin kandilini en icden dileklerimle kutlar hepimize gönlündekini rabbimdem dilerim.ayrıca 23 nisan çocuk bayramı ni en icten dileklerimle kutlarimSevgili can arkadaşlarım burda hepimiz birbirimize ailemizden beri daha yakınız.öncelikle hepinizin kandilini en icden dileklerimle kutlar hepimize gönlündekini rabbimdem dilerim.ayrıca 23 nisan çocuk bayramı bence bizimde sayılır.hepinizi opuyorum.
amiiiiinnnnnSevgili kaderdaşlarım bu mübarek gecede Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bir dahaki sene 23 nisanı bebelerimizle kutlamayı nasip etsin. Dualarımdasınız . Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
amin canım inşallah hepimiz bebişlerimiz ile kutlarız gelecek 23 nisanıAkideciknane benimde belirti olarak göğüslerimin yan tarafları çok acımıştı. Transferimin 7inci günü bel ve kasık Ağrı'm olmuştu adetim olacak diye çok korkmuştum hatta buraya yazmıştım hamile arkadaslardan fikir almak için. test günü şükürler olsun Allah'a hamile olduğumu öğrendim umudunu ve morelini kaybetme Canım pozitif ol ani hareketler yapma dikkat et bol bol dua et elini karnına koy bebişlerini çok istediğini filan söyle. Hayırlı Kandil'ler arkadaşlar ve 23 nisanımız kutlu olsun gelecek yıl inş bu Bayram'ı bebişlerimizle kutlamayı nasip eder Allah hepimize.
Merhaba arkadaşım. Hayırlı olsun tedavin. Bende Mehmet Emin Kaptanın hastasiyim. Bugün regl oldum kısmetse 6 mayısta kıbrısta olacağım. Güne göre durumu bilmiyorum ama transfer için 7 nin üstünde olması gerekli. Ilaclarini düzenli kullanırsan artar gün geçtikçe diye düşünüyorum..
Can'ım aynı heyecan bende de var. Bugün 9 mm benim de. 26 sı ordayız inşallah Rabbim yüzümüze baksın. Hepimizi bebişlerimizle sevindirsinMerhaba,
Bugün ölçüm yaptırdım sonuç 8,5 mm çıktı. İnşallah 28 Nisan'da Kıbrıs'a gidiyorum.
Çok heyecanlıyım. Bir de transfer sonrası 3-4 gün evde yatmak gerekiyormuş. Ben çalışıyorum sorun olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?