Benimki Dünya Tüp Bebek: Berk AngünLefkoşa tüp bebek merkezi. Mehmet Emin Kaptan
Ayyyy çokkkk sevindim :) inşallah sonuna kadar herşey güzel geçsin İNŞALLAHHH...Birgun burdan bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi .dilerim bu yolda uğraşan bütün kardeşlerime nasip etsin yarabbim
Gozunaydin saglikla kucagina al insallahCanim arkadaslarim teyze oluyorsunuz teyzeee şükürler Olsun rabbime
Cokk mutluyum cokk
Bende zehra hanim i ter ci-haut ettim haziraninbasinda basimda kibristayimperşembe bende kıbrısa geliyorum
kliniklerle görüşücem
hangi klinikde denme yapıyorusnuz?
Evet zehra hanim i aradim beraber gidelim yaptirmayazeyha hnm bu hafta yokmuş bende onu istedim görüşmek için aslında..
bende hasan bey ile görüşücem perşembe günü bakalım
inceledim araştırdımda doktorlarda inanılmaz iyi geçmişleri
inş güzel sonuçlar alırız..
sen ne yaptırıyorsun yum donasyonu mu?
:×) coooooooooooook sevindimCanim arkadaslarim teyze oluyorsunuz teyzeee şükürler Olsun rabbime
Akideciknane tebrik ederim canım, allah minigini sevmeyi koklamayida nasip etsin insallah, darisi başımıza ❤ şimdi sorularin sırası mi bilmem ama, kac embriyon olustu hic dondurulmusun kaldimi, bende 2 merkez arasında kararsız kaldimda.....tekrar tebrikler....Canim arkadaslarim teyze oluyorsunuz teyzeee şükürler Olsun rabbime
Akideciknane tebrik ederim canım, allah minigini sevmeyi koklamayida nasip etsin insallah, darisi başımıza ❤ şimdi sorularin sırası mi bilmem ama, kac embriyon olustu hic dondurulmusun kaldimi, bende 2 merkez arasında kararsız kaldimda.....tekrar tebrikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?