- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah .Darısı bu mutluluğu yaşamak isteyen herkese olsun inşallah .Canim arkadaslarim teyze oluyorsunuz teyzeee şükürler Olsun rabbime
Ben cook umutlar devirdim çok kalpler kırdım canım çok yandı ..korkarak gittim ümidim yok dedim ..geldim olmadı dedim acaba dedim çok agladimm agladimm ..kizdimm kendime hayata ..guvenemedim kimseye.bir gün olucakmi dedim .ama size hep guvendim canyoldaslarum.2009 tam beri mücadeleyi şükürler olsun ki galiba kazand.im.Şimdi dileğim tüm arkadaşlarıma ve hamile olanlara tez vakitte bebislerine kavuşmaları.Şimdi bana ettiğiniz dualara candan hislerinize ve aileden yakın samimiyetinize cok teşekkür ediyorum .Ben bir kac gündür sürekli test yapdim 6.günü silik 7 gun gene silik 8 silik öğleden sonra ikinci tam silik.arkadan olmadi depresyonu ve bu sabah belirgin cizgi .ve kan 253 hoşgeldin bebek.hala dualariniz benimle benimde sizinle olsun canyoldaslarim.negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin inanin uğraşın birgun olucak.dualarim ve kalbim sizinle
Çoook sevindim.. Sanki kendim için günleri sayar gibi idim, kendi sonucumu bekliyor gibi hryecanlıydım, cuma dediğin için bugün girdim baktım..veee mutlu haber çok şükür :)))) sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek kucağına almanı diliyorum...dualar iyidir..dileyen hepimize nasip etsin Allah inşallah.. SevgilerBen cook umutlar devirdim çok kalpler kırdım canım çok yandı ..korkarak gittim ümidim yok dedim ..geldim olmadı dedim acaba dedim çok agladimm agladimm ..kizdimm kendime hayata ..guvenemedim kimseye.bir gün olucakmi dedim .ama size hep guvendim canyoldaslarum.2009 tam beri mücadeleyi şükürler olsun ki galiba kazand.im.Şimdi dileğim tüm arkadaşlarıma ve hamile olanlara tez vakitte bebislerine kavuşmaları.Şimdi bana ettiğiniz dualara candan hislerinize ve aileden yakın samimiyetinize cok teşekkür ediyorum .Ben bir kac gündür sürekli test yapdim 6.günü silik 7 gun gene silik 8 silik öğleden sonra ikinci tam silik.arkadan olmadi depresyonu ve bu sabah belirgin cizgi .ve kan 253 hoşgeldin bebek.hala dualariniz benimle benimde sizinle olsun canyoldaslarim.negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin inanin uğraşın birgun olucak.dualarim ve kalbim sizinle
akide..........seni için çok sevindim...gözünaydın olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıkla...inan çok sevindim...ara ara ismine denk geldiğimde bakardım...şüükür..sonunda.
sevgi ile...[/QUOT
EvetDenizGeldi eski topikden çok teşekkür ederim .Canim ne acılar sen iyi biliyorsun sevgiler
Çoook sevindim.. Sanki kendim için günleri sayar gibi idim, kendi sonucumu bekliyor gibi hryecanlıydım, cuma dediğin için bugün girdim baktım..veee mutlu haber çok şükür :)))) sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek kucağına almanı diliyorum...dualar iyidir..dileyen hepimize nasip etsin Allah inşallah.. Sevgiler[/QU
Benim yuzumu sizin gibi arkadaşlarım duaları güldürdü sevgiler opuuyorumm
akide..........seni için çok sevindim...gözünaydın olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıkla...inan çok sevindim...ara ara ismine denk geldiğimde bakardım...şüükür..sonunda.
sevgi ile...[/Q
Denizim
Arkadaşım senin adına inan çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. Bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah hepimize inş. Hamile kalmak için çabalayanlara tez vakitte bu güzel haberi almaları diliyorum Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin.Ben cook umutlar devirdim çok kalpler kırdım canım çok yandı ..korkarak gittim ümidim yok dedim ..geldim olmadı dedim acaba dedim çok agladimm agladimm ..kizdimm kendime hayata ..guvenemedim kimseye.bir gün olucakmi dedim .ama size hep guvendim canyoldaslarum.2009 tam beri mücadeleyi şükürler olsun ki galiba kazand.im.Şimdi dileğim tüm arkadaşlarıma ve hamile olanlara tez vakitte bebislerine kavuşmaları.Şimdi bana ettiğiniz dualara candan hislerinize ve aileden yakın samimiyetinize cok teşekkür ediyorum .Ben bir kac gündür sürekli test yapdim 6.günü silik 7 gun gene silik 8 silik öğleden sonra ikinci tam silik.arkadan olmadi depresyonu ve bu sabah belirgin cizgi .ve kan 253 hoşgeldin bebek.hala dualariniz benimle benimde sizinle olsun canyoldaslarim.negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin inanin uğraşın birgun olucak.dualarim ve kalbim sizinle
Can'ım benim inan Mutlu haberinigçzyaşlarıya okudum. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere salı ftansferim var 2 gündür buradayız . Hepimize bol bebişli bereketli yarınlar olsunBirgun burdan bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi .dilerim bu yolda uğraşan bütün kardeşlerime nasip etsin yarabbim
Akideciknane tebrik ederim canım, allah minigini sevmeyi koklamayida nasip etsin insallah, darisi başımıza ❤ şimdi sorularin sırası mi bilmem ama, kac embriyon olustu hic dondurulmusun kaldimi, bende 2 merkez arasında kararsız kaldimda.....tekrar tebrikler....
Arkadaşım dualarim seninle insaĺlah bebisleri alıp döneceksin.Sen hangi metkezdeydin?nerede kalıyorsun transferden sonra koca bir bardak hafif suyu icdim mutlaka için kalbim dualarim seninleCan'ım benim inan Mutlu haberinigçzyaşlarıya okudum. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere salı ftansferim var 2 gündür buradayız . Hepimize bol bebişli bereketli yarınlar olsun
Tekrar tebrik ederim Canımmm ben Firdevs hocanın hastasıyım . Saolsunlar çok ilgililer dün işlemler bitti şimdi oteldeyiz. Bol ilaç takviyesiyle dinlenmeye çalışıyorum yer ayırtacak arkadaşlar tüm otaller ful. Lütfen önceden halletmeye çalışın . Bizim tüm organize işlemlerini hastane yaptı . Salı transfer inşallahArkadaşım dualarim seninle insaĺlah bebisleri alıp döneceksin.Sen hangi metkezdeydin?nerede kalıyorsun transferden sonra koca bir bardak hafif suyu icdim mutlaka için kalbim dualarim seninle
Ya otel konusu gerçekten çok sıkıntılı... ama yapacak bişeyim yok çünkü donör hazırlığı hala bitmemiş ve zamanı da net değilTekrar tebrik ederim Canımmm ben Firdevs hocanın hastasıyım . Saolsunlar çok ilgililer dün işlemler bitti şimdi oteldeyiz. Bol ilaç takviyesiyle dinlenmeye çalışıyorum yer ayırtacak arkadaşlar tüm otaller ful. Lütfen önceden halletmeye çalışın . Bizim tüm organize işlemlerini hastane yaptı . Salı transfer inşallah
ayyy bende zehra hanima gidecegim istersen beraber gidelim ben zehra hanima guveniyorum ben haziranin ilk haftasi gidecegim istersen beraber gidelim son 21 gun hapima yarin basliyorumAkideciknane tebrik ederim canım, allah minigini sevmeyi koklamayida nasip etsin insallah, darisi başımıza ❤ şimdi sorularin sırası mi bilmem ama, kac embriyon olustu hic dondurulmusun kaldimi, bende 2 merkez arasında kararsız kaldimda.....tekrar tebrikler....
amiiin hepimize arkadasimArkadaşım senin adına inan çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. Bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah hepimize inş. Hamile kalmak için çabalayanlara tez vakitte bu güzel haberi almaları diliyorum Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin.
o kadar o kadar sevindim ki anlatamam, gozunuz aydin,tebrikler,Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla hayirlisiyla,masallah masallah, cok istenilen cokta sevilen cok sevilecek olan bebis hosgeldin...Ben cook umutlar devirdim çok kalpler kırdım canım çok yandı ..korkarak gittim ümidim yok dedim ..geldim olmadı dedim acaba dedim çok agladimm agladimm ..kizdimm kendime hayata ..guvenemedim kimseye.bir gün olucakmi dedim .ama size hep guvendim canyoldaslarum.2009 tam beri mücadeleyi şükürler olsun ki galiba kazand.im.Şimdi dileğim tüm arkadaşlarıma ve hamile olanlara tez vakitte bebislerine kavuşmaları.Şimdi bana ettiğiniz dualara candan hislerinize ve aileden yakın samimiyetinize cok teşekkür ediyorum .Ben bir kac gündür sürekli test yapdim 6.günü silik 7 gun gene silik 8 silik öğleden sonra ikinci tam silik.arkadan olmadi depresyonu ve bu sabah belirgin cizgi .ve kan 253 hoşgeldin bebek.hala dualariniz benimle benimde sizinle olsun canyoldaslarim.negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin inanin uğraşın birgun olucak.dualarim ve kalbim sizinle
o kadar o kadar sevindim ki anlatamam, gozunuz aydin,tebrikler,Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla hayirlisiyla,masallah masallah, cok istenilen cokta sevilen cok sevilecek olan bebis hosgeldin...
Rabbim buradaki herkesle beraber insallah bizlerede nasip eder anneligi eslerimizede babaligi...cok duygulandim gercekten...
Canımbenim78 bıraksalar soluğu kıbrısta alicam ama proje bazlı bir iste calisiyorum ve 2 ayim kaldim Sanırım anca temmuz ağustos gibi gidebileceğim, bu aralar gidersem isim çok stresli olduğu için sonuc olumsuz olur diye korkuyorum..Zaten izin almamda çok zor...Zehra hmm sana uğur getirsin inşallah akidecik gibi ....Sanirim bende Zehra hmm.. gideceğim ama daha hala düşünmeye zamanım var Bu yaz Bol bebisli bol teyzeli bir topik olsun burasi insallah...Senin tedavin başlamış hayırlısı olsun canım tummmmm kalbimle dua edeceğim.. ..ayyy bende zehra hanima gidecegim istersen beraber gidelim ben zehra hanima guveniyorum ben haziranin ilk haftasi gidecegim istersen beraber gidelim son 21 gun hapima yarin basliyorum
cok agladiniz artik gulme sevinme zamani bundan sonra...o kadar mutluyum sizin adiniza...Allah im saglicakla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin...siz ona o size can olsun insallah...teyze olmakta supermis :)))Şu anda ağlıyorum ve burdaki herkes için dua ediyorum bu acıyı kimse bilemez kalbim ve dualarim sizinle kardeslerim.Benim hiç kızkardeşim yok ama burada birsürü kızkardeşim var ve bebisin birsürü teyzeleri var .dualarimdasiniz
Sonuc pozitif ciktimi? Hangi doktorda yaptirdiniz. ?Kabizlik mide yanmasi bulanti agrilar kokusmus bennn sonunda evime donuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?