- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Dogurunca verirsin kilolariAy benim gırtlak durmuyor 3 kilo almışım ya.bekle bekle ne olcak bakalim
Evet zehra hanim i aradim beraber gidelim yaptirmaya
Ne bilim ablam öyle belirti arıyor insan
Ne bilim ablam öyle belirti arıyor insan
Sagol mavisufi cigim uzuldum beraber gidemicez diye neyse hayirlisiyla olsunda akideciknane de benim en samimi arkadasim gunu gunune konustuk durduk ben ona dediydim ama olmaz inaniyorum simdi muradimiza erdik akideciknane icin simdi ben son 18gun daha dogum kontrol hapini icicem ve basliyacagiz insallah burdaki herkeze allah bebek nasip ederCanımbenim78 bıraksalar soluğu kıbrısta alicam ama proje bazlı bir iste calisiyorum ve 2 ayim kaldim Sanırım anca temmuz ağustos gibi gidebileceğim, bu aralar gidersem isim çok stresli olduğu için sonuc olumsuz olur diye korkuyorum..Zaten izin almamda çok zor...Zehra hmm sana uğur getirsin inşallah akidecik gibi ....Sanirim bende Zehra hmm.. gideceğim ama daha hala düşünmeye zamanım var Bu yaz Bol bebisli bol teyzeli bir topik olsun burasi insallah...Senin tedavin başlamış hayırlısı olsun canım tummmmm kalbimle dua edeceğim.. ..
Icicegim demek istemistimSagol mavisufi cigim uzuldum beraber gidemicez diye neyse hayirlisiyla olsunda akideciknane de benim en samimi arkadasim gunu gunune konustuk durduk ben ona dediydim ama olmaz inaniyorum simdi muradimiza erdik akideciknane icin simdi ben son 18gun daha dogum kontrol hapini icmicem ve basliyacagiz insallah burdaki herkeze allah bebek nasip eder
Massallah massallahTeyzeler bugün maşallah 548. 8 betamiz
tekrar gözün aydın muhtemelen tek gebelik ve kız olacak gibi bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.Teyzeler bugün maşallah 548. 8 betamiz
Umarım öyledir canim haktan hayırlısı rabbim herkez ebu yılıda nasip etsin çok zorlandim sonu kolay güzel olur insallahBak akideciknane'de de belirti yoktu ama maaşallah pozitif sonuç aldı. Belirti arayıp kendini gereksiz strese sokma. Daha çok erken..
Kacinci gūn degerin?Teyzeler bugün maşallah 548. 8 betamiz
Hadi bakalım. Insallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine ☺ otel isini halledebildin mi? bugünden itibaren ılaclar artıyor kalınlaşma daha hızlı olur bir aksilik olmazsa bizde cumartesi geliyoruz.Selam kızlar.. Salı günü Kıbrıs yolcusuyuz.. Heyecan dorukta :) dualarınızı eksik etmeyin lutfen..
Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)Hadi bakalım. Insallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine ☺ otel isini halledebildin mi? bugünden itibaren ılaclar artıyor kalınlaşma daha hızlı olur bir aksilik olmazsa bizde cumartesi geliyoruz.
İnşallah çok teşekkür ederim.. Hepimiz için güzel haberler olsun..Umarım herkezin hakkında hayırlısı olur bebeklerimizi aliriz kucağınıza gül e gül e gidin mutlu dönün insallah
Papatya sen nasilsin 38. Hafta görünüyor açık az kalmis, hazırlıklar tamammi, heycanlı bekleyiş bitmek üzere allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.. .tekrar gözün aydın muhtemelen tek gebelik ve kız olacak gibi bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?