Evet zehra hanim i aradim beraber gidelim yaptirmaya

Cnm ben görüştüm tüm kliniklerle Kıbrıs'ta ama bana sperm donasyonunu hiç biri önermedi denemeye devam et yaşın genç olur dediler
Ondan dolayı 1 deneme dAha yapıcaz bakalım hakkımıza hayırlısı
İnş güzel sonuçlarla dönersiniz

Sagol mavisufi cigim uzuldum beraber gidemicez diye neyse hayirlisiyla olsunda akideciknane de benim en samimi arkadasim gunu gunune konustuk durduk ben ona dediydim ama olmaz inaniyorum simdi muradimiza erdik akideciknane icin simdi ben son 18gun daha dogum kontrol hapini icicem ve basliyacagiz insallah burdaki herkeze allah bebek nasip eder

Icicegim demek istemistim

Bak akideciknane'de de belirti yoktu ama maaşallah pozitif sonuç aldı. Belirti arayıp kendini gereksiz strese sokma. Daha çok erken..
Umarım öyledir canim haktan hayırlısı rabbim herkez ebu yılıda nasip etsin çok zorlandim sonu kolay güzel olur insallah

Selam kızlar.. Salı günü Kıbrıs yolcusuyuz.. Heyecan dorukta :) dualarınızı eksik etmeyin lutfen..
Hadi bakalım. Insallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine ☺ otel isini halledebildin mi? bugünden itibaren ılaclar artıyor kalınlaşma daha hızlı olur bir aksilik olmazsa bizde cumartesi geliyoruz.

Valla otel işini biz halledemedik.. Merkez halledecek.. İnşallah herşey yolunda gider.. Çok teşekkür ederim :)

tekrar gözün aydın muhtemelen tek gebelik ve kız olacak gibi bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.
Papatya sen nasilsin 38. Hafta görünüyor açık az kalmis, hazırlıklar tamammi, heycanlı bekleyiş bitmek üzere allah sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…