İnşallah Can'ım yükselir benim negatif kısmet değilmiş ama pes etmek yok Allah'ın izniyle o bebekler gelecek inşallahMerhaba arkadaşlar.. Benim transfer günüm 6 Mayıs idi. Merak ettim bugün test yaptırdım 3,66 çıktı. Normalde test günüm 17 Mayıs. Sizce Çarşamba gününe kadar yükselişe geçer mi böyle olan var mı?
Hangi merkezde yaptirdin canm?Merhaba kızlar,kıbrısta Sperm donasyonu yaptırıp,hamile kalan doğum yapan var mı ? ne olur yardım edin...
Ben bir kere yaptırdım ama sonuç alamadım
Ayy haziraninbasinda dir insallah Bende haziraninbasinda ordayim toplama islemi 2 sindeherkese merhaba. Biz de bahçeci Zehra hnm ile başladık. tüm testlerim yapıldı haziranda yumurta toplama işlemi yapılacak. Hepimiz için hayırlısı olur umarım
Merhaba kızlar,kıbrısta Sperm donasyonu yaptırıp,hamile kalan doğum yapan var mı ? ne olur yardım edin...
Bahcecinin merkezinde,tavsiye etmiyorum...sende düşünüyor musun canımHangi merkezde yaptirdin canm?
Bilmiyorum canım bende hiç sorun yok diyor doktorlar ama tutmadı forumarda sperm donasyonu ile gebe kalan vok kisi yok genelde yumurta donasyonu var galibValla ben yaptırıcam
Sen nerde yaptırdın
Sorun sperm miydi sadece?
bahcecide canım ama olmadıHangi merkezde yaptirdin canm?
Can'ım inşallah kalp atışını duyarsın dualarımdasın kucağına almak nasip olsun inşallahKizlarrt güzel anneler ve adaylari biraz gec oldu ama,dugunumuz vardı bugun.O yuzden diyorum ki en cok annelik vasiflari taşıyan ve hakeden arkadaslarim anneler günümüz kutlu olsun.Yarin ben popom3.5 atarak ultrasona gidiyorum çoook korkuyorummm dua edin .opuyorum sizi balciklar❤❤❤❤❤❤❤
Bahcecinin merkezinde,tavsiye etmiyorum...sende düşünüyor musun canım
Herşey çok çok iyi dediler son ana kadar, sonrasında bir açıklama olmadı,herkese göre değişir tedavi hatırlamak bile istemitorum artık...memnun kalmama sebebin nedir?
bizide aydınalr ltf
bende bahçecide sperm donasyonu yapıcam..
sen hangi doktora gittin..
olmadığında bir yorumları olmadı mı?
Herşey çok çok iyi dediler son ana kadar, sonrasında bir açıklama olmadı,herkese göre değişir tedavi hatırlamak bile istemitorum artık...memnun kalmama sebebin nedir?
bizide aydınalr ltf
bende bahçecide sperm donasyonu yapıcam..
sen hangi doktora gittin..
olmadığında bir yorumları olmadı mı?
Kizlarrt güzel anneler ve adaylari biraz gec oldu ama,dugunumuz vardı bugun.O yuzden diyorum ki en cok annelik vasiflari taşıyan ve hakeden arkadaslarim anneler günümüz kutlu olsun.Yarin ben popom3.5 atarak ultrasona gidiyorum çoook korkuyorummm dua edin .opuyorum sizi balciklar❤❤❤❤❤❤❤
Merhaba kızlar,kıbrısta Sperm donasyonu yaptırıp,hamile kalan doğum yapan var mı ? ne olur yardım edin...
Bahcecikıbrısta hangi merkezde yaptırdın canım
biraz bilgi verirmisin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?