İnşallah Can'ım yükselir benim negatif kısmet değilmiş ama pes etmek yok Allah'ın izniyle o bebekler gelecek inşallah

Merhaba kızlar,kıbrısta Sperm donasyonu yaptırıp,hamile kalan doğum yapan var mı ? ne olur yardım edin...
Ben bir kere yaptırdım ama sonuç alamadım

Burdaki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun kucaklarımız bebişlerle dolsun

Can'ım inşallah kalp atışını duyarsın dualarımdasın kucağına almak nasip olsun inşallah

memnun kalmama sebebin nedir?
bizide aydınalr ltf
bende bahçecide sperm donasyonu yapıcam..
sen hangi doktora gittin..
olmadığında bir yorumları olmadı mı?
Herşey çok çok iyi dediler son ana kadar, sonrasında bir açıklama olmadı,herkese göre değişir tedavi hatırlamak bile istemitorum artık...

memnun kalmama sebebin nedir?
bizide aydınalr ltf
bende bahçecide sperm donasyonu yapıcam..
sen hangi doktora gittin..
olmadığında bir yorumları olmadı mı?
Herşey çok çok iyi dediler son ana kadar, sonrasında bir açıklama olmadı,herkese göre değişir tedavi hatırlamak bile istemitorum artık...

coookkk guzel muhtesem pit pitli haberlerinizi bekliyoruz..

Benimde bugün transferimin 11.günü çok şükür hamileyim 9.günde öğrendim mucizemi ve çok şükür betam artiyor doktorum firdevs hanimdan ve tüm ekipten özellikle irem hanim ve billur hanimdan Allah razi olsun onlar gerçekten mucize ekip işlerini kesinlikle hakkiyla yapan insanlar bu benim gittiğim ikinci merkez ve negatif sonuç alsaydim bile kesinlikle gözü kapalı gideceğim bir merkez çünkü ellerinden geleni yaptiklarini gördüm ve içim çok rahat bir şekilde döndüm birşey sormak isteyen olursa her türlü msj atabilirsiniz kizlar 4 yildir anne olmak için mücadele eden birisi olarak tüm soru isaretlerinize elimden geldiğince yardim ederim

S sekerseker91 merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben Ocak ayına Dünya Tüp Bebek merkezinde sperm donasyonu yaptırdım hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Toplam 3 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bu yaz tekrar yaptırmayı düşünüyorum fikrim değişmez ise Halil İbrahim Tekin'e gideceğim bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…