Yas kac canım... hiç dondurulmus vs kalmadı mı ?

canım sperm donasyonu mu yaptırdın yumurta mı ? yaş kaç acaba

Allah kucağına almayı nasip etsin cNIM
SAnırım sperm donasyonunda başarı daha az
Amin canım bence kesinlikle öyle bisey yok sadece sperm donasyonu çok yok belki o yüzden böyle bi kaniya vardin ama bence spermde basari sansin daha yüksek çünkü önemli olan rahim ve yumurta kaliten onlar iyi olduktan sonra sperm daha kolay bizde öyle olmuyor adet görmediğimiz için rahimde sıkıntı olabiliyor kalınlaşma ya biliyor rahminin saglikli olması senin için büyük bi avantaj

cnm neden 3. gün embriyosu transfer edildi..
sperm donasyonu ise 5. güne neden gitmedi..
yumurtada sorun var mı?

Kıbrısın en başarılı ve tecrübeli doktoru kimdir ?

ben ay başında geldim görüştüm kliniklerle..
bahçeciden hasan bankeroğluna karar verdik eşimle bana göre başarılı araştırdım kendisinide..
zehra hnm içinde iyi diyen çok
mücize eki diye geçiyor firdevs hnm onunlada görüşmeye gittim o da çok iyi bence güzelce anlattı bize herşeyi..
sen ön görüşme yapmadan mı karar verdiniz cnm

yaptık canım ama Hasan Bankeroğlu yoktu bizim zamanımızda.gecen yıl.
Buradan kötü yorum yapmak yakışı kalmaz.Bana kötü gelen başkasına iyi gelir belki...Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

hakkına hayırlısı cnm
allah emeklerimizi boşa vermesin
bu seferki şansımı kıbrısda kullanıcam inş bnm için iyi olur

selamlar herkese, eskilerden kimse varmı?

ben 4 sene önce kıbrısta yumurta danasyonu ile hamile kalmıştım 5. haftalıkken düşük yaptım ve haziran ayında tekrar denemek için kolları sıvadım. Bu sefer kollarımı sallayarak değil bilinçli bir şekilde gidiyorum çok araştırma yaptım tedavi şansını yükseltmek için nar suyumuş, havuç suyuymuş gebelik aşısıymış rahim çizdirme, emriyo çizdirme, akapuntur, gebelik serumu, reiki hepsini yaptırıcam bu sefer inancım tam inşallah bu sefer kucağıma alıcam

Kime giditorsunuz bu kadar araştırma yaptıysanız eminim en iyi doktara gidiyorsumdur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…