Evet anladim sizin de insallah olur insallah beraber gideriz

Benimde eşimin morfolojisi 3 5 kere denedik yumurta sayında iyi olmasına rağmen olmadi, biri oldu oda translokasyon denilen anne yaşından bağımsız kromozom bozuklugu oldu ve kalbi durdu...acaba morfoloji yüzünden olabilirmi, biz hep yumurtaya yorduk, insallah spermde n değildir.. ..

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

Ama benim kromozon analizlerim genetik taramadan hep iyi geldi
Embriyolarım 5. Güne geliyordu
Benim yum hiç sorun olmadı yani öle dendi
Benimde 8 haftalıkdı kalbi durdu
Bu son denememdede kimyasal oldu
Yani sperm dışında bir alternatif kalmadı
Sende yum olduğunu neye dayanarak sölediler?
Yum donasyonumu deniyorsun? Yada denedin?
Yaşın kaç ?

Evet yumurta donasyon canım cunki artık yaşında ilerledi 42 yasindayim...Denemeleri yaptigimizda 38-40 yasindaydim ve hep 5. Gum iyi kalite emb. Taransfer edildi..esimle benim genetik testlerimizde yapıldı onlarda temiz cikti...Ama embriyiya hiç genetik yapilmadi...Doktorlarda 38 bile olsam yasa ve yumurtaya bağladılar.. .Tüp bebek olduğu için spermi çok önemsemiyorlar sanirim.....

inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.
ben 32 yaşındayım yum bana iyi dediler:)
bakalım hakkımıza hayırlısı bu sefer ne görücez ne yaşıcaz
sen şu anda ne aşamadasın?

Kizceler nasılsınız?ben şükür iyiyim hiç hamile belirtisi falan yok gerçi 6+1 olmuşuz kalbide duyamadik bebegime gormedim bu işler pozitif almakla bitmiyor Allahim bu kadar emwgimizi bir çevirme.çok korkuyorum ..bir kalbini duyayim.sizler iyisiniz..gecmis kandilini mübarek olsun.kucaklarinuz bebislerine dolsun

Merhabalar güzel arkadaşlarım, nasılsınız? Uzun zamandır giremedim foruma. yoğun tempolu bir süreç geçirdim işle ilgili. Hamile haberi alan tüm güzel anne adaylarını tebrik ediyorum. Negatif alan arkadaşlarım üzülmeyin kolay değil ama pes de etmeyin. Çocuk sahibi olmak istiyorsak direneceğiz ve kazanacağız. akideciknane sevgili arkadaşım; stres yapma ne olur o minik kalbi duyacaksın en kısa zamanda inanıyorum. Bu yaz ben de 2.kez donasyon deneyeceğim ve umarım olumlu sonuçlanır. Okuyanlar bilir ocak ayında pozitifi görüp hemen akabinde düşük yapmıştım. Maddi ve manevi toparlanmak için zaman gerekiyor. Hepimizin evinin çocuk sesleriyle yankılanacağı günler diliyorum. Öpüyorum emektar anne adayları hepinizi. Sevgi ve sağlıkla kalın.

inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.
ben 32 yaşındayım yum bana iyi dediler:)
bakalım hakkımıza hayırlısı bu sefer ne görücez ne yaşıcaz
sen şu anda ne aşamadasın?
Ben proje bazlı bir iste çalıyorum ve 1-2 ayim kaldı bitmek üzere...Biter bitmez hemen kıbrıs yayım insallah Doktora karar vermeye çalışiyordum ama eşim benim adına karar verdi sonunda...Bakalim her şeyin hayırlısı canım en kısa sürede bebislerimize kavuşuruz insallah❤

İnşallah cnm
Sen hangi doktora karar verdin?

Benim 6 Mayıs ta transferim oldu.. Şu anda beklemedeyim :) sen de içini ferah tut ve korkma artık.. Pozitif düşün ki öyle olsun

Merhaba arkadaşlar.. Benim transfer günüm 6 Mayıs idi. Merak ettim bugün test yaptırdım 3,66 çıktı. Normalde test günüm 17 Mayıs. Sizce Çarşamba gününe kadar yükselişe geçer mi böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…