- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
Ne gibi tedaviler acaba bahsedebilir misiniz?ben bu sefer şansımı zehra hanımdan kullanıcam, ama kasdettiğim bir sürü yan tedaviler çıkmış onaları uyguluyacağım kollarımı sallayarak gitmiyeceğim
Allah kucagınıza alır inşallah.Yumurta donasyonumu sper donasyonumu yaptırdınız acaba.Allahim şūkūrler olsun oğlum būyūmeye dvm ediyor 20+4 olduk ,ara ara girip okuyorum arkadaslar yazdiklarinizi takipdeyim sizleri , rabbim hepinizin yardimcisi olsun , Halil ìbrahim beye ekibine sonsuz tesekkūrler .. Yillar sonra gelen bu mucize herseye her çabaya değdi birakmayin denemeye dvm edin ...
Donasyon cnmAllah kucagınıza alır inşallah.Yumurta donasyonumu sper donasyonumu yaptırdınız acaba.
masallahhhhEvett kızlar teyzeleri bebisimizin kalp atisinida duyduk şükürler olsun rabbim.darisi hepimizin basina
Doktor hit üçin ne düşünüyorsunuz ?ben bu sefer şansımı zehra hanımdan kullanıcam, ama kasdettiğim bir sürü yan tedaviler çıkmış onaları uyguluyacağım kollarımı sallayarak gitmiyeceğim
Elleri öpülesi bir kadın genç ve muhtesemselam bende haziranın 2 de kıbrıstayım, benim doktorumda zehra hanım
masallahhhhhuzurlu telassiz bir gebelik nasip etsin Rabbim, bu surenin sonunda da saglikla kucaklayin yavrunuzu
beraber olcaz ozamanselam bende haziranın 2 de kıbrıstayım, benim doktorumda zehra hanım
Ne gibi tedaviler acaba bahsedebilir
ben yumurtalık kanserine yakalanmıştım ameliyat ve kemoterapi gördüm 10 senedir menepozdayım FSH çok yüksek fsh yüksek olanların mutlaka hatching yaptırması gerekiyormuş embriyonun dış duvarı biraz çiziliyor ve o embriyonun rahim duvarıyla teması kolaylaştırılmış oluyormuş, birde gebelik aşısı varmış eşinizin sprem verdiği gün sizdende kan alınıyor ve emriyonun tutması için kandan bazı şeyler ayrılışyırılıyor ve transferden iki gün önce rahminiz bu kanla yıkanıyormuş, bir başka yöntemde rahim çizdirme transfer olcağınız aydaki adetinizden 10 gün önce rahime çizikler atılıyor yaralama yapılıyor yaralar iyileşirken koyulan emriyolar daha çok rahme gömüle biliniyormuş, başka bir yöntemde c56 testi ben kandan baktırdım eğer yüksek ise bağışıklık sisteminiz kuvvetli oluyormuş ve emriyo kromozonları başkasına ait olduğu için vucud yabancı madde diye emriyoyu atabiliyormuş bu yüzden bağışıklık sistemini baskılamak gerekebiliniyormuş, birde intralipit serum var emriyo transferden önce ve transferden sonra yaptırılıyormuş yabancı madde olarak algılamasın tutsun diye, birde akapuntur var gittiğim merkezde bu uygulama yokmuş başka bir merkez buldum orda yaptırıcam, birde reiki var inanırmısınız bilmiyorum ama internette videoları var kendinizde uygulayabiliyorsunuz evrendeki enerjiyi üstünüze topluyorsunuz. Birde emriyo yapıştıtıcı serum varmış doktorum bunu önermedi bu hariç diğerlerinin hepsini yaptırıyorum..Birde meditasyon videları indirdim internetten onları uyguluyorum
beraber olcaz ozaman
Tesekkur ederim M mucizeistiyorum ..ben de bi ara suluk,kupalama ve akupunktur yaptirdim ama uzun sureli degil..yoga da yapiyorum duzenli..ama cok gel-gitlerim var bu yumurta donasyonu konusunda..esimde istemiyor..o da ayri bir mucadele konusu..sinirlerim iyice yiprandi
Merhaba canım bende 3 yıl önce yaptırdım dr firdevs uğuza ilk denemem de ikizlerim oldu ilk başlarda çok gel gitler yaşadım eşim istemiyordu şuan çok mutluyuz keşke daha önce yaptırsaymışık dedik yavrularımızı çook seviyoruz biri eşime diğeride abime çok benziyor çok güzel bebekler herkez tarafından çok beğenilip dikkat çekiyorlar gitmeyi düşünenler lütfen olumsuz düşünmeyin hayat çok kısa mutlu olmak bizimde hakkımız hiçç pişman olmayacaksınız çok mutluyuz çokk rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin hepimize inşallah dr firdevs hanımdan allah razı olsun çok iyi bir dr asistanı ise mükemmel pozitif bir insan kesinlikle herkeze tavsiye ederim gidenlerin çoğu bebişlerini alıp öyle dönüyorlar bu yolda mücadele veren arkadaşlarıma sonsuz sevgiler pozitif olun lütfen herşey pozitif olsunselamlar herkese, eskilerden kimse varmı?
ben 4 sene önce kıbrısta yumurta danasyonu ile hamile kalmıştım 5. haftalıkken düşük yaptım ve haziran ayında tekrar denemek için kolları sıvadım. Bu sefer kollarımı sallayarak değil bilinçli bir şekilde gidiyorum çok araştırma yaptım tedavi şansını yükseltmek için nar suyumuş, havuç suyuymuş gebelik aşısıymış rahim çizdirme, emriyo çizdirme, akapuntur, gebelik serumu, reiki hepsini yaptırıcam bu sefer inancım tam inşallah bu sefer kucağıma alıcam
yok bana yine eski adresi verdier valla ben bir gece hastaneye en yakin otelde kalicagim yani daha belli degil ya sen ?Evet aynı zamanda olucaz, nerde kalıcaksın ben girnede kalıcam, merkez haziran ayında lefkoşaya taşınma durumları varmış bilgine
yok bana yine eski adresi verdier valla ben bir gece hastaneye en yakin otelde kalicagim yani daha belli degil ya sen ?
Merhaba canım bende 3 yıl önce yaptırdım dr firdevs uğuza ilk denemem de ikizlerim oldu ilk başlarda çok gel gitler yaşadım eşim istemiyordu şuan çok mutluyuz keşke daha önce yaptırsaymışık dedik yavrularımızı çook seviyoruz biri eşime diğeride abime çok benziyor çok güzel bebekler herkez tarafından çok beğenilip dikkat çekiyorlar gitmeyi düşünenler lütfen olumsuz düşünmeyin hayat çok kısa mutlu olmak bizimde hakkımız hiçç pişman olmayacaksınız çok mutluyuz çokk rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin hepimize inşallah dr firdevs hanımdan allah razı olsun çok iyi bir dr asistanı ise mükemmel pozitif bir insan kesinlikle herkeze tavsiye ederim gidenlerin çoğu bebişlerini alıp öyle dönüyorlar bu yolda mücadele veren arkadaşlarıma sonsuz sevgiler pozitif olun lütfen herşey pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?