- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Yumurta mı sperm donasyonumu?Merhaba donasyonda bilgi almak istiyorum lütfen.
Yumurta Donasyonu araştırdım biraz Dr.Tolga Tuna var Euro IVF ama hiç forumlarda denk gelmedim siz duydunuz mu hicYumurta mı sperm donasyonumu?
Sen merak ettiklerini sor biz cevaplayalım arkadaşım
Kıbrıs euro IVF ile bilginiz var mı Dr Tolga tunaYumurta mı sperm donasyonumu?
Sen merak ettiklerini sor biz cevaplayalım arkadaşım
Kıbrıs euro IVF ile bilginiz var mı Dr Tolga tuna
Onu duymadim bende cok arastirdim son kararim unv hastanesi oldu en basarili orasiymis ve ve ben orda yaptircamKıbrıs euro IVF ile bilginiz var mı Dr Tolga tuna
Merhaba arkadaşlar.. 11. Günde test sonucum 14 çıktı. İki gün sonraki sonuç ne yazık ki 5,76 çıktı.. Hiç aranızda inip de sonradan yükselen oldu mu?
Merhaba arkadaşlar.. 11. Günde test sonucum 14 çıktı. İki gün sonraki sonuç ne yazık ki 5,76 çıktı.. Hiç aranızda inip de sonradan yükselen oldu mu?
Hayır farklı yere yaptırdım çünkü tüp bebek merkezinden farklı yere yaptırmamı istediler.. Ben ilaçlarımı kesmedim ve pzt tekrar yaptırmayı düşünüyorum bilmiyorum değişen bişey olucak mı amaHer ikisinide Aynı merkeze mi yaptırdın bu önemli çünkü her merkezin farklı hesaplaması var
Çok teşekkür ederim canımBu video izle canım
Çok teşekkür ederim
Ben de negatifi yaşadım yeni adet oldum. Bir daha ki adetimde başlayacağım kısmetse eabbim nasip edecek inşallah hayırlısıyla sizler de kucağınıza alın inşallah sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?