- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
bence estrofen 4 tane ama bide bant var 48 saate bir 15mg lik progestérone da 200mg lik 6 tane gundeKaçar tane alıyorusun estrofem ve progestandan ..ben günde 5 tane içiorum estrofemi. Günde 15 tane progestan..şimdiden fenalık geldi..o yüzden taş gibi oldular
Yani aslında çok da düşük değildi ama bilemiyorum benimkiler 100mg *15 =1500 mg a geliyor seninki 200*6= 1200 mg bir de bant alıyorsun demekki aşağı yukarı aynı..bence estrofen 4 tane ama bide bant var 48 saate bir 15mg lik progestérone da 200mg lik 6 tane gunde
Bana hiç iğne vermediler..neyse bi bildikleri vardır elbet..Bende progestan 2 tane aliyorum,sabah ve aksam.bide jel var onuda oglen aliyorum.estrofemide bi aksam 1 tanede sabah aliyorum ,1 tanede igne var gobekten,onuda oglen yapiyorum.
Seninki o zaman günde 1200 mg , benimki 1500 muhtemelen benim progesteronum sizinkilerden daha düşük..100 mg Progestan dan 15 tane yuksek degilmi.progestan dusukmu cikmisti ? Ben gunde uc defa 8 saatbarayla 200 mg aliyorum toplamda 6 tane yani
100 MG PROGESTANDAN 5 TANE KOYMAK ZOR 2 TANE 200 MG VE BİR 100 MG YAP KOY RAHAT EDERSİNYani aslında çok da düşük değildi ama bilemiyorum benimkiler 100mg *15 =1500 mg a geliyor seninki 200*6= 1200 mg bir de bant alıyorsun demekki aşağı yukarı aynı..
GÖBEKTEN VURULAN İĞNE KAN SULANDIRICIDI YÜKLÜ ESTROFEM VE PROGESTERONDAN KANDA PIHTI ARTIYOR ONUNÇİN VERİYORLARBana hiç iğne vermediler..neyse bi bildikleri vardır elbet..
Aslında aynı mantık haklısın..5 taneyle uğraşılmıyo100 MG PROGESTANDAN 5 TANE KOYMAK ZOR 2 TANE 200 MG VE BİR 100 MG YAP KOY RAHAT EDERSİN
bant estrofen gibi estradiol oestrogènes evet bide ben alt tant aliyorumYani aslında çok da düşük değildi ama bilemiyorum benimkiler 100mg *15 =1500 mg a geliyor seninki 200*6= 1200 mg bir de bant alıyorsun demekki aşağı yukarı aynı..
evet bide kan sulandirici igneYani aslında çok da düşük değildi ama bilemiyorum benimkiler 100mg *15 =1500 mg a geliyor seninki 200*6= 1200 mg bir de bant alıyorsun demekki aşağı yukarı aynı..
benim transfer gununden 2 gun once 0.2 idi progestérone umSeninki o zaman günde 1200 mg , benimki 1500 muhtemelen benim progesteronum sizinkilerden daha düşük..
Benim de öyleydi ..sonra transferden sonra 5. Gün istediler o zaman da 179 östrojen 8 de progesteron cıkmıstıbenim transfer gununden 2 gun once 0.2 idi progestérone um
Benim gunluk progestan dozum 600 mg oluyor.sen hic kafani karistirma doktorun ne dediyse onu uygula.Seninki o zaman günde 1200 mg , benimki 1500 muhtemelen benim progesteronum sizinkilerden daha düşük..
Sen cok erken sonuc almissin,buyuk ihtimal cogul gebelik.saglikla kucagina al bebislerinibenim transferimin 11haziranda oldu test günüm 22 si
Cogumuz ayni durumdayiz sakin ol bu hayatin sonu degil.Tahlillerini yenile stresli oldugun donemlerde yaptirdiysan hormonlarin degerleri olmasi gerekenden farkli cikabiliyor.Sende yumurta olusmuyormu ?kızlar bana doktorum erken menopoz teşhisi koydu doktorum ben anne olamayacak mıyım çok kötüyüm şuan
bilmiyorum hayirlisiyla bugun kan testi verdim yine 9cu gunum transferin 260 ui bhcgSen cok erken sonuc almissin,buyuk ihtimal cogul gebelik.saglikla kucagina al bebislerini
Kizlar cerrahi histeroskopi yaptiracagim. Aranizda yaptiran tavsiye edebilecek var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?