şimdi hangi doktorla devam ediuprsunuz acaba vefat ettikten sonra yani
amh değerim 0.2 çıktı fsh değerimde 20 testleri başka yerde bidaha yapıcam çok panik oldumCogumuz ayni durumdayiz sakin ol bu hayatin sonu degil.Tahlillerini yenile stresli oldugun donemlerde yaptirdiysan hormonlarin degerleri olmasi gerekenden farkli cikabiliyor.Sende yumurta olusmuyormu ?
Amh dusuk fsh yuksek sanirim yumurta rezervin azalmis,ama bu tup bebekle hamile kalamazsin anlamina gelmiyor.Oncelikle iyi hormon testlerini yenile cunku stresli ve uzuldugun bir donemde testini yaptirdiysan farklinsonuclar almis olabilirsin.amh hormonunu yukselten bitki kurleride var.Kesinlikle moralini bozma ve doktorlarin seni karamsarligi dusurmesine izin verme.Egerki yasinda musaitse biraz zaman alabilir ama kendi yumurtalarinla anne olabilirsin.İbrahim Saracoglu nun Amh hormonunu yukseltmek icin onerdigi kurler var incele belki faydasi olur.amh değerim 0.2 çıktı fsh değerimde 20 testleri başka yerde bidaha yapıcam çok panik oldum
Amin canim,bende cuma gunu keseyi gormeye gidiyorum.keseyi gorunce stresimiz biraz azalir belki : ) senin transferin ne zaman olmustuBen bugun keseleri gormeye gidicem,kadir gecesi rabbim dileklerimi kabul etsin,rabbim evlat sevgisiyle ozlemiyle kimseyi sinamasin,ins bende keseleri gorurum,bugun cok korkuyorum aglamakliyim surekli,dua edin olurmu kizlar
Rahat ol sorun yaratsaydi biraktirmazlardi.Belirli haftada vucudun o hormonlari kendiliginden salgilayacagi icin disardan almana gerek kalmiyor.Benim doktorumda 13 haftaya kadar icmemi soyledi.Bende 12. Haftamdayim ve esterafemi bitak deddiler bana bir sorun olurmu acaba cok korkuyorummm bir zarari olurmu kanama falan olurmu diye arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa cvp verirseniz cok sevinirimmm
Evet ya azalir biraz,valla bugun cok sitresliyim.haziranin 3 unde oldu tansferim bugun tam 5 haftalik,rabbime sigindimAmin canim,bende cuma gunu keseyi gormeye gidiyorum.keseyi gorunce stresimiz biraz azalir belki : ) senin transferin ne zaman olmustu
Stres yapma diycem mam elinde degil insanin biliyorum.Blast embriyoysa 5+2 gunluksun,benim 5 hazirandi transferim bugun tam 5 haflalik oluyor.Belki kalp atisinida duyarsin.bize yazarsin kontrolun nasil gectiginiEvet ya azalir biraz,valla bugun cok sitresliyim.haziranin 3 unde oldu tansferim bugun tam 5 haftalik,rabbime sigindim
Benim bildiğim yavaş yavaş azaltarak bırakmanız..yani mesela diyelim estrofem 4 alıyosunuz haftaya 3 sonra 2 falan diye kesmelisiniz..Bende 12. Haftamdayim ve esterafemi bitak deddiler bana bir sorun olurmu acaba cok korkuyorummm bir zarari olurmu kanama falan olurmu diye arkadaslar lutfen bir bilginiz varsa cvp verirseniz cok sevinirimmm
3.gundu benim,tmm cnm ins hayirli haberleri vermek nasp olurStres yapma diycem mam elinde degil insanin biliyorum.Blast embriyoysa 5+2 gunluksun,benim 5 hazirandi transferim bugun tam 5 haflalik oluyor.Belki kalp atisinida duyarsin.bize yazarsin kontrolun nasil gectigini
Cok guzel hayirli olsun,darisi bana olsun bugun ins,alttanmi baktiKızlar ben bir tanesini gördüm..doktor şimdilik bir kese gözüküyor dedi halbuki 12.gün değerim oldukça yüksekti..anlam veremedim..sağlıklı olduğunu söyledi ve hemen folik asit başlattı..
Hayır ben doktora hatta gözükmez dedim o da gözükür gözükür dedi:) 4+5 ken gördü
alttan değil normal ultrasonla karındanCok guzel hayirli olsun,darisi bana olsun bugun ins,alttanmi bakti
Cok sevindim yemin ederimki ya,sanki ben gordum keseleri kiz oyle mutlu oldumalttan değil normal ultrasonla karından
Degerlerin neydi ?Hayır ben doktora hatta gözükmez dedim o da gözükür gözükür dedi:) 4+5 ken gördü
Ayy sevindim allah gonlunegore versinBen bugun keseleri gormeye gidicem,kadir gecesi rabbim dileklerimi kabul etsin,rabbim evlat sevgisiyle ozlemiyle kimseyi sinamasin,ins bende keseleri gorurum,bugun cok korkuyorum aglamakliyim surekli,dua edin olurmu kizlar
cok sevindim bhcg kacti 12 ci gun transferden sonra?Kızlar ben bir tanesini gördüm..doktor şimdilik bir kese gözüküyor dedi halbuki 12.gün değerim oldukça yüksekti..anlam veremedim..sağlıklı olduğunu söyledi ve hemen folik asit başlattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?