Canımbenim78 senin yumurta donasyonumuydu sanırım Zehra Hanıma yaptırmıştın değilmi maşaallah ya umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın

bende çizik attırdım ama aynı zamandada polip vardı alındı.
tutunmada sıkıntı hiç yaşamadım ama ilerlemede sıkıntılarım var : (
kolay işlem
Peki cizik atmaya duymamistim sen yaptirdinmi. Hazir polip alinacakken onu da mi yaptirsam. Benim ilk olacak tup o yuzden detaylarla ilgili hic bilgim yok.

Peki cizik atmaya duymamistim sen yaptirdinmi. Hazir polip alinacakken onu da mi yaptirsam. Benim ilk olacak tup o yuzden detaylarla ilgili hic bilgim yok.

valla ben yaptırdım cnm
donasyonda gerek duyarlarmı bilemem
birde ilk seninki sor doktoruna
kolay bir işlem yapabilir

evet istanbuldaki doktorum yapmıştı halit fırat erden
o kendisi bana önermişti
yaptırdım bende
Halit Firat Erden cok iyi bir doktormus,allah rahmet etsin.Onun kitabini cok okumak isterdim ama burda bulamadim.Herkesede tavsiye ederim mucadeleci annelerin yasadiklarini kitabinda anlatiyor,benim internetten incelemem bile pes etmeyip mucadele etmemde cok buyuk etkisi oldu. Okumak istiyen olursa kitabin adi "Bende Anne Olmak İstiyorum"

Muhteşem bir insandı
Başarılıydıda ilk pozitifi onda gördüm
İnanılmaz pozitif bir insandı böyle başarılı ve iyi bir insan erken göç etti ne yazıkki
Yoksa şu an hala onunla beraber tedavide olucaktım
Nasip kısmet işte..
Aynen kıtabını duymuştum ama bende okumadım
Şimdi temmuzda bir kirabını daha çıkartıcaklar doğum gününe yetiştirmeye çalışıyorlar
Nurlar içinde yatsın

İyi degerler malesef erken gocuyor,eminin yuzlerce kadinin anne olmasina vesile olmustur.Kitaplariylada yardim etmeye devam edecektir.

şimdi hangi doktorla devam ediuprsunuz acaba vefat ettikten sonra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…