12.gün 1400 lerdeydiDegerlerin neydi ?
Şimdilik bi tane gördük..aslında gönlümden geçen de 1.daha önce olumsuz anılarım olduğu için allah sağlıklı bir tane nasip etsin o yeter de artar bileCok sevindim yemin ederimki ya,sanki ben gordum keseleri kiz oyle mutlu oldumins bende gorebilirim bugun,
Evet saglikli sihatli hayirli evlatlarimiz olsun yeter,belki bende gorurum degerler hemen hemen ayni ,Şimdilik bi tane gördük..aslında gönlümden geçen de 1.daha önce olumsuz anılarım olduğu için allah sağlıklı bir tane nasip etsin o yeter de artar bile
Amin canım..bu mübarek günde Allah yavrusuz kalan annelerin dualarını kabul etsin inşEvet saglikli sihatli hayirli evlatlarimiz olsun yeter,belki bende gorurum degerler hemen hemen ayni ,
ANKARADA DR CEM AKARSUKizlar cerrahi histeroskopi yaptiracagim. Aranizda yaptiran tavsiye edebilecek var mi?
Hadi gözünaydın..inşallah kalp atışlarını da duyarızKizlar keseyi gorduk,1 kese dedi 5 ml dedi 5 haftalik olmusuz normalmi hersey,suan sorun yok dedi dr ama
gozun ayd'in coooooooooooook sevindim darisi hepimizeKizlar keseyi gorduk,1 kese dedi 5 ml dedi 5 haftalik olmusuz normalmi hersey,suan sorun yok dedi dr ama
Gozun aydin senin 12 gun degerin kac cikmistKizlar keseyi gorduk,1 kese dedi 5 ml dedi 5 haftalik olmusuz normalmi hersey,suan sorun yok dedi dr ama
Gozun aydin saglikla kucagina al bebisini,degeri yuksek ve tek kese gonduyse yuksek ihtimal erkek bebek : )Şimdilik bi tane gördük..aslında gönlümden geçen de 1.daha önce olumsuz anılarım olduğu için allah sağlıklı bir tane nasip etsin o yeter de artar bile
canım benim ne kadar çok sevindim hamilelik haberini aldığımda sevinçten gözlerim doldu inan Rabbim karnındaki bebeğine can versin kan versin sağlıklı uzun ömürler versin ki artık hak ettiğin anneliği doyasıya yaşa kurban olduğum Rabbim isteyen hak eden herkese bu mübarek Ramazan ı Şerif ve kadir gecesi hürmetine anneligi doyasıya tattırsın inşallah.Bende doğum ettim biliyormusun bir oğlum var 2 aylık her baktığımda evlat isteyen herkese dua ediyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun tamamına erdirsin tebrik ederim ve kocaman öpüyorum seni .Merhaba arkadaslar,yaklasik dort yildir donasyonla anne olabilmeninnsavasini veriyorum.cok uzun ve bir o kadar yipratici oldu benim icin.Yumurta donasyonu hemen anne olabilecegimi düsünürken 4 yili devirmek üzreyim.ilki iki denememi Ispanyada yaptirdim vee ikiside negatifle sonuclandi,daha sonra kibrisa gitmeye karar verdik nedeni üc embriyo transfer edilincecsansimizin daha yüksek olmasini dusunmemiz ve Türkiye nin bir parcasi oldugu icin cok daha rahat ve iyi olabilcegini düsündügümüzden.Cok nam yapmis bildik doktorumuzu tercih ettik ve basladik,evet bu kez basardik hayal gibiydi benim icin bebegim tutunmustu ve hamileydim.Hamileligimin sanirim 6 haftasiydi kanamam olmustu vecsürekli acile gitdip igne oluyordum,bebegim yogun kanamalara ragmen beni birakmamisti..23+4 gunlükken suyum geldi ve erken dogum yapip bebegimi kaybettim ve kabus basladi.Biraz toparlandiktan sonra (pisikoloji olarak hala atlatmis degilim) Kibris daki doktorumu aradim ve üc ay sonra tekrar deniyebilcegimizi soyledi.Sonrasinda yaptirdigim donosyonlarin sayisini bile unuttum inanin.Uygun fiyata yapilan sozde yeni dönörler hikaye ,toplama ve donmus yumurta kullandiklarindan olsa gerek bir daha hamilelik olmadi.Benim rahim fazla kalinlasmiyordu buna ragmen transferi yapiyorlardi,tedavi iptal etmek istedigim zamanlar senin rahimin daha fazla kalinlasmaz deyip kestirp attiklari icin mecbur kalip yaptiriyordum.birde fizyo terapi denilen sacmali sirf birilerine kazanc kapisi olsun diye yaptiriyorlar.Aciklama hep ayni fizyo terapi alip rahim kalinligi 2 mm olup hamile kalan hastalarinin oldugu.Son negatifimden sonra tekrar doktorla konusmak istedigimi hemsiresini soylemistim,aradan bir gun gecti hemsiresi beni aradi ve doktor beyin bana TASIYICI ANNE önerdigini söyledi.O an bütün dünyam yikildi,benim genlerimi tasimiyan benden bir sey tasimicak cocugumun olmasini kabullenmisken simdide kanimla bile besliyemiycegim baskasinin tasiyacagi cocugu kabullenmek.Yasadigim kabusa dönen hayatimi esimin destegi sayedinde kismende olsa atlattim.En büyük destekcim esim baska bir merkezde tekrar deneriz diyip beni umutlandirdi.Bu arada ben Almanya da yasiyorum bize yakin olan Prag da da donasyon yapildigini arastirmalarim sonucu ögrendim.Merkez arastirmaya basladim ve Ocak ayi itibariyle o merkezde de iki negatifimi aldim.Bir türlü pes etmeyi anne olamamayi icime sindiremiyordum.Merkezde ücüncü ve bizim icin son sans olan ücüncü denememizi 6 mm rahim kalinligi ile 5 Haziranda yaptirdik.transferin 9 günü kan testi yaptirdim degerim 186 cikmisti,benim icin artik imkansiza dönüsen hamileligime tekrar kavustum.Iki gun sonra tekrar kan verdim degerim 486 olmustu.Belirti arayanlara benim hic belirtim olmadi ilkinde de olmamisti.Bunlari sizlerle paylasmak istedim cünkü bir seyi cok isteyince oluyor.Doktorlarin her dedigine inanmayin bizler mücadele verip anne olmaya calisan özel kadinlariz pes etmek yok.Umarim bu kez bebegimi saglikla kucagima alabilirim ve bu yolda mücadele veren bütün kadinlar anne olabilir.Bu zor sürecte psikolojik destek olan Formdaki arkadaslarim Zaza 74,Bahar44,Efenaz,papatyaela ve ismini unuttugum arkadaslara cok tesekür ediyor yakin zamanda hamilelik haberlerini almayi diliyorum.ANNE OLMAYAN KADIN KALMASIN...
canım hemen bir amh testi yaptır sonucuna göre güzel bir Dr git .kızlar bana doktorum erken menopoz teşhisi koydu doktorum ben anne olamayacak mıyım çok kötüyüm şuan
o dr ölmemişmiydi ya yanlış mı hatırlıyorum.evet istanbuldaki doktorum yapmıştı halit fırat erden
o kendisi bana önermişti
yaptırdım bende
büyük ihtimalle erkek bebek eğer degerler yüksek ama tek kese görünüyor ise bebek erkek oluyor benim 12 gün 800 küsür 2 gün sonra 1800 küsür dü ve bir oğlum var.Kızlar ben bir tanesini gördüm..doktor şimdilik bir kese gözüküyor dedi halbuki 12.gün değerim oldukça yüksekti..anlam veremedim..sağlıklı olduğunu söyledi ve hemen folik asit başlattı..
Cinsiyet hiç fark etmez zaten sağlıklı kucağıma alayım da ...büyük ihtimalle erkek bebek eğer degerler yüksek ama tek kese görünüyor ise bebek erkek oluyor benim 12 gün 800 küsür 2 gün sonra 1800 küsür dü ve bir oğlum var.
Arkadaşım üzülerekSelam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim şuanda kanamam olmaması acaba ikizdi birimi düştü kafayı yiycem
Cok tesekur ediyorum,burda kim olursa olsun alinan her bebek haberine hepimiz cok seviniyor ve mutlu oluyoruz.Oglunu saglikla buyut uzun omurlu ve hayirli bir evlat olsun.bende oglusunu ve seni opuyorumcanım benim ne kadar çok sevindim hamilelik haberini aldığımda sevinçten gözlerim doldu inan Rabbim karnındaki bebeğine can versin kan versin sağlıklı uzun ömürler versin ki artık hak ettiğin anneliği doyasıya yaşa kurban olduğum Rabbim isteyen hak eden herkese bu mübarek Ramazan ı Şerif ve kadir gecesi hürmetine anneligi doyasıya tattırsın inşallah.Bende doğum ettim biliyormusun bir oğlum var 2 aylık her baktığımda evlat isteyen herkese dua ediyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun tamamına erdirsin tebrik ederim ve kocaman öpüyorum seni .
Erken test yaptirmissin keske 8 yada 9 gun yaptirsaydin.Normalde test gunun yarindi sanirim,moralini yuksek tutu hicbir sey belli olmaz.Umarim bebegin seninle kalirlarSelam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim şuanda kanamam olmaması acaba ikizdi birimi düştü kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?