canım benim ne kadar çok sevindim hamilelik haberini aldığımda sevinçten gözlerim doldu inan Rabbim karnındaki bebeğine can versin kan versin sağlıklı uzun ömürler versin ki artık hak ettiğin anneliği doyasıya yaşa kurban olduğum Rabbim isteyen hak eden herkese bu mübarek Ramazan ı Şerif ve kadir gecesi hürmetine anneligi doyasıya tattırsın inşallah.Bende doğum ettim biliyormusun bir oğlum var 2 aylık her baktığımda evlat isteyen herkese dua ediyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun tamamına erdirsin tebrik ederim ve kocaman öpüyorum seni .

Kızlar ben bir tanesini gördüm..doktor şimdilik bir kese gözüküyor dedi halbuki 12.gün değerim oldukça yüksekti..anlam veremedim..sağlıklı olduğunu söyledi ve hemen folik asit başlattı..
büyük ihtimalle erkek bebek eğer degerler yüksek ama tek kese görünüyor ise bebek erkek oluyor benim 12 gün 800 küsür 2 gün sonra 1800 küsür dü ve bir oğlum var.

Selam herkese, benim 10 haziranda transferim olmuştu test günümü beklemeden 16 haziranda test yaptırdım betahcg 35,57 18 haziranda 54,67 19 haziranda toz pembe lekelenmem oldu 2 saat çok az devam etti okadar başka olmadı bugün asıl test günüm ve değerim düşmüş 20,05 çok kötüyüm, dr ilaçlara devam et 24 haxiranda tekrar baktır dedi ya artık dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum tek tesellim şuanda kanamam olmaması acaba ikizdi birimi düştü kafayı yiycem

Arkadaşım üzülerek söyleyeyim ama kimyasal gebelik muhtemelen..12.gün değerine göre oldukça düşük..Tabi Allahtan umut kesilmez

Cok tesekur ediyorum,burda kim olursa olsun alinan her bebek haberine hepimiz cok seviniyor ve mutlu oluyoruz.Oglunu saglikla buyut uzun omurlu ve hayirli bir evlat olsun.bende oglusunu ve seni opuyorum

Erken test yaptirmissin keske 8 yada 9 gun yaptirsaydin.Normalde test gunun yarindi sanirim,moralini yuksek tutu hicbir sey belli olmaz.Umarim bebegin seninle kalirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…