BU DEDİĞİNİZ TESTLER KESE GÖRÜKSEYDİ VE KALP ATIŞI OLSAYDI SIKINTI YARATA BİLİRDİ AMA İLK TUTUNMA AŞAMASINDA OLAN GEBELİK BOZULMALARI TAMAMEN EMBRİYO KALİTESİZLİĞİNDEN
TABİİ DOKTOR İNKAR EDİCEK
AMA BU BÖYLE
Birde ben 650 eur fazla ödeyerek recombineli donör seçtim göya off ağlıycam yaaaiyide kaliteli embriyo koymuyolar mı?
ben anlamadım bu işi..
bunun için herkes kıbrısa gidiyor..
embriyo kalitesini biliyorsundur herhalde
2 emriyo 5. Gün transferi biri 4aa diğeri 4 bb transfer etmişlerdi. Dondurulmuşların kalitesi daha düşük biri 4bb biri 3bb ilk işim transfer günü emriyo raporu istemekti
ben bu konuda katılmıyorum sana
ben intralipid serum sayesinde tutunma ve 8 haftaya kadar ilerleme oldu.
yararlarıda tutunma aşamasında çok fazla çok araştırdım.
clamedia gene öyle rahimdeki enfeksiyon embriyonun tutunmasında inanılmaz etkili bunuda yaşadım bunlar benim yaşayarak tecrübe ettiğim birşey..
ama dersenki era testi buna hem fikirim banada saçma geliyor..
bazen yapılan bazı şeyler para tuzağı olabiliyor..
eğerki kalitesiz bir embriyoyuda donasyona karşı insanlara transfer edebiliyorlarsa helal olsun derim..
intralipid serumu bende istedim kanser hastası olduğum için yapmadılarben bu konuda katılmıyorum sana
clamedia gene öyle rahimdeki enfeksiyon embriyonun tutunmasında inanılmaz etkili bunuda yaşadım bunlar benim yaşayarak tecrübe ettiğim birşey..
eğerki kalitesiz bir embriyoyuda donasyona karşı insanlara transfer edebiliyorlarsa helal olsun derim..
intralipid serumu bende istedim kanser hastası olduğum için yapmadılar
Bende onlara güvenmeyi seçiyorum ben kanser hastası olduğumdan gördüğüm kemoterapi hala vucudu savunuyor diye düşünüyorum üzerinden 15 sene geçti ama, bu son istedikleri testlerden kesin sorun bendemi anlaşılır herhaldekötü embriyo değiller ki..
ben embriyo kaynaklı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım..
ben embriyolog önder bey ile de münevver hnm ile de görüştüm..
2ab 2aa koyduğum kişi bile hamile kalabiliyor
5aa verdiğim kişilerin kalmadığınıda gördüm dedi kafanı böyle şeylere takmayın
embriyonun endemetrıumu kabul etmesiyle alakali dedi..
tabiki kalitede önemli ama bence verilen embriyolarının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum
Bende onlara güvenmeyi seçiyorum ben kanser hastası olduğumdan gördüğüm kemoterapi hala vucudu savunuyor diye düşünüyorum üzerinden 15 sene geçti ama, bu son istedikleri testlerden kesin sorun bendemi anlaşılır herhalde
Oda neymiş yaBirde ben 650 eur fazla ödeyerek recombineli donör seçtim göya off ağlıycam yaaa
Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offfföle mi..
geçmiş olsun cnm
soya dan olduğu için ters etki yapabilir.
ne kanserisin?
acaba rahatsızlığının bir etkisi olabilir mi?
Oda neymiş ya
VALLAHİ İNTRALİPİD SERUMDA YEDİM ERA TESTİDE YAPTIRDIM BİR İŞE YARAMADIben bu konuda katılmıyorum sana
Donörün çok daha fazla testten geçmesi 250 test felanOda neymiş ya
Yumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff
VALLAHİ İNTRALİPİD SERUMDA YEDİM ERA TESTİDE YAPTIRDIM BİR İŞE YARAMADI
SIKMA CANINI 12 KENDİ YUMURTAMLA 3 DEFADA DONASYON DENEDİM VE HALA DENİYORUMYumurtalık kanseri bir tüpümü bir yumurtalığımı aldılar kemoterapide de kalan diğer yumurtalığımın işlevini bozdu tedavimin üzerinden 15 sene geçti bilmiyorum bir etkisi varmı 5 sene önce donasyon denemiştik oda tutunmadı 4 emriyo koymuşlardı o zaman geçirdiğim hastalıktan dolayı 127 kg dum şeker hastasıydım. 9 ay önce mide küçülme ameliyatı oldum 9 ayda 54 kg verdim şekerim ve kollostrolüm düzelmişti ama olmadı of offff
Bencede ama merkezlerin 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı sistem uyguluyor.laboratuar çok önemli..bu kimsede yaramıycağı anlamına gelmez ama..
doğru kişiye doğru tedavi sadece bu yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?