Merhaba oncelikle cevap icin tesekkur ederim...
Akupunktur konusunu cok arastirdim
Embriyonun rahime tutunmasina cok faydasi var
Oncelikle kan dolasimini duzenledigi icin embriyonun beslenmesini sagliyor
Ben de baslamayi dusunuyorum
6 ay bebek icin ne kadar suredebir gittin?
Ben eylul ortasi gibi donasyon planliyorum
Transferden sonra devam ettin mi?
Maddi manevi bu son donasyonum olacak o yuzden yapilabilecek butun herseyi yapmak istiyorum keske dememek icin
Yasim da 43 oldu (

Ben denedimm gecen yil ama bos para tuzagi fizyoterapi adinda can yakici iren bi r olay hala atlatamadimm.

fizyoterapiyi bilemiyorum ama akupunktur ile ilgili yerli yabanci bir suru yayin okudum kan dolasimini duzenledigi icin embriyonun beslenmesini sagliyor
Denemenin zarari olmaz sonra keske deneseydim dememek icin...

G GoGo Ne demek gūzelim tabiki cevapliyacağiz sadece benim icin iyi olan bir baskasi icin iyi olmayabilir bunu bilerek yaxiyorum tabiki bende akupunturu cok arastirdim ev doktorum akupunturu deneyelim dedi o zaman arastirmaya basladim eee birde kan dolaşimimda da sorun oldugunu biliyordum arastirdim ve bu Çinli uzmani buldum once migren ve kan dolaşimini halletti ve cok faydasini gördūm sonra son seanslarda bebegim olmuyor 5 tane tūp brbek olumsuz oldugunu söyledim konustuk 6 ay hafta da 2 gun 1 saat uygulama yapti o zaman donasyon filan bilmiyorum bir arkdasimin sayesinde duydum ben tūp bebege kilitlendigim icin neyse sonra kibris ve donasyon oldu sonuc pozitif ...

Benim donasyonda da bir negatifim var malesef sebebi de belli degil o yuzden eksiksiz gitmek istiyorum
Benim de buradaki doktorum onerdi rahimi hazirlamak icin...
Eksik bisi kalmasin
Testler konusunda da yapilacak tum testleri yaptirip oyle gidecegim
Simdi bir tatile gidecegim sonra akupunktur ve check up sonra da donasyon...
Umarim bu sefer pozitif olur

27+3 bugūn oğlumun kontrolū vardi arkadaslar kilosu fazla dedi drum 1kg 400 gram ūzūldūm cokk ve seker testi yaptilar sinirdaymişim hastaneye sevk etti orda yspilacak işlemler rabbim yardim etsin bize

ikiz anneleri hcg degerler iniz kacti? yardimci olursa niveau sevinirim
Hamileliğin hayırlı olsun canım. Herkese Mutlu Bayram'lar dilerim. Benim 12 inci gün beta hcg 601 idi 14 üncü gün beta hcg 1598 olmuştu. İlk kesemi Dr ilk testten 10 gün sonra gördü. İkinci kesemi 8 inci haftada görmüştü.

sagol benim 12ci gunu 866 14 uncu gunu transferden sonra 2083 te ondan soruyorum sagol arkadasim

bir sorum olacakti ilk ultrason un une altanmi yaptirdin yoksa karin ustundenmi

Leylak04 sen nereye yaptırmıştın Berk Bey yapmıştı değilmi canım hatırladığım kadar nasıl memnun kaldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…