Canim bizde iyiyiz bebis biyuyo ikili tarama testimiz var bu hafta .Bende bayramını kutlar bebişi seni opuyoruz.akideciknane canim nasilsin? Bebişin nasil hersey yolundami , biz būyūyoruz çok şūkūr iyi bayramlar diliyorum
Merhaba oncelikle cevap icin tesekkur ederim...G GoGo bende akupuntur yaptirdim 1 yil boyunca haftada 3 gūn gittim , migrenim vardi kan dolaşimimda sorun vardi hepsi dūzeldi sonrasinda 6 ay da bebek icin gittim ,ben yurtdisinda yaşiyorum ve bu işin ehli gerçek bir çinli ye gittim ve faydasini gördūm en azindan bebek için olumlu oldumu bilmiyorum ama migrenim ve kan dolaşimim tamamen dūzeldi , 5 ay sonra donasyon yaptirdim ilk seferde tuttu cok şūkūr...
Ben denedimm gecen yil ama bos para tuzagi fizyoterapi adinda can yakici iren bi r olay hala atlatamadimm.
G GoGo Ne demek gūzelim tabiki cevapliyacağiz sadece benim icin iyi olan bir baskasi icin iyi olmayabilir bunu bilerek yaxiyorum tabiki bende akupunturu cok arastirdim ev doktorum akupunturu deneyelim dedi o zaman arastirmaya basladim eee birde kan dolaşimimda da sorun oldugunu biliyordum arastirdim ve bu Çinli uzmani buldum once migren ve kan dolaşimini halletti ve cok faydasini gördūm sonra son seanslarda bebegim olmuyor 5 tane tūp brbek olumsuz oldugunu söyledim konustuk 6 ay hafta da 2 gun 1 saat uygulama yapti o zaman donasyon filan bilmiyorum bir arkdasimin sayesinde duydum ben tūp bebege kilitlendigim icin neyse sonra kibris ve donasyon oldu sonuc pozitif ...
Geçmiş olsun canım endiselenme27+3 bugūn oğlumun kontrolū vardi arkadaslar kilosu fazla dedi drum 1kg 400 gram ūzūldūm cokk ve seker testi yaptilar sinirdaymişim hastaneye sevk etti orda yspilacak işlemler rabbim yardim etsin bize
Gecmis olsun arkadasim uzulme allah herseyi istedigin gibi yapsin27+3 bugūn oğlumun kontrolū vardi arkadaslar kilosu fazla dedi drum 1kg 400 gram ūzūldūm cokk ve seker testi yaptilar sinirdaymişim hastaneye sevk etti orda yspilacak işlemler rabbim yardim etsin bize
Hamileliğin hayırlı olsun canım. Herkese Mutlu Bayram'lar dilerim. Benim 12 inci gün beta hcg 601 idi 14 üncü gün beta hcg 1598 olmuştu. İlk kesemi Dr ilk testten 10 gün sonra gördü. İkinci kesemi 8 inci haftada görmüştü.ikiz anneleri hcg degerler iniz kacti? yardimci olursa niveau sevinirim
sagol benim 12ci gunu 866 14 uncu gunu transferden sonra 2083 te ondan soruyorum sagol arkadasimHamileliğin hayırlı olsun canım. Herkese Mutlu Bayram'lar dilerim. Benim 12 inci gün beta hcg 601 idi 14 üncü gün beta hcg 1598 olmuştu. İlk kesemi Dr ilk testten 10 gün sonra gördü. İkinci kesemi 8 inci haftada görmüştü.
bir sorum olacakti ilk ultrason un une altanmi yaptirdin yoksa karin ustundenmiHamileliğin hayırlı olsun canım. Herkese Mutlu Bayram'lar dilerim. Benim 12 inci gün beta hcg 601 idi 14 üncü gün beta hcg 1598 olmuştu. İlk kesemi Dr ilk testten 10 gün sonra gördü. İkinci kesemi 8 inci haftada görmüştü.
Üstten bakmıştı çünkü beta hcg yüksek olduğu için zaten kese ultrosonda görünüyor senin değerlerinde çok güzel büyük ihtimalle ikiz Canım tebriklerbir sorum olacakti ilk ultrason un une altanmi yaptirdin yoksa karin ustundenmi
cok sagol canim hayirlisiyla bakalim 29 unda ultrasonum varÜstten bakmıştı çünkü beta hcg yüksek olduğu için zaten kese ultrosonda görünüyor senin değerlerinde çok güzel büyük ihtimalle ikiz Canım tebrikler
benim 4 gundur var canim sabah kalinca ekmek ye geciyoMide bulantılarım başladıvar mı kızlar aranızda bu kadar erken başlayan.. cuma günü kalp atışına gidicez inş.
Canim senin hcg değerleri n kacti transferden sonraMide bulantılarım başladıvar mı kızlar aranızda bu kadar erken başlayan.. cuma günü kalp atışına gidicez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?