Ben sonucu öğrendikten sonra hemen başladı ve halada var ama benim triotlerde hamilelikten yükselince oda etkiledi mide bulantıları kat kat artı ilaç kullanıyorum azalma olduMide bulantılarım başladıvar mı kızlar aranızda bu kadar erken başlayan.. cuma günü kalp atışına gidicez inş.
Canım 12.gün 1400 küsürdü işte ..sabahları çok kötüyüm bir de ilaçlardan midem aşırı bulanıyo..Canim senin hcg değerleri n kacti transferden sonra
Hamilelikte mide bulantısından dolayı ilacı pek önermiyolar..dikkat etBen sonucu öğrendikten sonra hemen başladı ve halada var ama benim triotlerde hamilelikten yükselince oda etkiledi mide bulantıları kat kat artı ilaç kullanıyorum azalma oldu
Ayy ikizmi arkadasimCanım 12.gün 1400 küsürdü işte ..sabahları çok kötüyüm bir de ilaçlardan midem aşırı bulanıyo..
Mecbur kullanmak zorundaymışım çok yüksekti troitlerHamilelikte mide bulantısından dolayı ilacı pek önermiyolar..dikkat et
Bana doktor tek kese dedi ama bilmiyorumAyy ikizmi arkadasim
bence iki ama 7ci 8 ci hafta gorurlerBana doktor tek kese dedi ama bilmiyorum
Tek olsun sağlıklı olsun da..bence iki ama 7ci 8 ci hafta gorurler
Evet canım Berk Bey çok şükür Allah ondan razı olsun.Leylak04 sen nereye yaptırmıştın Berk Bey yapmıştı değilmi canım hatırladığım kadar nasıl memnun kaldınmı
Merhaba.. ben de Berk Bey de yaptırdım yumurta donasyonunu..Leylak04 senindemi yumurta donasyonu birde fiyatını özelden atarmısın yardımcı olursan sevinirim
Merhaba.. ben de Berk Bey de yaptırdım yumurta donasyonunu.. hakkında hayırlısı olsun..Leylak04 senindemi yumurta donasyonu birde fiyatını özelden atarmısın yardımcı olursan sevinirim
olmama sebebini hiç bilmiyorum.. kimyasal gebelik ile sonuçlandı.doktor da aradı görüştük ama bizim de anlam veremediğimiz durumlar oluyor dedi.kısacası tutmadı sanırım. dondurulmuşum da yok ne yazık kiİnş canım xfilo senin neden olmamıştı dondurulmuşun varmı çok zor bi süreç Allah yardımcumız olsun
ben bahceci de zehra hanim à gidiyorum gercekten de cok harika lar yarin ultrasona giricem tavsiye ederimMerhaba kibrista yumurta donasyonu icin tecrubeli ve iyi merkezlerin adini yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?