Amin evet zehra hanim à içim sinmisti hakliymisim arkadasim simdi sene lerin sonunda insallah muradima ericem bir kucagima alsam ah allahim burdaki butun cocuk isteyen lere verSeninde gözün aydın maşaallah canım senindemi yumurta donasyonu ahh bu kararsızlık mahvetti beni nerdeyse hepsiyle görüştüm ama daha karar veremedim fiyatlar da aynı hepsi anaşmışlar mübarek çokkk zor ya Rabbim yardımcımıx olsun
Merhaba ben bahceci de zehra hanim à yaptirdim ilk defa sinda tuttu 5+4 gunluk ikizlere hamileyim tavsiye ederim yasim 38 ya senin ?günaydın arkadaşlar doktorum donasyon düşünmeye başlamamı söyledi eğer istersem. merak ettiğim bazı şeyler var; nerde yaptırdınız, ne kadarsa mal oldu..ilk seferde tutma ihtimali nedir..transfer öncesi tutunmaya engel var mı diye araştrdınız mı vb. yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun.. inşallah güzel sonuç alırsın..Kızlar ben Berk Beye karar verdim inş güzel sonuçlar alırız çok korkuyorum ama Allah yardımcımız olsun
canım hayırlı olsun zehra hanım nasıl bir doktor merkez kıbrısta mı nasıl süreçler yaşadın anlatabilir misin benim de donasyon yapmam gerekiyor sanırımkizlar bugun 5+3 gunluguz biliyor sun uz ben zehra hanim à yaptirdim bahceciye bugun ultrasona girdim 2 bebisimiz de tutunmus cok mutluyum
Sağol canım inş senin kaçıncı gün transferin oldu neden dondurmadın kalmamışıdı dondurmak içinHayırlısı olsun.. inşallah güzel sonuç alırsın..
Çok teşekkür ederim sizlere S savana72 , G Guldamla ..ben 36 yaşımdayım, erken menopoz denildi amh 0,06 yumurta takibi ve tüp denemeleriyle sonuç alamadık..doktorum istersen bir yıl daha tüp denemeleri yap sonra da donasyon seçeceğini düşün sesi..ama ihtimalin düşün diyerek de ekledi..donasyon deneyecekse galiba, benim doktorum Güvenç Bey bahçeci'den..iddia ediyorum donasyonla ilk seferinde gebe kalırsın çünkü senin tek sorunun yumurta dedi..donasyon da bayağı pahallıya geliyormuş :/Merhaba ben bahceci de zehra hanim à yaptirdim ilk defa sinda tuttu 5+4 gunluk ikizlere hamileyim tavsiye ederim yasim 38 ya senin ?
zehra hanim cok iyi bir doktor ben 5 ay boyunca aradim hep cevap verdiler cok sorularim ve sorunlarim oldu hepsi ne cok ama cok hizli bir sekilde cevap verdiler benim rahim kalinligi m yetmedi normalde 5 Inde transferim olacakti ama rahimden dolayi 10 una kadar dondurdular ve ikitane kalite li blast koydular ve tuttu asamalar ben sadece ilk sperm verme gunu gittim benide kontrol ettiler ayni gun geri donduk turkiyeye ve takip baska doktorlarda yaptirdim toplam 3 kere ve ayin 10 unda transfer e gittik ayni aksam ucak la turkiyeye donduk hastanede 3 saat kadar dinledim okadar arkadasim bende cok kotu seyler yasadim 5 tupbebek yaptim olmadi 4 yildir kafayi yedim en sonunda bir pozitif aldim allah kolaylık versin s'en kac yasindasin nerdensin ? sorunun uz ne? kac kere tupbebek denedin ? insallah hersey gonlunce olurcanım hayırlı olsun zehra hanım nasıl bir doktor merkez kıbrısta mı nasıl süreçler yaşadın anlatabilir misin benim de donasyon yapmam gerekiyor sanırım
benim 3.gün transferi oldu. dondurulmuşunuz yok dediler. 3 tane embriyo transfer ettiler. ama ne yazık ki tutmadı kimyasal gebelik oldu.Sağol canım inş senin kaçıncı gün transferin oldu neden dondurmadın kalmamışıdı dondurmak için
Çok teşekkür ederim çok sağol canım. Gerçekten çok üzücü oldu benim için.. aslında herşey de yolunda idi.. rahim yapısı ve kalınlığı, sperm, embriyo.. ama insan müdahelesi bir yere kadar işte bu kadardan sonrası Allah' ın işi. kısmet değildi sanırım ya da zamanı değildi bilemiyorum.. Benim de yumurta rezervim yok ve artık regl döngüm 40 günde bir oluyor.. doktor konusuna gelince Berk Bey çok sevecen ve samimi biri artı hakkında çok iyi söylemler duydum . Yanında çalışanlar da keza güler yüzlü iyiler. Sonuçta oradaki bütün doktorların uyguladığı yöntem aynı ve fiyatlar da hemen hemen aynı . şu anda tekrar denemem pek mümkün değil maddi olarak ama ilerleyen zamanda olabilir diyorum. ben 40 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim.eşimin de benim de ilk evliliğimiz .hepimiz hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. Ama bence doktor konusunda kötü seçim yapmamışsın. Allah yardımcın olsun ..Xfilo çok üzüldüm canım ben maddi manevi çok zor inş bidaki sefer olur canım gitcek olursan kimi düşünüyosun değiştirirmisin doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?