6 yildir burdayim evlenip geldim , dr konusuna gelince hep söylūyorum herzaman da söyleyeceğim biz çok şansliymişiz Tr de , Buradaki garip bir sistem neyini nasil anlatayim .. İlaclarimi fazlaa fazla aldim burda bin dereden su getiriyorlar ćūnkū , donasyon için TR ordan da Kibrisa gectik cok uzun ve meşaketli bir sūreçti çok şūkūr ki pozitif oldu değdi herseye.Rabbim hepimixin yardimcisi olsun , Sevgiler

Sakıncası olmazsa nasıl HİT ten memnun kaldınız mi?yeni mi donasyon yaptirdiniz?bende karar asamasindayim.yardımınıza ihtiyacım var.

Canım mrh.ben cd 56 yaptırdım yaklasık 1 sene kadar falan oldu.temız cıktı.ama 200 tl falan verdım.era yaptırmadım bılmıyorum.evet benım kendı yumurtalarımdada progestron 1,50 ustu cıkına ıptal olmustu.nerde yaptırıyorsun hepsını okumadım ama hıtte olcuyolar zaten.oradada 1,85 tı sanırım sınır.lucrın vurulduysan eger yuksek cıkma ıhtımalı yok.o yuzden olcmuyolar.benım lucrınde yukselmedı hıc.allah yardımcın olsun

Aynen zazam yek ıstegımız hamıle kalıp saglıkla dogurmak.allah yardımcımız olsun hepımızın

P porkatal Merhaba arkadasim , Donasyonu Ocak ayinda yaptirdim ilk denemem di 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu , HIT 'e gelince ne yazsam ki gecmiş yazilarimi okusan aslinda anlarsin, poziyif sonuc aldim kötū birsey yszsam nankörlūk olur ama ilk taniştigim andan son ana kadar bu iş bu rahatlikla olursa ben şok olurum dedim , otomatiğe almiş hasta doktor ilişkisi yok gibi birsey herseyi asistan ve hemsireler yapiyor bu is pozitif olmasaydi inan hic şaşirmayacaktim çūnkū hic beklentim yoktu dersen ki niye gittin ilaclara baslamistim ve Kibris ayağinin da bu kadar olacağini dūşūnmedik tamsm Ïstanbulda 15 dakika görūstūk ama Kibris da farkli olur dedik olmadi demek ki ilgi vs beklentileri yūksek tutmak doğru degil 5 tūp bebek yaptirdim en ince ayrintisina ksdar arastirdim didikledim durdum ki o yaptirdigim klinikler mūthişti ama olmadi bu devlet hastanesi kivamindaki yerde oldu oysaki ...Ïbrahim bey işini biliyor adamin rahatligi hastayi rahatsiz etsede benim sana yazacaklarim bu kadar umarim yardimci olmuşumdur , burda yalan yok neyse onu yaziyoruz .. Sevgiler

Merhaba hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz rabbim yardim etsin bizim durumumuzdakilere. Peki siz nekadarlik oldunuz

A Aksu46 biz şuan 28+3 olduk rabbim burdaki tūm arkdaslarima nasip etsin , ben iki şey icin dua ediyorum biri evladimi sağlikla kucağima alayim diye digeri burdaki tūm arkadaslarimin evladi olsun diye ..
Ay ne guzelll masallah bende cok dua ediyorum hepimize sen yaklasmissin nasil gecti bnde zaman hic gecmiyo sanki rabbim bize bagislasin meleklerimizi insallah sagsalim kavusuruz

Kızlae bişey sorcam benim lucrinde beşincşi gün bugün muayene gittim doktor paxartesi bidaha gel dedi estroferme başlatmadı sizler ne zaman başladınız bi sorun yok dedi geç kalmıcammi o zaman sizce??

A Aksu46 vallahi cnm nasil gecti zar zor bekleyiş endişe halada dvm ediyor , her hareketi vūcudun verdiği refleksi endişelerle atlata atlata bugūne geldik çok zormuş , burda 5 haftada bir kontrole gidebiliyoruz öyle aklima esti başka bir dr gideyim randevu alip filan yokk beklemek çok zor paronayak oldum zaten

Kızlar merhaba ..ben mide bulantılarıyla upraşıyorum günlerdir yatağa bağımlı kaldım.. bu onıkıncı haftada yapılan ıkılı tarama var ya onu bızde yaptırıyoruz değil mi yani demek istediğim hani bebeğin donasyon olduğu çıkmıyor değil mi? Biraz saçma oldu ama kafamda deli sorular

Gercektenmii doktor bana iki hafta sonraya veriyo randevuyu yinede sebredrmiyorum.bizim ulkemiz cok iyi gercekten ayri bir ilgi gosteriyolar en son gittigimde baska ultrasonla bakayim sana dedi orasi beden oyle anlayamadim

Kızlae bişey sorcam benim lucrinde beşincşi gün bugün muayene gittim doktor paxartesi bidaha gel dedi estroferme başlatmadı sizler ne zaman başladınız bi sorun yok dedi geç kalmıcammi o zaman sizce??
Ben ilk gorusmede baslamisyim merkez soyluyor zaten basla diye

Artik donasyon oldugunu anlamiyor doktorlar bizde artik normal gebelerdeniz canim ben yaptirmadim mekezim bu konu hakkinda bilgi vermisti bana doniru n 22 yasinda bu risk cok az demislerdi bende grrek duymadim yaptirmadim uclu testide yaptirmayi dusunmuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…