Amin inşallah bizde o günleri görürüz

Massallah iyi tutmus bu arada kac embriyo transfer etmislerdi ve kactanesi tuttu kac haftalik hamilesin arkadasim ?
ÖSTROJEN SALGILAYAN HORMONLARI TAK DİYE BURAKINCA KANAMA OLUYOR
SEN DİREK BURAKMADINKİ AZALTMIŞIN ONUNÇİN KANAMAYI ONA BAĞLAMA
PROLUTON DEPO BİR İĞNE 5 GÜNE KADAR ETKİLİ SONRA ETKİSİ YOK OLUYOR
SEN FRANSADA DR SÖYLE PROLUTONUN ETKEN MADESİNİ ONLAR O ÜLKEDE O ETKEN MADELİ İLACIN ADINI YAZARLAR SANA

KUZUM OLURMU ÖYLE ŞEY FRANSADA HER ŞEY VAR
PREDNOL-PREDNİZOLONUM 4MG 8MG VEYA 16 MG SORUCAKSIN
PROLUTON DEPO-HİDROKSİPROGESTERON KAPROAT 250MG*2ML
sordum eczaci yok dedi bende anlamadim 500mg proluton vuruluyorum bu arada d'un vuruldum bu sabah yine kahverengi vraiment biraz kirmizi kanama oldu gicik oldum

Tamam canim soylerim cok cok tessekurler

Tamam gosteririm cok cok tessekurler zazacigim bu arada senin durumun nasil ?
CANIM BEN HALİL BEYİN HASTASIYIM 3 DONASYON YAPTIRDIM İLKİNDE DÜŞÜK YAPTIM SONRA 2 NEGATİV
AMA BENİM DURUM KÖTÜ
RAHİM İÇİ ADEZYON
2 TANE HİSTEROSKOPİ AMELYATI YAPTI DR VE HALA UĞRAŞICAK KAVİTEYİ İYİLEŞTİRENEKADAR
İNŞALLAH İYİLEŞİRDE

zazacigim insallah hersey diledigin gibi olur uzuldum yasadiklarina yasin kac?

zazacigim insallah hersey diledigin gibi olur uzuldum yasadiklarina yasin kac?
Yaşım 43
11 defa kendi yumurtalarımla denedim tüp bebek
3 defa donasyon
Amelyatlarımın sayısını yitirdim
Ve bunlar hepsi 4 sene içi
Recai pabbutçu miom amelyatı yaptı ve rahimi mahf eti
Hangi dr gitim histeroskopiler yaparak heresi bir yol açtı rahim içinde
Nakadar çok işlem görse rahim bir okadarda zarara uğradı
Ve bunları türkiyenin tanınmış sayılmış profları yaptı bildiyiniz hepsi prof adı alıp para peşinde koşmakta
Şimdi gitiyim dr Cem Akarsu çok iyi insan
Onu tanıdığıma mutluyum
En azınden acele etmeden severek işine yaklaşıyor ve en önemlisi para peşinde koşmuyor
Zor vakayım belkide yapamıycak
Ama hem insan hem dr gibi elinden geleni yapıyor

cok uzuldum senin icin zazacigim benki hayata kusmustum 5 basarisiz kendi yumurtalarimla tupbebek diye bravo sana allahtan tek bir dilegim daha olacak insallah seninde cocugun olur en icten dileklerimle gercekten hak ediyorsun Anne olmayi allahim kimseyi evlatsiz birakma bakalim bizim bebekler insallah yasar kucagimiza aliriz insallah ben hala sevinemedim zazacigim inanamiyorum bekliyorum hayalmis gibi

bu arada fransada 2kere tupbebek yaptilar senin cocugun olmaz gît kopek al cocugun gibi sevdiyerek dalga gectiler 3 kerde turkiyede yaptirdim olmadi zaten etrafimdaki herkez konu komsu dalga gecti oz kardesim bile herkez prezarvatifle bile hamile kaliyo sen hormonlarla bile hamile kalamiyorsun dedi esimin kizida bana birak bu isleri sen kisirsin benim cocuklarima bakarsin dedi cok ama cok yikildim geceleri yatakta hungur hungur agladigim cok oldu esimse kizim dogru soyluyor dedi bak donasyon la hamilesin gercekte kisirsin dedi neyse icimi doktum

Zaza inşallah
Zaza inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir. Bu zor süreci bebeklerinin varlığıyla atlatmak nasip olur inşallah. Bu zor yolda hepimize sabır dayanma gücü versin Allah . Mutlu sona sağlıcakla ulaşmak dileğiyle ...

Z Zaza74 canim çok ūzūldūm rabbim yardimcin olsun , inan o kadar cok yanlis tedavi yapilan insan varki bunlardan biride en sevdiğim kiz arkadaşim maalesef o kadar yanliş ellere dūşmūş ki her gittiği dr sağolsun bir islem yapmis rahim yapisi tamamen bozulmuş 34 yasinda basladigi bu yolculuga 45 yasinda son verdi ve bebek sahibi olma umudunu kaybetti , Ben Amerikada yaptirdigim 2 deneme sonrasi C canimbenim78 söylendiği gibi siz bu işi birakin denildi eşime psikolojik eşiniz destek aldirin demişler eşim delirmişti sinirden benim şansim uzaklardaydim 1 tūrk arkdasim var hepsi o yabancilarda çocuğun varmi yokmu hic ilgilenmezler ailem tlfonda kac kez birak olmuyor kendini yipratma dedi demek ki TR de olsam bende cevre baskisindan yorulacaktim neyse bizi anlamalari imkansiz burdaki arkadaslarim benim icin çok değerli benim şansim eşim hep destek oldu hic yilmadi benim ayni seyleri defalarca anlatmama raģmen hic sesini cikarmadi dinledi ve dinledi Allah ondan razi olsun .. Kendinize iyi bakin , sevgiler.

Canım hepımız bu tur hareketlere veya laflara maruz kaldık malesef kı hala oyle.insanımız malesef cok acımasız.ama sen bunları unut artık.rabbım sana evlat verdı sagaslım dogurmayı nasıp etsın ınsallah.kendını bunlarla uzme artık gecmıse sunger cek ve mutlu ol.yeterınce uzuldun artık mutlu olma zamanı dıye dusun.her seyın keyfını cıkar.

Uzakat olmak buyuk avantaj benımde kacasım gelıyor bazen bu dıyarlardan.cok sukurkı benım esımde elımı hıc bırakmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…