Zazam bı kere oldu bı daha neden olmasın.allah emeklerını karsılıksız bırakmasın.tum arkadaslarımıza ve sanada saglıklı evlatlar nasıp etsınYaşım 43
11 defa kendi yumurtalarımla denedim tüp bebek
3 defa donasyon
Amelyatlarımın sayısını yitirdim
Ve bunlar hepsi 4 sene içi
Recai pabbutçu miom amelyatı yaptı ve rahimi mahf eti
Hangi dr gitim histeroskopiler yaparak heresi bir yol açtı rahim içinde
Nakadar çok işlem görse rahim bir okadarda zarara uğradı
Ve bunları türkiyenin tanınmış sayılmış profları yaptı bildiyiniz hepsi prof adı alıp para peşinde koşmakta
Şimdi gitiyim dr Cem Akarsu çok iyi insan
Onu tanıdığıma mutluyum
En azınden acele etmeden severek işine yaklaşıyor ve en önemlisi para peşinde koşmuyor
Zor vakayım belkide yapamıycak
Ama hem insan hem dr gibi elinden geleni yapıyor
Üzme kendini canım bebişlerin üzülüyor şuan sen onlara Allahın izniyle can kan veriyorsunbu arada fransada 2kere tupbebek yaptilar senin cocugun olmaz gît kopek al cocugun gibi sevdiyerek dalga gectiler 3 kerde turkiyede yaptirdim olmadi zaten etrafimdaki herkez konu komsu dalga gecti oz kardesim bile herkez prezarvatifle bile hamile kaliyo sen hormonlarla bile hamile kalamiyorsun dedi esimin kizida bana birak bu isleri sen kisirsin benim cocuklarima bakarsin dedi cok ama cok yikildim geceleri yatakta hungur hungur agladigim cok oldu esimse kizim dogru soyluyor dedi bak donasyon la hamilesin gercekte kisirsin dedi neyse icimi doktum
Sağol arkadaşım devam ddiyorum zaten geçen hafta oldu amelyatım dr adetin son günleri gel adet kanaması belki rahimin düzgün kavite yolunu gösterir ve o yola smeliyatı bitiririzGeçmiş olsun Zazacım anlattıklarına çok üzüldüm Rabbim kötü niyetli insanlardan uzak tutsun bizleri şimdi napıyorsun başlıcakmısın tedaviye inş herşey yolunda gider...dualarım seninle
Allahım bebişini sana bağışlasın arkadaşımZ Zaza74 canim çok ūzūldūm rabbim yardimcin olsun , inan o kadar cok yanlis tedavi yapilan insan varki bunlardan biride en sevdiğim kiz arkadaşim maalesef o kadar yanliş ellere dūşmūş ki her gittiği dr sağolsun bir islem yapmis rahim yapisi tamamen bozulmuş 34 yasinda basladigi bu yolculuga 45 yasinda son verdi ve bebek sahibi olma umudunu kaybetti , Ben Amerikada yaptirdigim 2 deneme sonrasi C canimbenim78 söylendiği gibi siz bu işi birakin denildi eşime psikolojik eşiniz destek aldirin demişler eşim delirmişti sinirden benim şansim uzaklardaydim 1 tūrk arkdasim var hepsi o yabancilarda çocuğun varmi yokmu hic ilgilenmezler ailem tlfonda kac kez birak olmuyor kendini yipratma dedi demek ki TR de olsam bende cevre baskisindan yorulacaktim neyse bizi anlamalari imkansiz burdaki arkadaslarim benim icin çok değerli benim şansim eşim hep destek oldu hic yilmadi benim ayni seyleri defalarca anlatmama raģmen hic sesini cikarmadi dinledi ve dinledi Allah ondan razi olsun .. Kendinize iyi bakin , sevgiler.
Amin arkadaşım aslında 6 defa hamile kaldım ama olmadıZazam bı kere oldu bı daha neden olmasın.allah emeklerını karsılıksız bırakmasın.tum arkadaslarımıza ve sanada saglıklı evlatlar nasıp etsın
bu arada fransada 2kere tupbebek yaptilar senin cocugun olmaz gît kopek al cocugun gibi sevdiyerek dalga gectiler 3 kerde turkiyede yaptirdim olmadi zaten etrafimdaki herkez konu komsu dalga gecti oz kardesim bile herkez prezarvatifle bile hamile kaliyo sen hormonlarla bile hamile kalamiyorsun dedi esimin kizida bana birak bu isleri sen kisirsin benim cocuklarima bakarsin dedi cok ama cok yikildim geceleri yatakta hungur hungur agladigim cok oldu esimse kizim dogru soyluyor dedi bak donasyon la hamilesin gercekte kisirsin dedi neyse icimi doktum
Yaşım 43
11 defa kendi yumurtalarımla denedim tüp bebek
3 defa donasyon
Amelyatlarımın sayısını yitirdim
Ve bunlar hepsi 4 sene içi
Recai pabbutçu miom amelyatı yaptı ve rahimi mahf eti
Hangi dr gitim histeroskopiler yaparak heresi bir yol açtı rahim içinde
Nakadar çok işlem görse rahim bir okadarda zarara uğradı
Ve bunları türkiyenin tanınmış sayılmış profları yaptı bildiyiniz hepsi prof adı alıp para peşinde koşmakta
Şimdi gitiyim dr Cem Akarsu çok iyi insan
Onu tanıdığıma mutluyum
En azınden acele etmeden severek işine yaklaşıyor ve en önemlisi para peşinde koşmuyor
Zor vakayım belkide yapamıycak
Ama hem insan hem dr gibi elinden geleni yapıyor
sagol arkadasim insallah darisi butun burdaki kizlaraCanım hepımız bu tur hareketlere veya laflara maruz kaldık malesef kı hala oyle.insanımız malesef cok acımasız.ama sen bunları unut artık.rabbım sana evlat verdı sagaslım dogurmayı nasıp etsın ınsallah.kendını bunlarla uzme artık gecmıse sunger cek ve mutlu ol.yeterınce uzuldun artık mutlu olma zamanı dıye dusun.her seyın keyfını cıkar.
Amin arkadasim bende 4yildir ugrasiyom bakalim hayirlisiyla insallah darisi senin basina beni birtek siz anlayabilirsiniz hepimiz kader arkadasiyiz diger insanlar anlama kapasiteleri yok cunku onlar cabuk elde ettikleri icinÜzme kendini canım bebişlerin üzülüyor şuan sen onlara Allahın izniyle can kan veriyorsun
Her şeyi unut bebişlerine odaklan
Allah onları sana hayırlı sadık evlatlar etsin
evet arkadasim dogru soyluyorsun bende fransadayim zor oldu ama oldu simdilik hayirlisiyla bir dogurabilsem insallah burdaki butun herkezin cocugu olurKusura bakmayın ama eşinize ve kızına çok kızdım,nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar...Kardeşinizinde eksik kalmamış,böyle hassas bi konuda insanın suratına bunların hepsini saymakta nedir...Kendinizi ezdirmeyin lütfen ,kardeşiniz dahi olsa haddini bildirin..Bende yurtdışındayım,Avrupa'da çocuk bizim toplumumuzdaki gibi çok önemli bir konumda değil,olsada olur olmasada,onun için bazen böyle sinir bozucu tavsiyelerde bulunabiliyorlar..
sagol arkadasim insallah bende onlarin yuzune vurcagim zaman gelir dogurunca olacak simdilik bisey demedim ben zaten kimsenin haddini veremem ama o yuce allahim veriyor ben inaniyorumKusura bakmayın ama eşinize ve kızına çok kızdım,nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar...Kardeşinizinde eksik kalmamış,böyle hassas bi konuda insanın suratına bunların hepsini saymakta nedir...Kendinizi ezdirmeyin lütfen ,kardeşiniz dahi olsa haddini bildirin..Bende yurtdışındayım,Avrupa'da çocuk bizim toplumumuzdaki gibi çok önemli bir konumda değil,olsada olur olmasada,onun için bazen böyle sinir bozucu tavsiyelerde bulunabiliyorlar..
Insallah arkadasim dualarim seninle olmustur duzelmistir insallahSağol arkadaşım devam ddiyorum zaten geçen hafta oldu amelyatım dr adetin son günleri gel adet kanaması belki rahimin düzgün kavite yolunu gösterir ve o yola smeliyatı bitiririz
Amin arkadasim sanada insallah allahim verirÜzme kendini canım bebişlerin üzülüyor şuan sen onlara Allahın izniyle can kan veriyorsun
Her şeyi unut bebişlerine odaklan
Allah onları sana hayırlı sadık evlatlar etsin
Sperm donasyonuydu neden olmadiğini biz de bilmiyoruz her şey yolunda görünüyodu en iyi kalite yumurta ve sperm ama olmadiBende firdevs hanıma gidicem sizde yumurta danosyonumuydu neden olmadı nezamn gittiniz allah yardım etsin hepimize
CANIM AMELYAT ÇOK YAPTIKCA ZARAR VERİYORLAR BAK BANA BEN ÖRNEK OLUM SANAKızlar histeroskopi yaptırdım ve bana yarım rahim denildiburdaki dr ise LaparAskopi yapalım dedi tüp bebek icin kojustugum dr ise sonuclarima bakti ve ben gerekli bulmuyorum dedi kafam cok karışık ne yapmaliyim bana yardım edin lutfen
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız,Avrupa'da yaşıyor olmak bu konuda bir artı,insanlar sizi çoçuğunuzun olup olmamasıyla değerlendirmiyor ve bu konuda sizi eleştirmek ve incitmek gibi bi hakları kendinde görmüyorlar,şahsen ben bakış açılarına bayılıyorum....(Avrupalıların)Bizim insanımız her yerde aynı...evet arkadasim dogru soyluyorsun bende fransadayim zor oldu ama oldu simdilik hayirlisiyla bir dogurabilsem insallah burdaki butun herkezin cocugu olur
Bende en yakınlarımdan bir sürü şey işitiyorum,çok can yakıcı şeyler ,vallah ne yalan söyleyim bana o acıları yaşatanların bu dünyada acı çektiklerini görmek istiyorum,belki dediklerim size çok acımasızca gelecek ama bende çok acı çektim...Benim yüreğimi yakanın yüreği yansın diyorum....inşallah buradaki herkes siz dahil bebeklerine kavuşurlarsagol arkadasim insallah bende onlarin yuzune vurcagim zaman gelir dogurunca olacak simdilik bisey demedim ben zaten kimsenin haddini veremem ama o yuce allahim veriyor ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?