Hamile arkadaslar transfer sonrasi ilac protokolunüzü yazabilirmisiniz
Merhaba arkadasim benim ilaclar transferden sonra.
günde 4 tane estrofen
1 tane clexan igne
gunde
2 gunde Bir clemara fort 2 tane band
gunde 1 tane coraspin
gunde 2 tane prednol hap
gunde6 tane 200mg progestérone
gunde 1 tane elevit vitamine
gunde 1 tane olmega3
gunde 5 damla devit damla vitamine d3 neden sordun arkadasim

Geceleri hiç uyuyamıyorum bunun için önerebileceğiniz bir çay ya da ne bilim başka bir şey var mı kızlar?? Malum ilaç alamıyoruz..
Merhaba arkadasim neden uyuuyuyamiyorsun agri danmi yoksa uykusuz luk mu var gece bence bir bardak sicak veya ilik sut ic iyi uyutuyor gerci ben günde 20 saat uyuyorum hamileligimin 5ci haftasindan beri

Doktorum estrofem ve progestani 13 haftaya kadar kullanmami soyledi.Kibris da estrofem 8 haftaya kadar kullaniliyordu diye aklimda kalmisti.estrofemi kullanman gerekiyor?prednol transferden bir gun once baslayip bes gun kullanilmiyormuydu

sagol arkadasim insallah bugun kanama yok ama ben yinede proluton igne yaptirdim ne olur ne olmaz
Kanama 14 haftaya kadarda azalarak surebilir kendini sakın yorma.Benim ilk hamileligimde o kadar surmustu ve neden kaynaklandigini bilemediler.kanaman tamamen kesilince igneyi keserler.

Doktorum estrofem ve progestani 13 haftaya kadar kullanmami soyledi.Kibris da estrofem 8 haftaya kadar kullaniliyordu diye aklimda kalmisti.estrofemi kullanman gerekiyor?prednol transferden bir gun once baslayip bes gun kullanilmiyormuydu
UMUT SAKIN BAŞKALARININ TEDAVİSİYLE GİTME DR NE DEDİYSE O
ESTROFEMİ 13 HAFTAYA KADAR ŞART UNUTMA RAHMİN İNCEYDİ SENİN BİRDE ESTROFEMİ AZAR AZAR BURAK BİRDEN BURAKMA KANAMA OLUYOR

CANIM PREDNOLU IMI DR?
BAZI DR PREDNOLU 12 HAFTYA KADAR KULANDIRIYOR İMUNOLOJI FAKTÖRDEN

ESTROFEMİ 13 HAFTAYA KADAR ŞART UNUTMA RAHMİN İNCEYDİ SENİN BİRDE ESTROFEMİ AZAR AZAR BURAK BİRDEN BURAKMA KANAMA OLUYOR
Zazacigim bu konuda doktorun soyledigini yapiyorum zaten benim sadece kıbrıs daki uygulamayi merak etmistim

bence doktoru na sor cunku herkeze farkli ilaclar veriliyor veya farkli haftalik

rahmin kac mm idi endometre en yani?

prednol hap sonuc pozitif ise 5 gun sonra birakiliyor ve estrofen evet 8ci hafta senin endometre n kacti merak ettim ? benim 7mm idi

zazacigim yoksa benim kanamamda ondanmi olmustu cunku benim endometre m 7mm idi 4 tane estrofen ve 48 saat e bir 2 tane clemara fortan karnima yapistiriyordum bana gecen iki hafta once bandi 1e dusur dediler ertesi gunu kirmizi kan geldi cok ça veut acile gittim nedeni ni bulamadilar kanamanin cevap verirsen sevinirim ondanmi ?

Arkadaslar herkesin ilac kullanimi farklidir , 14 hafta gunde 4 kez esterofeme dvm ettim , suan 29 haftaligiz ve hala progesterona devam ediyorum doğuma kadar da edeceğim , elevit ve magnezyumda dahil lūtfen hepiniz kendi bedeninizden sorumlusunuz dr unuz disinda burda yazilanlari okuyun bilgi alin ama uygulamayin.. Sevgiler

Çok haklısınız tedavi yöntemleri kişiye yönelik olur herkezin sorunları bünyesi farklıdır herkeze standart bi tedavi uygulanırsa olmaz herkezin durumu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…