cnm bende de enfeksiyon oluyor.
bende çok antibiyotik kullandım
şimdi başlamadan önce tüm tahlillermi yaptırıp doktora öle gidicem ve transfere başlıcam.
bende tüm tahlillerini yaptır öle git doktorA
Iltihabin neden olabileceginden bahsettilermi, bana bir şey denmedi, ama maalesef tüp denemelerimizde bir suru işleme maruz kaldıgimiz için olabilir diye düşünüyorum.. Son doktorum biopside fark etmişti, ozamana kadar kalinlasma problemide yaşıyordum, adetlerim az oluyordu, tedaviden sonra düzeldi.. Ama dediğim gibi iyi bir muayene olup ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...Sen rahim için biopsi veya histereskopi oldunmu Nc...

Ankara ve İstanbul olmak üzere birçok doktora gittim rahim filmim temiz tutunma olmayınca histeroskopide oldum o da temiz çıktı. Eşime gelince dna hasarı %22 çıktı korkulcak birşey yok dediler sayısı 29 milyon tüp olduğu için bir sıkıntı olmaz dediler. En son mart 2016 da tedavi oldum yumurta donasyonu. artık ara verdim. bağışıklık sistemim mi embriyoyu reddediyor yoksa eşimden mi kaynaklanıyor net birşey bulamıyorum.

cnm benden biyopside alındı
ilk histereskopide çıktı zaten enfeksiyon
sonra tedavi oldum tüp denememde dış gebelik oldu
sonra tüpleri aldırdım loporoskopi ile bendede çok işlem oldu ama enfeksiyonu kurutmak zor oldu
şimdide her denemeden önce baktırıyorum
doktorumun bana dedi cinsel yolla, wc, ve vajinal duşdan olur dedi.
bir sürü etken var dikkat ediyorum ama genede.
bende hiç kalınlaşma ve benzeri bir durumum olmadı.
cd56 yüksek çıkıyor mesela troit çıktı yeni şimdi bunlara eğildim tedavi görüyorum doktor kontrolünde
ilk denemem olacak sperm donasyonundada bakalım ne olcak sonuç merak ediyorum.
ayrıntılı herşeyine baktırmanı tavsiye ederim

bağışıklık sistemim mi embriyoyu reddediyor ise CD56 baktır.
serum alman faydalı olucakdır.
bnmde yüksek çıkıyor çünkü

evet bende hepsine baktırmak istiyorum bir aksilik olmaz ise, tiroidim de 4 yıl ince zehirli guatr nedeniyle toptan alınmıştı şimdi mecburen hep kontrol altında.. .Hayırlısı bakalim hepimiz için inşallah her şey yolunda gider

Dış gebelik, tüp kapama ameliyatlari zor dönemler geçirmişsin canım, çok çok geçmiş olsun...Bazi durumlar bazı insanlar için zor oluyor, kabullenip çare üretmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef, her şey iyi olacak insallah....

arkadasim ben zehra hanim à bahceci ye gittim 2 tane 5ci gunu transferi yaptilar 4 tane de 5cigunu dondurduk ve ikiz lere hamileyim zehra hanim i ara konus cok iyi bir doktor tavsiye ederim

doktorda yatıp kalkma dönemine girdik ne yazıkkı
herşeyine baktır atlama bencede troid de önemli bana sıkıntı yapacak seviyede değil dediler ama ben her ay endokrindeyim valla
bol şans bize..

Evet
doktorda yatıp kalkma dönemine girdik ne yazıkkı
herşeyine baktır atlama bencede troid de önemli bana sıkıntı yapacak seviyede değil dediler ama ben her ay endokrindeyim valla
bol şans bize..
Tiroid hem hamile kalmak hemde gebelikte çok önemli, özellikle bebeğin gelişiminde, çok dikkat et arkadaşım, haşimato tiroidi gebelik devam ederken diğer tiplere dönüşebiliyor, ilginçtir ki bebek doğduktan sonra tekrar normale dönebilir, umarım sen yaşamazsın.
Bende 1,5 sene doktorlara ara vermiştim, aslında çok iyi oldu dinlendim ama çok yoğun da bir iş temposuna girmiştim. Şimdi doktor serüveni yeniden başlıyor, işlerimin azalmasını toparlanmasını bekledim, neyse ki bitmek üzere, artık tekrar doktor doktor gezmeye başlayacağım :)

aynen öleymiş bende yeni yeni öğreniyorum
ama düzenli doktora gidiyorum şu an
sonucumuz güzel olsun ben gitmeye razıyım:)
önceliğim şu anda cocuk iş 2. plana aldım valla:)

Kızlar epeydir giremiyorum malum hamilelik sicaklar.genelde rahat geçiyor ama çok yorgunluk oluyor gerçi ben evidir gezmek durmuyorum pek.transfer olacaklar sonuç bekleyenler duaların sizinle.
Mhb sizin adınıza çok s3vindim inşallah sağlik ile tamamlarsın gebeliğini biz ayin 21 nde gidiyoruz kıbrısa firdevs hanıma hiç duydunuz hakkında bir bilgi var mı

aynen öleymiş bende yeni yeni öğreniyorum
ama düzenli doktora gidiyorum şu an
sonucumuz güzel olsun ben gitmeye razıyım:)
önceliğim şu anda cocuk iş 2. plana aldım valla:)
Ara verince tam olmasada unutuyor insan oyalanıyor, ama tedavi başladımı tüm dünyası bebeğe özlem oluyor, işin gücün çok önemi yok her zaman olur nasil olsa, bebekler gelsinde:)

Mide bulantısı için zofer kullanan var mı? Dün doktor verdi bana..zaten gün içinde de serum yiyorum cok ağır geçiyor.. bunu kullanan varsa aç mı tok mu aldı? Zararlı mıdır, doktor veriyoruz dedi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…