Neray teşekkürler içimi bayağı rahatlatiin, bakalim zehra hmm uygun olduğunda arayacak, daha ayrıntılı konuşabileceğim.. Ben ist. Da yaşıyorum, hazırlık asamasinda doktor tavsiyesinde bulundularmi, aslinda öncesinde rahimle ilgili ciddi muayene olmak ıstiyorum, daha ince rahmimde iltihap çıkmıştı ve 2 ay antibouotik kullanmistim...Adetlerim normal miktarda ama tekrar konrol olmak ıstiyorum..Bence hiç endişe etmeyin yeni merkezin eskisinden çok daha donanımlı olduğunu baba bizzat prof.
Dr. mustafa bahçeci söyledi ben onun hadtasiyım hatta beni bi kaç ay bekletti yeni merkeze taşının ca oraya gidin daha iyi dedi biz bi kaç ay taşınmasını bekledik ama orda prosedürler çok uzun sürüyormuş taşınma olayı çok uzayınca bizde daha fazla beklemek zaman kaybetmek istemedik tekrar eski merkezde tedaviye karar verdik tedaviye tam başladık bize yeni merkeze gideceğimizi o hafta taşınacaklarını söylediler bizde iyi isabet oldu dedik sevindik ama son anda bize eski merkeze gitmemizi söylediler bizde tamam olsun dedik ama önemli olan sonuç çalışan ekip aynı
Benim daha çok yeni transferimin 14. GünüCnm sen ne kadarlık oldun?
Evet arkadaşım tekrarladım 352 çıktıBugun testini tekrarladinmi?tekrarladiysan degerin kac cikti
İstanbulda bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidip takiplerinizi orda yaptırabilirsiniz ordaki doktorların hepsi alanında çok başarılar ben hocanın kendisine gittimNeray teşekkürler içimi bayağı rahatlatiin, bakalim zehra hmm uygun olduğunda arayacak, daha ayrıntılı konuşabileceğim.. Ben ist. Da yaşıyorum, hazırlık asamasinda doktor tavsiyesinde bulundularmi, aslinda öncesinde rahimle ilgili ciddi muayene olmak ıstiyorum, daha ince rahmimde iltihap çıkmıştı ve 2 ay antibouotik kullanmistim...Adetlerim normal miktarda ama tekrar konrol olmak ıstiyorum..
Birde sen bugün 2. Testisini yapacaktın dimi insallah değerin guzelce artmıştır ....
Massallah allah kucagina almayi nasip etsin29+2 gittik bebeğimizi gördūk herseyi tamamlanmiş cok şūkūr , tek sorun benim diabet olmam seker hastasi degilim ama gebelikle birlikte ortaya cikti buda bebeğin ölçūmlerinde belli oldu 29+2 , 1689 gr , 39 cm boyu arkadaslar , şimdi gelelim asil konuya daha 1hafta önce ne konustuk bebeginizin donasyon olduğunu aile yakinlariniza söylemesinizde sonrasinda gebelik boyunca gideceginiz drunuzun muhakkak haberi olmali iste ortada bende seker yok ama donördö olabilir bunu bugūn öğrendik yarin diabet uzmani ile randevumuz var hep sekerimi kontrol edecegim cihazi tanitacak hemde beslenme dūzenimi anlatacak donasyon yapturan arkdaslarim bu konu önemli drunuzla paylaşin , sevgiler
Massallah massallah cok sevindimEvet arkadaşım tekrarladım 352 çıktı
neraycigim ikiz bile olabilir cunku 3 katindan fazla artti 2 gundeEvet arkadaşım tekrarladım 352 çıktı
Cok sevindim guzel artmis,saglikla kuccagina alirsin insallah.yuzde doksan kiz : ) saglikli olsunlarda cinsiyetleri kiz ya da erkek fark etmiyor bizler icin.Evet arkadaşım tekrarladım 352 çıktı
Gecmis olsun umarim bebek icin problem teskil etmez.Gebelik sekeri bir cok kadinda olabiliyor bir tanidigimin 3 hamileligindede sekeri cikti insilun yapiyorddu 3 cocuguda gayet saglikli dogdu.Sende saglikla kucagina alisin insallah29+2 gittik bebeğimizi gördūk herseyi tamamlanmiş cok şūkūr , tek sorun benim diabet olmam seker hastasi degilim ama gebelikle birlikte ortaya cikti buda bebeğin ölçūmlerinde belli oldu 29+2 , 1689 gr , 39 cm boyu arkadaslar , şimdi gelelim asil konuya daha 1hafta önce ne konustuk bebeginizin donasyon olduğunu aile yakinlariniza söylemesinizde sonrasinda gebelik boyunca gideceginiz drunuzun muhakkak haberi olmali iste ortada bende seker yok ama donördö olabilir bunu bugūn öğrendik yarin diabet uzmani ile randevumuz var hep sekerimi kontrol edecegim cihazi tanitacak hemde beslenme dūzenimi anlatacak donasyon yapturan arkdaslarim bu konu önemli drunuzla paylaşin , sevgiler
Teşekkür ederim inşallahCok sevindim guzel artmis,saglikla kuccagina alirsin insallah.yuzde doksan kiz : ) saglikli olsunlarda cinsiyetleri kiz ya da erkek fark etmiyor bizler icin.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun bir olmuş iki olmuş hiç önemli deyil yeterki sağ salim bitane de olsa yeter ama değerim 2 günde deyil 3 günde okadar arttı ilk testi cuma günü yaptırmıştımneraycigim ikiz bile olabilir cunku 3 katindan fazla artti 2 gunde
Teşekkür ederimMassallah massallah cok sevindim
Merhaba arkadaslar ne yazikki bende 2 defa kibrista yaptim 2sindede husran ama hakkimi helal etmiyorum bu dunyadada oteki dunyaydada ellerim yakalarinda ilkini berkte yaptirdim hersey normal dediler ilkinde gercekten braz tecrubesizdim bize soylenen 5 tane embriyonuz kaldi dondurmuycakmisiniz dediler biz oyle cahilizki olur zannettik dondurmadik 500 yuz euro parada istemislerdi yok dedik neyse ikinci denemimizi kibris unuversite hastanesinde yaptik nedirki unuversite hastanesi dedik yanlis yapmazlar dedik doktorumuzda BURCU OZBAKIRDI en buyuk yikimida orda yedim merdiven alti gibi bir cilinik transfere kadar hersey normal transfere cagirdilar idrara sikisik bir vaziyette massya yatirdilar tabiki bu arada parayida aldilar bana 2 tane embriyonuz var birinden umudumuz var ama birinden yok spermlere bahladilar inaninki spermleri yok siyleydi yok boyleydi istedigimiz gibi olmadi aldilar verdiler ben dedimki transfer etmeyin aaaaaa olurmu biz boyle cok yaptik tuttu yemin olsun masada daha tutmiycaklarini anladim yaziklar olsun diyom biyle bir sey varsa bile butun ciliniklere diyom onceden hastalarina soyliycekler hasta isterse transfer ettirecek istemez ise hayelleriyle oynamiycaklar insanlar ne halde o paralari kazaniyorlar yemiyorlar icmiyorlar neyki bir evlat saibi olsunlar diye haram olsun o paralar en yakinlarindan bulsunlar neyse ben geldim evime hemen bir urolji dr gittik tahlil yaptirdik hic bir sey yok su an baska bir hadtanede kibrita degil allahim bir daha kibrisi bana gostermesin su an 7 tane embriyo dondurduk a kalitete ben kendimi ne zaman hazir hissedersem transfer edecekler mademki bizde sorun vardi ilkinde ve simdi bu embriyolar nerden oldu ne yazikki umutlarimizida paralarimizida caliyorlar allaha havale ediyom ticarete dondurenleri bizim paralarimiz kimin bogazindan gecti ise rabbim fitil fitil cikartsin
Tebrikler arkadaşım, cok sevindim, değerin çok güzel artmis, kucaganina alacağın günüde göreceksin insallah..Arkadaşlar merhaba bu gün Testimi tekrarladım mı kaç çıktı diye biliyorum merak ediyorsunuz bunu paylaşmaya anca sıra geldi biraz geç oldu ama üzerinize afiyet akşamdan beri çok fena grip oldum hapşırmaktan gözlerimin ve burnumun akıntısından yazmaya pek fırsatım olmadı öncelikle bana iyi dileklerde bulundunuz, bana dualar ettiniz, beni teselli ettiniz hepinizden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin isteklerinizi boş çevirmesin. Çok şükür bin şükür bu günki testimin değeri 352 çıktı kafam biraz daha rahatladı inşallah bundan sonra bi aksilik olmadan her şey yolunda gider
Bende denedim üstelik 2 kez. 26 yaşındayım erken menopoz teşhisi kondu fsh yükselip düşüyor. 2 tedavimde tutunmadı.ilki lefkoşa tüp bebek merkezi mehmet emin kaptanda. o tedavim tam bi fiyaskoydu. sonra gynolife tüp bebekte denedik yumurta donasyonu + cgh ile 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmesine rağmen olmadı. rahim filmim temiz hiç bişeyim yok. embriyolar çok iyi olup niye tutunma olmadı diye histeroskopi oldum çok şükür engel birşey çıkmadı. transfer mi yapmıyorlar ben anlamıyorum kimseye güvenim kalmadı.
Neray teşekkürler içimi bayağı rahatlatiin, bakalim zehra hmm uygun olduğunda arayacak, daha ayrıntılı konuşabileceğim.. Ben ist. Da yaşıyorum, hazırlık asamasinda doktor tavsiyesinde bulundularmi, aslinda öncesinde rahimle ilgili ciddi muayene olmak ıstiyorum, daha ince rahmimde iltihap çıkmıştı ve 2 ay antibouotik kullanmistim...Adetlerim normal miktarda ama tekrar konrol olmak ıstiyorum..
Birde sen bugün 2. Testisini yapacaktın dimi insallah değerin guzelce artmıştır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?