Neray teşekkürler içimi bayağı rahatlatiin, bakalim zehra hmm uygun olduğunda arayacak, daha ayrıntılı konuşabileceğim.. Ben ist. Da yaşıyorum, hazırlık asamasinda doktor tavsiyesinde bulundularmi, aslinda öncesinde rahimle ilgili ciddi muayene olmak ıstiyorum, daha ince rahmimde iltihap çıkmıştı ve 2 ay antibouotik kullanmistim...Adetlerim normal miktarda ama tekrar konrol olmak ıstiyorum..
Birde sen bugün 2. Testisini yapacaktın dimi insallah değerin guzelce artmıştır ....

İstanbulda bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidip takiplerinizi orda yaptırabilirsiniz ordaki doktorların hepsi alanında çok başarılar ben hocanın kendisine gittim

Massallah allah kucagina almayi nasip etsin

Gecmis olsun umarim bebek icin problem teskil etmez.Gebelik sekeri bir cok kadinda olabiliyor bir tanidigimin 3 hamileligindede sekeri cikti insilun yapiyorddu 3 cocuguda gayet saglikli dogdu.Sende saglikla kucagina alisin insallah

Arkadaşlar merhaba bu gün Testimi tekrarladım mı kaç çıktı diye biliyorum merak ediyorsunuz bunu paylaşmaya anca sıra geldi biraz geç oldu ama üzerinize afiyet akşamdan beri çok fena grip oldum hapşırmaktan gözlerimin ve burnumun akıntısından yazmaya pek fırsatım olmadı öncelikle bana iyi dileklerde bulundunuz, bana dualar ettiniz, beni teselli ettiniz hepinizden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin isteklerinizi boş çevirmesin. Çok şükür bin şükür bu günki testimin değeri 352 çıktı kafam biraz daha rahatladı inşallah bundan sonra bi aksilik olmadan her şey yolunda gider

Tebrikler arkadaşım, cok sevindim, değerin çok güzel artmis, kucaganina alacağın günüde göreceksin insallah..

Bende denedim üstelik 2 kez. 26 yaşındayım erken menopoz teşhisi kondu fsh yükselip düşüyor. 2 tedavimde tutunmadı.ilki lefkoşa tüp bebek merkezi mehmet emin kaptanda. o tedavim tam bi fiyaskoydu. sonra gynolife tüp bebekte denedik yumurta donasyonu + cgh ile 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmesine rağmen olmadı. rahim filmim temiz hiç bişeyim yok. embriyolar çok iyi olup niye tutunma olmadı diye histeroskopi oldum çok şükür engel birşey çıkmadı. transfer mi yapmıyorlar ben anlamıyorum kimseye güvenim kalmadı.

eğer rahimde birşey yok ise;
kan tahlillerine ağırlık vermelisin yada yum donasyonu ise eşinin spermide çok etkili cnm
daha ayrıntılı bakılmalı

cnm bende de enfeksiyon oluyor.
bende çok antibiyotik kullandım
şimdi başlamadan önce tüm tahlillermi yaptırıp doktora öle gidicem ve transfere başlıcam.
bende tüm tahlillerini yaptır öle git doktorA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…