Sen ne aldın kıbrıs 'dan ben ilaç kullanacak adet görüyorum sende mi olesin
Ben çok üzülmüştüm kıbrıs için ama artık almisdim
ben haziranda gittim yasim 38 adet oluyordum ama cok az yumurtam cikiyordu her defa sinda 4 tane yumurta cikiyordu benden 5 kere kendi yumurtalarimla yaptim olmadi sonra kibrista zehra hanim à bahceci ye gittim simdi ikizlere hamileyim tabi insallah allahim kucagimiza almayi nasip etsin

Ayyy çok sevindim senin adına bnde ben gbi olanlarda dua et ne olur bende deniycem kendi yumurtadan bu aralar gdcem adet olduğum zaman ben kıbrıs e gittim iki kere hep çoğul gebelik oldu fakat çok üzüldüm hemde çok çok laf söz duydum esim sorun yok sorun bende

Bana
Bana biraz anlatsana ne yapsın doktor nmuane olsun sonra kıbrıs e gittin demi çok oldu gitmiyeli unuttum ben biraz fikir yorum yap sana lütfen çok pişmanım ben üzüldüğüm çok salakmisim smdidd olsun dur neler yapıyorum

nasil anlamadim cogul gebelik sendemi oldu anlamadim

zehra hanim à sadece baska doktorun muanne sonuclarini gonderdim sonra sperm vermeye gittik ve 5 gun sonra iki tane embryon koyuldu insallah seninde olur

Arkadaşım inşallah sonunda bebislerine kavuşursun, yasin çok genç sanıyorum, menopoz tamamen başlamadıysa 2-3 yumurtan oluyorsa şansın hala var demektir..O nedenle 1 yada 2 kez durumun müsaitse kendi yumurtalarınla denemeni tavsiye ederim...Ondan sonra donasyon daha iyi olcaktir..Zaten iyi bir doktor seni doğruya yönlendirir..
Gerçi sanırım denemişsin yazdıklarından anlamaya çalıştığım kadarıyla..Yazdiklarin çok anlaşılmıyor arkadasi., yada ben anlayamiyorum, daha düzenli yazabilirsen bizlerde daha doğru yorumlar yapabilirz...

suzsn canım ben seni hiç anlayamadım. Sen 2 kere Kıbrıs ta mı denedin? Çoğul gebelik mi oluştu? Ne oldu da kaybettin? Birde yaşın çok genç ne zaman denedin? Sende rezerv azlığı mı var? Valla bunca soru hiçbir şey anlamadığımı gösteriyor herhalde. Bizi aydınlatırsan sevinirim.

valla arkadasim bende anlamadim arkadasimizin dediklerinden

Evet ikiz kere gittim adet olamıyorum ultrasinla yumurtaligimi goremedi ler doktorun birisi yolladı 20 yaşında gittim ilkini bide 24 yaşında gittim adetim düzene soktu bir doktor ilaçla kan tahlili yapıyorum hiç bir şey çıkmıyor diyor doktor ama ultrosonda gözükmüyor yumurtaliklarim bide göbeğim var yagli

mavisucugum benimde 4 yumurta m cikiyor du 5 indede ama hic tutunma olmadi amh cok cok onemli ben basladigimda 0.70 ti simdide 00001 yinede 4 yumurta cikariyorum 4 u veya 3 u dolleniyo 3 cu gunu transfer oluyo ama tutmuyo du amh 1.50 den asagiysa tutmuyor 4 yildir cok cok arkadasim oldu bu yolda bir kiz vardi amh i1.40 ti hala ugrasiyor tutmadi 5kere denedi simdi para birikiyomus kisin donasyon yaptiracak

Kendi yumurtamdan daha denemedim esimin memleketimde bir doktora gittim ilaçla fsh m biraz düştü adet olduğum zaman doktra gidcem kendi yumurtamdan deniycem infettelite diye bir bölüm var oraya gidcem ne olur dua edin bana da benimde olsun çok zor bir durum.

Kıbrıs e gittim yine giderim ama kendi yumurtam varsa ole demek istiyorum elinden geleni yapicam kıbrıs suan çok pahali Firdevs hanıma gittim bend e kıbrıs da burdaki doktorum yanlışın dedi kilo vermeye çalışıyorum suan

ozaman olur senin dene kendi yumurtalarinla neden dusuk yaptin kac haftalik ken?
Üç aylikdi üzüntüden canm ya kendi yumurtam değildi ya kaynanamgil laf syledi bende üzüldüm bide guatrim varmış ilacimi içmem lazımmış sylemedi doktor antalyda özel doktorlar para goz olmus para icin hic br tahlil yapmadan beni direk yolladı bizde cahil brsey blmiyorduk gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…