Arkadaşlar görüşme için kibrisa
O kadar zor ki istediginin olmaması çok istiyorum ben ins en yakın zamnda kavuşrum kavuşrum çocuk konusu açılınca hep ağlamak geliyor bu isyan mi oluyor acba
Daha çok gençsin, soranlara biz daha çocuk düşünmüyoruz gibi bahaneler söyle, ama bir yandanda çareler arastir, hic olmadi esinle kimseye söylemeden kibrisa gidin......Ama sen boyle telaslanirsan , kendini hırpalarsan gucsuz kalir, duyarsız insanlarin seni daha cok yaralanmasına açık olursun...Onemli olan esin ve sensin, eger sen sürekli mutsuz olursan eşinde çok mutsuz olur, ben inanıyorum gün gelecek sende anne olacaksin, daha çok gençsin canım, telaş yok, sabırla inşallah her şey iyi olacak, tüm dualarındasın.. .

Ne kadar güzel konuşsun tsk edrim huzur oldun bana çocuk deneyip deneyip olmayınca insan telaş korku sarıyor umutsuz oluyor esim pek takmiyor olur allah 'tan umut kesilmez diyor ama ben çok yalıyorum her gün agliyorum evden disarya bile çıkmıyorum bebek görünce çok fena oluyorum 'nden benm olmuyor diye fenalık geçiyorum ya çok zoruma gidiyor artık

Senin yaşın kaç çocuk var mi senin peki...

Senin yaşın kaç çocuk var mi senin peki...
43 yaşındayım, benimde çocuğum yok, yakında kıbrısta deneyeceğiz bakalim, insallah iyi olacak 5 kere tup bebek denedim her şey çok iyi gitmesine rağmen maalesef olmadi, sonunda kabullendim..ve kıbrıs 'ın en doğru yer olduğuna karar verdik eşimle...Tabi hiç ama hiç kolay olmadi, senin gibi kimseyle görüşmedim, üzüldüm, ağladım, çocuklu arkadaşlarımla görüşmedim ama sonunda hayat devam ediyor dedim farklı konularla uğraşarak kafamı dağıtmaya çalıştım, tabi hiç unutmuyor insan ama bak yanlız değilsin, burda hepimiz anne olmak için çabalıyoruz, birbirimize destek oluyoruz, kendini çok hırpalama olurmu..Doktor seçerken çok iyi araştır, ankara sana yakın imkanın varsa orayada gidebilirsin, çok iyi doktorlar var, insallah her şey iyi olacak

Egerki kıbrıs e gidersen olur cocgun ins kalbin temiz belli oluyor o yüzden allahim en güzel kapilar acsin sana herkese inanki maddi açıdan yiprandik kaynanami ameliyat ettirdim o yüzden indi babanızla burda bi deniyeyim olmadı bir cagre blup kıbrıs olur üzülme oda senin kanın canım parcan2 olacak ben buna alıştım artik mtlu olmak anne olmak hakimiz ins oluru

Sen kaç senedir deniyorsun canım ins guzelim ins şu mübarek gün de hepimizin duası kabul olsun sağlıkla alalım kulağımıza
4 senedir hic araliksiz ama daha once de istegimiz vardi ama 2005 te bir denedik olmadi sonra 2009 da da olmadi 4 yildir tup bebek isine basladik

Maalesef canım sanırım biraz şans, aslında doktorlarda tam ne zaman hangi durumda iyi olacağını bilmiyorlar. Cok iyi görünen 5.gun Embriyosu bile Sağlıklı olmayabiliyor, bazen kader kısmet..Sans bizden yana olsun...

Merhaba
Bende 1 negatif ten sonra histeroskopi yaptırdım rahimde perde varmış temizlendi. Şimdi ağustosta tekrar denicem ins bu sefer bende kavuşurum. Arkadaşlar gitmeden önce mutlaka rahim filmi veya histeroskopi yaptırın. Benden sadece rahım usg istenmişti onda da sorun görünmedi kalinlasma da iyiydi ama ne gatif oldu. Belki de bu perde yüzündendir. Şimdi rahım temiz birde serum isteyeceğim bağışıklık için. İns hayırlısıyla Rabbim çabalarımızın karşılığını verir

Kıbrıs mı gidceksin bu perde rahim de.mi yoksa yumurtalık dami

Kızlar sakın umıdınızı kaybwtmeyın ben basımdan gecen lerı anlatayım bız cpcuk dusunmeye basladık hamıle kalıyorım hemen dusuyor kımyasal gebelık 3 tane falan ole olunca genetık testı dedıler gıttık yaptırdık esımın normal benım tranklasyon cıktı doktorumuz dedı de sızın hıc olmaz cok para harcarsınız bosuna kıbrıstakı yumurta danosyonunu onerdı neyse bızde olmayack dıye korunmuyoruz aradan ıkı yıl gectı artık kıbrıstan gun aldık sayılır baslayacz parayı hazırlamaya calısıyoruz daha derken hamıle kaldım tekrar aynı seyler dedım yınne uzulecz gıdıyoruz doktora normal hersey yolunda sonra amnıyosentez yaptırdık tahlılılm temız cıktı tasıyıcı bıle degıl umıdınızı kaybetmeyyın canlar sımdı kızım olacak aylık olduk nasıpse rabbım cok buyuk

Bizde dua et ne olur allahım güzel mucizelerden bize de nasip etsin ins hayırlı doğumlar sanda ins sağlıkla kucagoniza alırsınız bende çok istiyorum allahım duyar sesimizi ins ;(of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…