Minaharker sen nasilsin arkadasim, miniklerin nasil, umarım her şey yolunda gidiyordurGünaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....
Bahr ben onu sana yazmadım ki sen okuyasin ayrıca okudum ve bakdim yazı açık herkez anlamış az da olsa yorum yapmış dmekki sorun kimde anlamış olduk yurt dışından antalya ya yerleşdim ondan dolayida egerki hepsini okuduysan arkdsin birsi syledi bende duzeltmeye calisdim yabanci dil yazsam dmekki kafan allak bullak olacak tesekkurler syledgin içinGözünü Seviim Suzan sen Google translator falan mı kullanyorsun Ruscadan türkceye?? Biraz bakayim ne var ne yok dedim kafam pelte oldu takip edemedim yazdiklarini anlayamadim beynim corba oldu?Rica edeyim bir bak yazdiklarina. Belki Auto düzeltme falan açık yabanci dilde.
Kolay gelsin
Savana sağol canım, selda hmm in teli varmı, internet sitesinden watshap no gördüm ama ordan umabilirmiyimki
Dear SuzanBahr ben onu sana yazmadım ki sen okuyasin ayrıca okudum ve bakdim yazı açık herkez anlamış az da olsa yorum yapmış dmekki sorun kimde anlamış olduk yurt dışından antalya ya yerleşdim ondan dolayida egerki hepsini okuduysan arkdsin birsi syledi bende duzeltmeye calisdim yabanci dil yazsam dmekki kafan allak bullak olacak tesekkurler syledgin için
NSenin yas kaç bahar
Dear Suzan
Aman sakın ingilizce falan yazma surda iki kuruş aklimi da iyice allak bullak etme, Türkçe'ye raziyim yine.
Yasimi sormussun, var senden uc bes yas fazlam, ondan da belki tam anlayamıyorum senin de teşhis ettiğin gibi:)
Bana yazmadığını biliyorum ama burasi acik yani public domain, yani herkes okuyabilir.
Biraz daha anlaşılır olursa belki daha fazla yorum yazan,yardım eden veya senin tecrübenden faydalanan çıkar, ondan dedim sana biraz da şakayla karışık.
Ben hala yurtdışında yaşıyorum, ingilizce yazmak istersen sorun değil:)
Neyse, dilerim tedavilerin sonuç verir ve dileğine kavuşursun,sevgiler, Bahar[/QUOTE ins herkez mutlulukla kavussun2 dilediğine ben yeni ogreniyorum türkçe anlasa bildiklerim yazimi okuyan cevap yazdı canım mersi
Dear Suzan
Aman sakın ingilizce falan yazma surda iki kuruş aklimi da iyice allak bullak etme, Türkçe'ye raziyim yine.
Yasimi sormussun, var senden uc bes yas fazlam, ondan da belki tam anlayamıyorum senin de teşhis ettiğin gibi:)
Bana yazmadığını biliyorum ama burasi acik yani public domain, yani herkes okuyabilir.
Biraz daha anlaşılır olursa belki daha fazla yorum yazan,yardım eden veya senin tecrübenden faydalanan çıkar, ondan dedim sana biraz da şakayla karışık.
Ben hala yurtdışında yaşıyorum, ingilizce yazmak istersen sorun değil:)
Neyse, dilerim tedavilerin sonuç verir burası herkeze açık biliyorum sagdce dikkatli okursan anlamiycak bir şey yok yazmadimda sen tedavi görüyor musun yada çocuk var mi
Doğru söylüyorsun, bende biraz dikat dağınıklığı olabilir. Cok girmiyorum buraya ama girince dikatli okurum bundan sonra, sağol xxAnlasilmiycak birsey yazmadım dikatli okumak lazım. Canım senin çocuk var mi tedavi falan görüyon mu
bence gir belki bizim bilmedgimiz birseyi biliyorsundur bize soylersin bu sayfa benmde isime yaradığı için kendi çapim da yazıyorum isde belki birşey duyarimda yaprim diyeDoğru söylüyorsun, bende biraz dikat dağınıklığı olabilir. Cok girmiyorum buraya ama girince dikatli okurum bundan sonra, sağol xx[/QUOTE
Yazdığımı okuyanlar cevap verdi okuyan en düzelttim egerki sana brsey sorar okuyamazsan syle duzeltirim
Adezyon yapışıklık perde hepsi aynı şeyZaza bilgi için çok teşekkürler. Acaba senin durumun yapisiklik olabilir mi? Ben de sadece doğuştan kalan rahmin üst tarafında hafif basık şekli veren perde vardı. Hiç jel veya balondan bahsetmedi doklor. Ameliyat sonrası hastaneden çıkarken kontrol etti ve düzelmiş herhangi bir sorun yok dedi. 10 gün sonra kontrole gideceğim sorarım. Tekrar çok tesekkurler
Pazartesi ilk iş arayacağım bakalım, tesekkurederim cnm , sevgiler..mavisufi cnm Selda hn tlfon 05355042126 bu yeni hastayim Kibrisda görūşmeye gideceğiz dersen ayarlama yapar , Ben İstanbul da görūşmūştūm herşey yolunda gider umarim canim sevgiler
Hayirlisi olsun saglıkla dogsun prenses.12 gun degerin kac cikmisti?ikili taramayi kacinci haftada yaptirdin ? Biz ikili taramaya randevu bulamadik 15 ci haftaya denk geliyor randevumuz.Teyzeleri %80 bir prenses geliyor. Darısı hepinizin başına insallah.
Amim canim, Inşallah güzel guzel artmaya devam etsin arkadaşım
Canim 11 gun 293 du sanırım ikili taramaya 14 uncu haftada yapdirdim ama donasyon olduğunu söylemek zorundasın çünkü yumurta yaşı baz alınıyor testin doğruluğu için.su anda 17 haftadayim ama benim melegim 18 haftada gidiyor masallah.sukurler olsun rabbime darısı başınıza insallahHayirlisi olsun saglıkla dogsun prenses.12 gun degerin kac cikmisti?ikili taramayi kacinci haftada yaptirdin ? Biz ikili taramaya randevu bulamadik 15 ci haftaya denk geliyor randevumuz.
Masallah prensese 9 aya kadar bu sekilde gelisir insallah.Bizim doktorumuz donasyon oldugunu biliyor,ikili testi yapan doktorada donasyon oldugunu soyliycez.Daha onceki hamileligimdede soylemistik bu konudaki hassasiyetimizi anlattigimiz icin hazirladigi rapora donasyon oldugu belirtmeden yasima uygun hazirlamisti.Yurt disinda hic onemsemiyorlar bu tur durumlari gayet sıradan goruyorlar.onlar icin psikolojik boyut cok onemli ve oldukca anlayisli katdiliyorlar gizlemek istedigini.Canim 11 gun 293 du sanırım ikili taramaya 14 uncu haftada yapdirdim ama donasyon olduğunu söylemek zorundasın çünkü yumurta yaşı baz alınıyor testin doğruluğu için.su anda 17 haftadayim ama benim melegim 18 haftada gidiyor masallah.sukurler olsun rabbime darısı başınıza insallah
Umut nasılsın?bebişimiz kaç hafta oldu?Masallah prensese 9 aya kadar bu sekilde gelisir insallah.Bizim doktorumuz donasyon oldugunu biliyor,ikili testi yapan doktorada donasyon oldugunu soyliycez.Daha onceki hamileligimdede soylemistik bu konudaki hassasiyetimizi anlattigimiz icin hazirladigi rapora donasyon oldugu belirtmeden yasima uygun hazirlamisti.Yurt disinda hic onemsemiyorlar bu tur durumlari gayet sıradan goruyorlar.onlar icin psikolojik boyut cok onemli ve oldukca anlayisli katdiliyorlar gizlemek istedigini.
İyiyim zazacigim bulanti ve sırt agrisi disinda hersey yolunda sukur.Dokuzuncu haftanin icindeyiz en yakin zamanda sizlerde bu guzel mucizeye sahip olursunuz insallah.Doktorlara bilinmesini istemediginizi soylediginizde anlayis gosterceklerini dusunuyorum.Hassaiyet kisiler arasinda farklilik gosterbiliyor.Ben kendi aileme dahi soylemedim bilmelerinide istemiyorum ama doktorumuzla mecburen paylastik ve bize cokda yardimci oluyor.Bizler bir cok konuyu astik bebisimizi icimizde tasimak dahi annelik duygumuzu tatmin ediyor.Dogurup emzirip,hayata bir birey kazandirmak daha otesi yok degilmiUmut nasılsın?bebişimiz kaç hafta oldu?
Canım ben ankaradayım ama donasyonu hiç doktorlardan saklamıyorum ve hiç umurumda bile değil yeterki anne olum benim içimde büyüyen benimdi
Bebiş doğuran annenindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?