Minaharker sen nasilsin arkadasim, miniklerin nasil, umarım her şey yolunda gidiyordur

Bahr ben onu sana yazmadım ki sen okuyasin ayrıca okudum ve bakdim yazı açık herkez anlamış az da olsa yorum yapmış dmekki sorun kimde anlamış olduk yurt dışından antalya ya yerleşdim ondan dolayida egerki hepsini okuduysan arkdsin birsi syledi bende duzeltmeye calisdim yabanci dil yazsam dmekki kafan allak bullak olacak tesekkurler syledgin için

Dear Suzan
Aman sakın ingilizce falan yazma surda iki kuruş aklimi da iyice allak bullak etme, Türkçe'ye raziyim yine.
Yasimi sormussun, var senden uc bes yas fazlam, ondan da belki tam anlayamıyorum senin de teşhis ettiğin gibi:)
Bana yazmadığını biliyorum ama burasi acik yani public domain, yani herkes okuyabilir.
Biraz daha anlaşılır olursa belki daha fazla yorum yazan,yardım eden veya senin tecrübenden faydalanan çıkar, ondan dedim sana biraz da şakayla karışık.
Ben hala yurtdışında yaşıyorum, ingilizce yazmak istersen sorun değil:)
Neyse, dilerim tedavilerin sonuç verir ve dileğine kavuşursun,sevgiler, Bahar

Senin yas kaç bahar
N

Anlasilmiycak birsey yazmadım dikatli okumak lazım. Canım senin çocuk var mi tedavi falan görüyon mu

Anlasilmiycak birsey yazmadım dikatli okumak lazım. Canım senin çocuk var mi tedavi falan görüyon mu
Doğru söylüyorsun, bende biraz dikat dağınıklığı olabilir. Cok girmiyorum buraya ama girince dikatli okurum bundan sonra, sağol xx

bence gir belki bizim bilmedgimiz birseyi biliyorsundur bize soylersin bu sayfa benmde isime yaradığı için kendi çapim da yazıyorum isde belki birşey duyarimda yaprim diye

Adezyon yapışıklık perde hepsi aynı şey

Hayirlisi olsun saglıkla dogsun prenses.12 gun degerin kac cikmisti?ikili taramayi kacinci haftada yaptirdin ? Biz ikili taramaya randevu bulamadik 15 ci haftaya denk geliyor randevumuz.
Canim 11 gun 293 du sanırım ikili taramaya 14 uncu haftada yapdirdim ama donasyon olduğunu söylemek zorundasın çünkü yumurta yaşı baz alınıyor testin doğruluğu için.su anda 17 haftadayim ama benim melegim 18 haftada gidiyor masallah.sukurler olsun rabbime darısı başınıza insallah

Masallah prensese 9 aya kadar bu sekilde gelisir insallah.Bizim doktorumuz donasyon oldugunu biliyor,ikili testi yapan doktorada donasyon oldugunu soyliycez.Daha onceki hamileligimdede soylemistik bu konudaki hassasiyetimizi anlattigimiz icin hazirladigi rapora donasyon oldugu belirtmeden yasima uygun hazirlamisti.Yurt disinda hic onemsemiyorlar bu tur durumlari gayet sıradan goruyorlar.onlar icin psikolojik boyut cok onemli ve oldukca anlayisli katdiliyorlar gizlemek istedigini.

Umut nasılsın?bebişimiz kaç hafta oldu?
Canım ben ankaradayım ama donasyonu hiç doktorlardan saklamıyorum ve hiç umurumda bile değil yeterki anne olum benim içimde büyüyen benimdi
Bebiş doğuran annenindi

Umut nasılsın?bebişimiz kaç hafta oldu?
Canım ben ankaradayım ama donasyonu hiç doktorlardan saklamıyorum ve hiç umurumda bile değil yeterki anne olum benim içimde büyüyen benimdi
Bebiş doğuran annenindi
İyiyim zazacigim bulanti ve sırt agrisi disinda hersey yolunda sukur.Dokuzuncu haftanin icindeyiz en yakin zamanda sizlerde bu guzel mucizeye sahip olursunuz insallah.Doktorlara bilinmesini istemediginizi soylediginizde anlayis gosterceklerini dusunuyorum.Hassaiyet kisiler arasinda farklilik gosterbiliyor.Ben kendi aileme dahi soylemedim bilmelerinide istemiyorum ama doktorumuzla mecburen paylastik ve bize cokda yardimci oluyor.Bizler bir cok konuyu astik bebisimizi icimizde tasimak dahi annelik duygumuzu tatmin ediyor.Dogurup emzirip,hayata bir birey kazandirmak daha otesi yok degilmi

Kizlar herkese merhaba. Benim embriyo transferi icin adeti bekliyorduk bugun oldum. Simdi kontroller yapilacak ama sizlere sorum su siz bu asamada neler yediniz ictiniz neler yemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…