- 8 Haziran 2016
- 129
- 196
- 23
- 50
Teşekkür ederim iyiyim Zaza iyi fena deyil göğüslerim çok gergin ve ağrıyor bazen kasığımda ağrılar oluyor onun dışında pek bir şeyim yok şimdilik heyecanla pazartesiyi bekliyorum ilk gebelik takibi randevum pazartesi bakalım ultrasonda ne görünecek kese görünecekmi çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekiyorum. İnşallah sizede bu günleri yaşamak nasip olur.CANIM SEN NASILSIN
GEBELİĞİN NASIL GİDİYOR
Amin arkadasim.Peki kanamanda hic azalma olmuyormu.evet kanamam icin proluton ignesini yaptiriyorum sagol allah kucagimiza almayi nasip etsin
Yakin zamanda seninde guzel haberini aliriz insallah ZazacigimOKADAR SEVİNDİM EFEÇİM GÖZLERİM YAŞ DOLU OKUYORUM
ALLAHIM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
ÖMÜR VERSİN ANNE EVLAT MUTLU BİR ÖMÜR
HAYIRLI EVLATLARDAN ETSİN
AMİN
Aminnnn, Inşallah pazatesi mimiklerini sağlıkla görürsün arkadasimTeşekkür ederim iyiyim Zaza iyi fena deyil göğüslerim çok gergin ve ağrıyor bazen kasığımda ağrılar oluyor onun dışında pek bir şeyim yok şimdilik heyecanla pazartesiyi bekliyorum ilk gebelik takibi randevum pazartesi bakalım ultrasonda ne görünecek kese görünecekmi çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekiyorum. İnşallah sizede bu günleri yaşamak nasip olur.
İNŞALLAH DİREK KALP ATIŞLARINI DUYARSINTeşekkür ederim iyiyim Zaza iyi fena deyil göğüslerim çok gergin ve ağrıyor bazen kasığımda ağrılar oluyor onun dışında pek bir şeyim yok şimdilik heyecanla pazartesiyi bekliyorum ilk gebelik takibi randevum pazartesi bakalım ultrasonda ne görünecek kese görünecekmi çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekiyorum. İnşallah sizede bu günleri yaşamak nasip olur.
İNŞALLAH CANIM UMUTUM BENİM-)Yakin zamanda seninde guzel haberini aliriz insallah Zazacigim
benim kanamam birden gelip kesiliyor umutcugum sonra iki gun hic birsey yok sonra birden kipkirmizi yine geliyor 10 dakika sonra hic yokAmin arkadasim.Peki kanamanda hic azalma olmuyormu.
Amın canım cok sagolasın darısı sana olsun ınş.hepımıze saglıklı evlatlar versın rabbım once gobıslerımıze sonra kucagımıza inşOKADAR SEVİNDİM EFEÇİM GÖZLERİM YAŞ DOLU OKUYORUM
ALLAHIM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
ÖMÜR VERSİN ANNE EVLAT MUTLU BİR ÖMÜR
HAYIRLI EVLATLARDAN ETSİN
AMİN
Sagol canım senınde hayırlısı olsun tebrık ederım.darısı dıger arkafaslarmıza inşHayırlı uğurlu olsun Efenaz inşallah bundan sonra her şey yolunda gider. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı olmayan arkadaşların başına
Allahım senide ve tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimizi hayırlı evlatlarla sevindirsinMerhaba arkadaşlar tüm hamileleri tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bekleyen arkadaşlarım da inş bir an önce şifa bulsunlar günlerdir haftalardır yazdıklarınız okuyorum gözlerim bozulacak nerdeyse Sizinle aynı imtihanda biri olarak amacım bilgi edinmek çıkar yollar öğrenmek tabiki ama birkaç günde anne kardeş arkadaş kimse değil de sanki siz en yakınlarım gibi oldunuz öyle hissettim bu derdi kimseye anlatamadığım için herkesten uzaklaştım haftalardır evden çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum ama dertleşip danışabileceğim birsürü kader ortağım varmış ne olur bana da dua edin
İnş canım ama sırada sen varsın bence okurken içime öyle doğduAllahım senide ve tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin
Allah büğüktür arkadaşım hele çok gençsinSize birşey danışmak istiyorum ben 27 yaşındayım ve çocuk sahibi olmaya da daha çok yeni karar vermişken olamayacağını öğrendim hiç tüp bebek denemedim ama eşim hormon için ilaç kullanıyor bir süredir birkaç doktora gittik bu şekilde şansınız çok düşük hemen olur tutar diye umutlanmayın diyorlar henüz çevremiz bilmiyor üç kuruş paramız var kredi çekecek durumda değiliz bu yüzden tüp bebek tedavisinden ziyade donasyon olsun istiyorum belki maddi durumdan ötürü tekrar tekrar deneme imkanım olmaz diye Sizcr yanlış mı düşünüyorum?
Size birşey danışmak istiyorum ben 27 yaşındayım ve çocuk sahibi olmaya da daha çok yeni karar vermişken olamayacağını öğrendim hiç tüp bebek denemedim ama eşim hormon için ilaç kullanıyor bir süredir birkaç doktora gittik bu şekilde şansınız çok düşük hemen olur tutar diye umutlanmayın diyorlar henüz çevremiz bilmiyor üç kuruş paramız var kredi çekecek durumda değiliz bu yüzden tüp bebek tedavisinden ziyade donasyon olsun istiyorum belki maddi durumdan ötürü tekrar tekrar deneme imkanım olmaz diye Sizcr yanlış mı düşünüyorum?
Allah inşallah en yakın zamanda sizinde dileklerinizi kabul eder size hayırlı sağlıklı evlatlar verirMerhaba arkadaşlar tüm hamileleri tebrik ederim allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bekleyen arkadaşlarım da inş bir an önce şifa bulsunlar günlerdir haftalardır yazdıklarınız okuyorum gözlerim bozulacak nerdeyse Sizinle aynı imtihanda biri olarak amacım bilgi edinmek çıkar yollar öğrenmek tabiki ama birkaç günde anne kardeş arkadaş kimse değil de sanki siz en yakınlarım gibi oldunuz öyle hissettim bu derdi kimseye anlatamadığım için herkesten uzaklaştım haftalardır evden çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum ama dertleşip danışabileceğim birsürü kader ortağım varmış ne olur bana da dua edin
Güçlü ol kardeşim bak bize kendine şükr etHaklısınız tabi mantıklı olan o ama deneyip deneyip hayal kırıklığı yaşamaktan her seferinde yıkılmaktan o kadar çok korkuyorum ki
Zazacim inşallah bu sene bizlerde anne oluruz, son zamanlarda topikte ne çok hamilelik haberi geldi, bizede uğur getirsin, sabır ve gayretlerimizin karşılığı olsun inşallah..Güçlü ol kardeşim bak bize kendine şükr et
43 yaşındayım 11 defa kendi yumurtamla tüp bebek denedim 3 defa donasyon ve bir sürü ameliyatlar doktorlar tedaviler paralar
Ama yinede pes etmeden devam ediyorum
Şükr ediyorum
Bekliyorum
İnşallah güzel haberle benim gibi olanlara örnek olurum
Çocuk sahibi olmak için hepimiz yıllarca emek harcadık, maddi manevi çok değerler kaybettik, yeri geldi çok umutlandık yeri geldi çok hayal kırıklıkları, hüsranlar yaşadık ama pes etmedik içimizde bu yolda en fazla emek harcayan uğraş veren çok fazla sınavlardan geçen Zaza arkadaşımız siz olmuşşunuz. Allah inşallah en yakın zamanda sizin sınavlarınızı hayırlı güzel bebek haberleleri ile bitirir. Uzun süren bu mücadelenizle bunu en çok siz hakediyorsunuz. Bu mücadelenizle Burda ki insanlarada çok iyi örnek oluyor, umut oluyorsunuz, moral oluyorsunuz size teşekkür ederim Allah sizden razı olsun tez zamanda size hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Güçlü ol kardeşim bak bize kendine şükr et
43 yaşındayım 11 defa kendi yumurtamla tüp bebek denedim 3 defa donasyon ve bir sürü ameliyatlar doktorlar tedaviler paralar
Ama yinede pes etmeden devam ediyorum
Şükr ediyorum
Bekliyorum
İnşallah güzel haberle benim gibi olanlara örnek olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?