transfer 10 gün sonraysa muhtemelen 5 gün sonra sanirim progestorana başlayacaksın, zaten o kalınlaşmayi durduracak, hatta bir yerlerde okumuştum 1 cm kadar inceliyormuş bile o yüzden endiselenme Canım, kalınlık iyi duruyor..Kafam karisti iyice. 11.6 ama transferi 10 gun sonra yapacaklar hala estrofeme gunde 4 adet devam edicem muhtemelen kalinlasacak daha
Sagol canim valla cok tedirgin oldum acaba fazla mi kalinlasti diye bakalim pazartesi bir kontrolum daha olacak. Umarim yolumda gider
Kafanı karıştırma her şey yolunda maşallah zaten 4-5 gün sonra progesterona başlıycan ozamanda endometriumda azcık incelme oluyorKafam karisti iyice. 11.6 ama transferi 10 gun sonra yapacaklar hala estrofeme gunde 4 adet devam edicem muhtemelen kalinlasacak daha
Arkadaşımızda 14 mm di almadılar transferecnm gayet iyi gidiyorsun.
15mm-16mm kadar yapılıyor.
hiç sorun yok. gayet normal bir kalınlaşma gününe göre
Evet 12-13 un üstü pek istenmiyorArkadaşımızda 14 mm di almadılar transfere
Merhaba arkadasim normalde 7 mm ile 12mm olmasi isteniyor yoksa bebek tutunamiyorcnm gayet iyi gidiyorsun.
15mm-16mm kadar yapılıyor.
hiç sorun yok. gayet normal bir kalınlaşma gününe göre
bu arada benim 7mm idiMerhaba arkadasim normalde 7 mm ile 12mm olmasi isteniyor yoksa bebek tutunamiyor
NERAY NAKADAR GÜZEL SABAH VERDİN BİZE UMUT DOLU SEVİNÇ GÖZ YAŞI DOLUMerhaba arkadaşlar
üç gündür fırsat bulupta foruma giremedim neyseki anca şimdi kısmet oldu pazartesi gebelik takibi için ilk randevum vardı ultrasonda bir adet gebelik kesesi gördük kalp atışlarınıda duyduk doktor şu an İçin her şey normal gidiyor dedi ilk kez yaşadığım çok değişik bi duyguydu tedavimiz gereģi şimdiye kadar o muayene masasına defalarca yatıp vajinal ultrason yapıldı daha önceki o muayeneler de bi gerginlik bi çekingenlik olurdu hep ama bu defa çok farklıydı omasaya yattığımda ultrasonla bakılırken çok heyacanlıydım içım de bi ferahlık bi mutluluk doluydu anlatamam kalbim heyecandan duracak gibiydi çok değişik bi duygu yaşanmadan anlaşılmaz anlatamam Allah inşalla bu forumda bulunan tüm arkadaşlara o duyguyu tattırsın amin.
Arkadaşımızda 14 mm di almadılar transfere
İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL SONUCUNU BEKLİYORUZben 13mm oldum.
rahime bağlı birşey
herkesde aynı olmayabilir
İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL SONUCUNU BEKLİYORUZ
MUTLU ET BİZLERİ
Merhaba arkadaslar transfer olali 12 gun oluyor.bugün beta hcg gebelik testi yaptirdim cok dusuk cikti gebe olmadigim söylendi. Bir kac gun sonra da testi tekrarlamali miyim.hersey cok iyi gidiyordu neden boyle oldu anlayamadim.
KAÇ YUMURTA TOPLADILAR SENDEN KAÇ EMBRİYO OLUŞTUbenim transfer henüz olmadı ama :)
önümüzdeki aya inşallah.
bu aralar hep pozitif duyuyoruz valla motive oluyorum :)
5.gün embriyosu canım 1.80 çıktı sonucum
KAÇ YUMURTA TOPLADILAR SENDEN KAÇ EMBRİYO OLUŞTU
NEDEN TRANSFER İPTAL OLDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?