Kafam karisti iyice. 11.6 ama transferi 10 gun sonra yapacaklar hala estrofeme gunde 4 adet devam edicem muhtemelen kalinlasacak daha
transfer 10 gün sonraysa muhtemelen 5 gün sonra sanirim progestorana başlayacaksın, zaten o kalınlaşmayi durduracak, hatta bir yerlerde okumuştum 1 cm kadar inceliyormuş bile o yüzden endiselenme Canım, kalınlık iyi duruyor..

Kafam karisti iyice. 11.6 ama transferi 10 gun sonra yapacaklar hala estrofeme gunde 4 adet devam edicem muhtemelen kalinlasacak daha
Kafanı karıştırma her şey yolunda maşallah zaten 4-5 gün sonra progesterona başlıycan ozamanda endometriumda azcık incelme oluyor

Merhaba arkadaşlar
üç gündür fırsat bulupta foruma giremedim neyseki anca şimdi kısmet oldu pazartesi gebelik takibi için ilk randevum vardı ultrasonda bir adet gebelik kesesi gördük kalp atışlarınıda duyduk doktor şu an İçin her şey normal gidiyor dedi ilk kez yaşadığım çok değişik bi duyguydu tedavimiz gereģi şimdiye kadar o muayene masasına defalarca yatıp vajinal ultrason yapıldı daha önceki o muayeneler de bi gerginlik bi çekingenlik olurdu hep ama bu defa çok farklıydı omasaya yattığımda ultrasonla bakılırken çok heyacanlıydım içım de bi ferahlık bi mutluluk doluydu anlatamam kalbim heyecandan duracak gibiydi çok değişik bi duygu yaşanmadan anlaşılmaz anlatamam Allah inşalla bu forumda bulunan tüm arkadaşlara o duyguyu tattırsın amin.

NERAY NAKADAR GÜZEL SABAH VERDİN BİZE UMUT DOLU SEVİNÇ GÖZ YAŞI DOLU
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM

Merhaba arkadaslar transfer olali 12 gun oluyor.bugün beta hcg gebelik testi yaptirdim cok dusuk cikti gebe olmadigim söylendi. Bir kac gun sonra da testi tekrarlamali miyim.hersey cok iyi gidiyordu neden boyle oldu anlayamadim.

Merhaba arkadaslar transfer olali 12 gun oluyor.bugün beta hcg gebelik testi yaptirdim cok dusuk cikti gebe olmadigim söylendi. Bir kac gun sonra da testi tekrarlamali miyim.hersey cok iyi gidiyordu neden boyle oldu anlayamadim.

kaçıncı gün embriyosu?
değerin kaç çıktı cnm?

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
EVET MALESEF NEGATİV
KİMDE YAPTIRDIN?
DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIN KALDIMI*
yumurta donasyonumu?

KAÇ YUMURTA TOPLADILAR SENDEN KAÇ EMBRİYO OLUŞTU
NEDEN TRANSFER İPTAL OLDU

23toplandı 4tane 6.gün 2 tanede 5. gün var şu anda
iptal olmadı sadece başlayamadım daha tatile gittim felan derken bu zaman oldu.
şimdide tahlillerimi yaptırıyorum check up yaptırdım
bu ayki adetlede başlamayı planlıyorum kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…