inşallah ikiside tutar arkadaşım23toplandı 4tane 6.gün 2 tanede 5. gün var şu anda
iptal olmadı sadece başlayamadım daha tatile gittim felan derken bu zaman oldu.
şimdide tahlillerimi yaptırıyorum check up yaptırdım
bu ayki adetlede başlamayı planlıyorum kısmetse.
inşallah ikiside tutar arkadaşım
küzel ikiz bebişlerin olsun
BEN ADETİMİ BEKLİYORUM ADETİMİN 3-4 GÜNÜ GİDİCEM DOKTORA BAKICAKMIŞ RAHİMİN DİP TARAFINDA OLAN SORUNA BELKİ YİNE HİSTEROSKOPİYE ALICAK İNŞALLAH BU SON OLURinş nasip kısmet valla
inş bu sefer son olur hepimiz için
sende durumlar nasıl?
BEN ADETİMİ BEKLİYORUM ADETİMİN 3-4 GÜNÜ GİDİCEM DOKTORA BAKICAKMIŞ RAHİMİN DİP TARAFINDA OLAN SORUNA BELKİ YİNE HİSTEROSKOPİYE ALICAK İNŞALLAH BU SON OLUR
Teşekkür ederim Zaza arkadaşım eksik olmayın darısı size olsun inşallahNERAY NAKADAR GÜZEL SABAH VERDİN BİZE UMUT DOLU SEVİNÇ GÖZ YAŞI DOLU
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM
RAHİM AMELYATLARDAN DOLAYI ADEZYONLAR OLUŞTURMUŞ HER HİSTEROSKOPİ YAPAN DOKTOR BİR TÜNEL AÇMIŞ ŞİMDİKİ DOKTORDA O TÜNELİN SONUNU BULMAK İSTİYORRahimin dip tarafında ne varki?
Senin doktor kimdi?
Zaza ilk ameliyatini nee için olmuştun, kürtajmi yapisikliklar o yuzdenmi oldu...RAHİM AMELYATLARDAN DOLAYI ADEZYONLAR OLUŞTURMUŞ HER HİSTEROSKOPİ YAPAN DOKTOR BİR TÜNEL AÇMIŞ ŞİMDİKİ DOKTORDA O TÜNELİN SONUNU BULMAK İSTİYOR
Evet yumurta donasyonu 2tane dondurulmuş embriyom var.çok yumurta toplama olmadı.gynolife gittim ben.GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
EVET MALESEF NEGATİV
KİMDE YAPTIRDIN?
DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIN KALDIMI*
yumurta donasyonumu?
20 YAŞIMDA İLK KÜRTAJ AMELİYATI GÖRDÜ RAHİMZaza ilk ameliyatini nee için olmuştun, kürtajmi yapisikliklar o yuzdenmi oldu...
Off çok müdahale olmus gerçekten, tabi bunlarda bayagi zarar vermiştir.. Çok geçmiş olsun umarım doğru doktorasındır..Ankarada ben mehmet erdemin hastası olmuştum rahim konusunda bayağı iyi olduğunu dusunuyorum..Cok çok dikkatli ve özenliydi, kaç kere rahim hazır değil diye transferi iptal etti gerçi olmadi ama güvenimi kazanmisti20 YAŞIMDA İLK KÜRTAJ AMELİYATI GÖRDÜ RAHİM
4 KÜRTAJ
1 AÇIK MİOM AMELİYATI
7 HİSTEROSKOPİ
14 TÜP BEBEK DENEMELERİ
-)) AKLIMA GELEN BUNRAR
KARDEŞİNE GİTİM ONUN AHMET ERDEME ONLARDANDA BİR İŞ ÇIKMADIOff çok müdahale olmus gerçekten, tabi bunlarda bayagi zarar vermiştir.. Çok geçmiş olsun umarım doğru doktorasındır..Ankarada ben mehmet erdemin hastası olmuştum rahim konusunda bayağı iyi olduğunu dusunuyorum..Cok çok dikkatli ve özenliydi, kaç kere rahim hazır değil diye transferi iptal etti gerçi olmadi ama güvenimi kazanmisti
İnşallah donmuslarinla olur canim.canınızı sıkma.doktor ne diyor peki?Evet yumurta donasyonu 2tane dondurulmuş embriyom var.çok yumurta toplama olmadı.gynolife gittim ben.
KARDEŞİNE GİTİM ONUN AHMET ERDEME ONLARDANDA BİR İŞ ÇIKMADI
20 YAŞIMDA İLK KÜRTAJ AMELİYATI GÖRDÜ RAHİM
4 KÜRTAJ
1 AÇIK MİOM AMELİYATI
7 HİSTEROSKOPİ
14 TÜP BEBEK DENEMELERİ
-)) AKLIMA GELEN BUNRAR
İnşallah canim rahim filmi cekecez.hepimiz zor donemlerden geçiyoruz rabbim yardimcimiz olsunİnşallah donmuslarinla olur canim.canınızı sıkma.doktor ne diyor peki?
Rahim filmi donasyona başlamadan istemedilermi sendenİnşallah canim rahim filmi cekecez.hepimiz zor donemlerden geçiyoruz rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?