Dualarımız seninle zazacim

Ben hic bisey hissetmiyorum acaba olmadi mi sanki transfer edildigi gun hissediyodum ama 2 gun gecti sanki hic bisey yok gibi. Normal mi birsey hissetmemem?
Merhaba lily2
endişe etme strese girme rahat ol bende hiçbirşey hissetmemiştim hiç bi belirti olmadı 11. Gün test yaptırdığımda beta hcg değerim 91 çıktı çok sevindim ve şaşkındımda hala inanmakta güçlük çekiyorum bu bi rüyamı diyorum şu an sekiz haftalık oldu bile Allah inşallah sanada isteyen çaba harcayan herkeze nasip eder siz hangi merkezde yaptırdınız?

Bristish te yaptirdik Zehra hanimda yaptirdik canim. Benim de 24 agustos test gunum ama umarim o gune kadar sabredebilirim

Canım benim 78 moralinizi bozmayın lütfen bu dünyanın sonu deyil canınıza kıymak filan öyle olumsuz şeyler düşünmeyin iki tane çocuğunuzu bırakıp canınıza nasıl kıyıyorsunuz hele o ćocuklara kavuşmak için bunca verdiģiniz çaba harcadığınız emek yazık deyilmi önemli olan çocuklarınıza kavuşmak. O ebeyle gidin konuşun bu konunun gizli kalması ićin yalvarın yakarın hayatı bi mesele olduğunu söyleyin

Bristish te yaptirdik Zehra hanimda yaptirdik canim. Benim de 24 agustos test gunum ama umarim o gune kadar sabredebilirim
Bende aynı merkezde yaptırdım ama yeni yerde deyil eski merkezde yaptılar bana zaten son hastalarıda bendim benim transfer işlemini yaptıktan sonra hemen boşalttılar eski merkezi benim doktorum da Murat Ekrem di kendisinden çok memnun kaldım tüm ekibe teşekkür ederim. Sizde iyi düşünün iyi olsun ilaçlarını zamanında kullanın iğneniz varsa zamanında yaptırın istirahat edin küçük hafif yürüyüşler yapın sürekli yatınca kan dolaşımı olmuyor günde 3 litre su içmeyi ihmal etmeyin ben bide her gün bi kase kabak çekirdeği çitliyordum tutunmaya faydası olduğunu söylemişlerdi alışkanlık oldu hala çitlemeye devam ediyorum

Canim benim de yumurta toplama islemini Murat bey yapmisti. Gercekten tum doktorlari cok ilgili guleryuzlu.Zehra hanim da harika. Rahim cok iyi kalinlik da 13 iyi haberler alicaz dedi ama insallah gercekten sevinemiyorum suan :) ben de yiyorum kabak cekirdegi ama bazi yerlerde dusuk yapar diye okudum korkudan 10 tane filan yiyorum.

Unv.hastanesi var kibrista oraya basvur cnm bizdede ayni sorun vardi
.ve biz eylulde transfer yaptircaz ins .kismetse
canım çok teşekkür ederim hemen zehra hanımı ve merkezi araştırmaya başladım güzel yorumlar okudum orayla ilgili chatten numaramı bıraktım bugün arayacaklar beni konuşacağım bakalım

zaten yarin sabah erken den gidicem tabiki o ebeyi bulabilirsem konusacagim sagol arkadasim cok cok tessekurler korkuyorum cocuklarimin gelecegi icin

KIZLAR BUGÜN HSG ÇEKTİRDİK NE AĞRIM OLDU NE ACIM İLK DEFA ANESTEZİSİZ YAPTIRDIM DR CEM AKARSUYA ELLERİ PAMUK DOKTORUMUN
VE SONUÇ ŞOK OLDUM 3 SENE MİOM AMELYATINDAN SONRA TÜPLERİM KAPANMIŞTI ŞİMDİ TÜPLERİM AÇIK VE KAVİTE T HARİFİNDE SÜPER OLMUŞ
ÇOK MUTLUYUM ÇOOOK
ALLAHIM BİR RAHİM KALMIŞTI ELİMDE ODA OKADAR KÖTÜ OLMUŞTUKİ HALİL BEY TAŞIYICI ANNE BİLE TEKLİF ETMİŞTİ VEDE BUNU EŞİMİN YANINDA DEMİŞTİ İKİ DEFA BENİ AZARLIYARAK SUÇ BENDEYMİŞ GİBİ
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

Çok sevindim canım.. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider :)

Çok şükür artık Rabbim bebişlerinize kavuşmayı nasip eder tez Zaman'da, bunca sıkıntı ve mücadeleden sonra Rabbim ol desin ve önce göbüş sonra kucağınız dolsun Sevgilerimle

hastanede n geldik zazacigim ve ben mahvoldum bide taniyormus esimin kizini
Canimbenim78 oncelikle sakinles ve bebisleri stresinle etkileme.Yurtdisindaki doktorlar psikolojiyi cok onemsiyorlar ustelik hamilelerin psikolojisi onlar icin iki kat daha onemlidir.Yarin gittiginde ruh halini ve o gunden sonra uyuyamadigini kafanda cocuklarin buyuyunce ogrenirlerse yasiyacagim endiselerini anlat,seni kesinlikle onemsiyeceklerdir.Ben doktoruma bu konudaki hassasiyetimi anlattim ve hicbir evraga donasyon oldugunu yazmadi.Onceki hamileligimde de ikili taramada dahi iki tane rapor duzenledi onlarda kalan evragi yaşima uygun bana verdiginide gercek degerleriyle duzenlemisti.Sende rica et ve mumkunse donasyon kelimesini evraklardan sildir ya da yeniden duzenlet.Kendini bos yere uzme canim.

Zazacigim senin icin cok sevindim,sende cok emek harcadin ve artik mukafatini alma zamanin geldi.Bu yolda emek veren mucadele eden butun arkadaslarin en kisa zamanda mucizelerine kavusmasini butun kalbimle diliyorum.Anne olmayan kadin kalmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…