RAHAT OL CANIM ARKADAŞIM ÇOK ERKEN BİR ŞEY HİSS ETMEK İÇİNBen hic bisey hissetmiyorum acaba olmadi misanki transfer edildigi gun hissediyodum ama 2 gun gecti sanki hic bisey yok gibi. Normal mi birsey hissetmemem?
Sağol canım eylül ayında tekrar deniycez hepimiz için hayırlısı olsun, eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı eşim herşey temiz çok şükür yani emriyolarımızda sıkıntı yok bende aşırı kan pıhtılaşma sorunu çıktı kullanılan kan sulandırıcı yetersiz gelmiş istanbuldaki doktorum söyledi şimdi onun için mg yüksek vitaminler verdi. Bakalım inşallahGeç olsun güç olmasın canimm benim
Arkadaşım merhaba.. Ben de 40 yaşındayım ve yaklaşık 4 sene önce fsh 70 in üzerinde çıktı.Doktorum şok oldu bu yaşta bu nasıl olur diye ve bir hap verdi.tamam fsh düştü ama kabul gören ne yazık ki o ilk çıkan değermiş meğer. 1,5 yıl önce evlendim kaç tane prof.ve doktora gittim ama ne yazık ki yumurta rezervim bitmiş ve tüp bebek ile dahi çocuk sahibi olmam mümkün değil.görüştüğüm tüm doktorlar bana yumurta donasyonundan başka çare olmadığını söylediler. eşim ise bu kararı tamamen bana bıraktı. inan ki en ufak bir şüphe, ya yok benden olmayacak etmeyecek diye hiç düşünmeden donasyon işine giriştim ve araştırmalara başladım.sonunda bir merkezde karar kıldım ve gittim bankadan kredi çektim ve kıbrısa gittim. taşıyıcı anne gibi olucam fikrini hiç düşünmedim bile. sen de eğer gerçekten çocuğun olsun istiyorsan bu tip düşüncelerden arınmalısın. herşey senin içinde olacak. senin kanın ve canın sayesinde büyüyüp gelişecek ve senin bir parçan olacak. sen emzireceksin ,sen büyüteceksin.. ama tabii ki yine de iyice içine sinmeden bu işe girişme derim.. sevgiler...Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .
Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .
Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .
Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.
Sağol canım eylül ayında tekrar deniycez hepimiz için hayırlısı olsun, eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı eşim herşey temiz çok şükür yani emriyolarımızda sıkıntı yok bende aşırı kan pıhtılaşma sorunu çıktı kullanılan kan sulandırıcı yetersiz gelmiş istanbuldaki doktorum söyledi şimdi onun için mg yüksek vitaminler verdi. Bakalım
inşallah olacak bu sefer inanıyorum sakın sabır dualarimdasin
Sağol canım eylül ayında tekrar deniycez hepimiz için hayırlısı olsun, eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı eşim herşey temiz çok şükür yani emriyolarımızda sıkıntı yok bende aşırı kan pıhtılaşma sorunu çıktı kullanılan kan sulandırıcı yetersiz gelmiş istanbuldaki doktorum söyledi şimdi onun için mg yüksek vitaminler verdi. Bakalım inşallah
Zazacigim cok sevindim insallah bu son olur canim.Eylül ayinda bebislerin almaya gidersin insallah.ARKADAŞLAR BENDE ÇOK MUTLUYUM DOKTORUM CEM AKARSUNUN KONTROLÜNDEN GELİYORUM RAHİM İÇİ GENİŞLEMİŞ YAPIŞIKLIKLAR ÇOK AZALMIŞ YARIN HSG YAPICAK TAM RAHİMİN ÜÇKENLİYİNİ GÖRMEK İÇİN VE HSG SONUCUNA GÖRE İNŞALLAH SON HİSTEROSKOPİ
EN ZOR VAKAYDIM AMA DOKTORUM SAYESİNDE VE ALLAHIMIN İZNİYLE BAŞARDIK
İNANIN ŞUANA KADAR OKADAR PROFLAR GEZDİMKİ HİÇBİRİSİ BANA CEM BEY GİBİ DAVRANMADI
ÇOK İLGİLİ
ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
BU MEMLEKETE ÇOK PROFLAR İSİM ALIP SONRA PARA PEŞİNDELER
VE İNANINKİ ÇOĞUSU ÖYLE
ZOR VAKA GÖRÜNCE UĞRAŞMIYORLAR VEYA UĞRAŞIYORLAR GİBİ KENDİLERİNİ GÖSTERİYORLAR VE HİÇ BİR ŞEY ANLATMADAN
CEM BEY ÖNÜME KOYDU BÜTÜN KAVİTE RESİMLERİ İLK GELDİYİM GÜNDEN ŞİMDİYE NAKADAR DEYİŞİM OLDUĞUNU
UNUTMADAN SÖYLEYİM RAHİM İÇİ BİTİŞİKLİKLİK RECAİ PABUÇCU TARAFINDAN YAPILAN MİOM AMELYATINDAN SONRA OLDU
MİOM AMELYATI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIM ACELE ETMEYİN AMELYATA BİR KAÇ DOKTORDAN FİKİR ALIN
BENİM DURUMUMA DÜŞMEYİN DİYE
3 SENE GEÇTİ AMELYAT OLDUM AMA FESADINI HALA TOPLUYORUM
ÇOK YAZDIM ARKADAŞLARIM AMA SİZİ DÜŞÜNEREK YAZIYORUM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Eylül ayi bebisinin kavusacagin ay olsun arkadasimSağol canım eylül ayında tekrar deniycez hepimiz için hayırlısı olsun, eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı eşim herşey temiz çok şükür yani emriyolarımızda sıkıntı yok bende aşırı kan pıhtılaşma sorunu çıktı kullanılan kan sulandırıcı yetersiz gelmiş istanbuldaki doktorum söyledi şimdi onun için mg yüksek vitaminler verdi. Bakalım inşallah
Maşallah kuzuya.Aman enfeksiyona dikkat et tamamen gecene kadar suyunu kontrol ettir.enfeksiyon benimde korkumKizlar bugün karın ağrısı ve aşırı su gibi akıntıyla hastaneye gittim.sukur idrar yolları enfeksiyonu suyumuz iyi.kizimm massllah 23 cm 400 gr olmus
21 haftaya girdik
Insallah mucuzeistiyorum arkadasim allah gonlune gore versinSağol canım eylül ayında tekrar deniycez hepimiz için hayırlısı olsun, eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı eşim herşey temiz çok şükür yani emriyolarımızda sıkıntı yok bende aşırı kan pıhtılaşma sorunu çıktı kullanılan kan sulandırıcı yetersiz gelmiş istanbuldaki doktorum söyledi şimdi onun için mg yüksek vitaminler verdi. Bakalım inşallah
KORKMA CANIM EBENİN ELİNDEN YAZILI SÖZ AL SÖYLEMEYECEĞİNE DAİR YANİ KORKSUN MAHKEMEYLİK OLMASINDANkizlar moralim cok cok bozuk ben salak gibi hastanede fransada yumurta donasyonu oldugunu soyledim doktor sandigim kadin megerse ebe imis bu arada bu hastanede esimin ilk kizi stage yapiyor ebeligin 4cu sene sinde sordum bide taniyormus esimin kizini ebe ben ne yapiyim simdine olur soyleyin ben cocuklarim bunu ogrenirse kendimi oldururum
hastanede n geldik zazacigim ve ben mahvoldum bide taniyormus esimin kiziniKORKMA CANIM EBENİN ELİNDEN YAZILI SÖZ AL SÖYLEMEYECEĞİNE DAİR YANİ KORKSUN MAHKEMEYLİK OLMASINDAN
BU İŞİN ÖZEL OLDUĞUNU SÖYLE BENCE SÖYLEMEZ
ozel oldugunu soyledim hatta dosyaya yazmayin dedim yinede yazdi goremez dedi ama ben mahvoldum gerizekaligimdanKORKMA CANIM EBENİN ELİNDEN YAZILI SÖZ AL SÖYLEMEYECEĞİNE DAİR YANİ KORKSUN MAHKEMEYLİK OLMASINDAN
BU İŞİN ÖZEL OLDUĞUNU SÖYLE BENCE SÖYLEMEZ
Dün gittim iyi dedi bu enfeksiyonlar dert ve beklenenMaşallah kuzuya.Aman enfeksiyona dikkat et tamamen gecene kadar suyunu kontrol ettir.enfeksiyon benimde korkum
kizlar moralim cok cok bozuk ben salak gibi hastanede fransada yumurta donasyonu oldugunu soyledim doktor sandigim kadin megerse ebe imis bu arada bu hastanede esimin ilk kizi stage yapiyor ebeligin 4cu sene sinde sordum bide taniyormus esimin kizini ebe ben ne yapiyim simdine olur soyleyin ben cocuklarim bunu ogrenirse kendimi oldururum
sagol arkadasim evet fransiz ebe o ebeyil birdaha goremiyecegimki dosyaya yazdi evet benim bebislerim cok iyi kabullendim zaten ama benim korktugum doguracam sonra sen bizim annemiz degilsin diyecekler inden uzuleceklerinden korkuyorum insallah seninki tutar kendi bebislerini allirsin kucagina bu arada nasil uyuyacam onu bile bilmiyorum bu dilimi tutamadim ah ahöncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. mesajını tesadüfen gördüm ve yazmak istedim. ben de şişli memorial'da ilk denememi yapıyorum. allah yardımcım olsun diye dua ediyorum ama diyelim ki olmadı ve tek şansım donasyon oldu. hiç tereddüt etmem yaparım. benim doğurduğum çocuk benimdir. genlerinin hiç bir önemi yok. senin de öyle düşündüğüne eminim zaten canım.
anladığım kadarıyla fransa'dasın. ebe fransız mı? türk mü?
eğer fransızsa söyleyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. içini ferah tut. canım benim, senin strese girmemen gerek. şu an hiç bir şey senin ve bebeklerinin sağlığından daha önemli değil. bunu sakın unutma.
en kötü ihtimalle söyledi diyelim. söylesin, ne olur. hiç öyle kötü şeyler düşünme aklına getirme. yumurta dediğin nedir, hangimiz içimizdeki yumurtayı hissedebiliyoruz. sen o bebekleri 9 ay karnında taşıyorsun. canınla kanınla besliyorsun. onlar sadece ve sadece senin. bunu sakın aklında çıkarma. zaten bildiğim kadarıyla analık hissi gebelikle geliyor. sen onların annesisin o kadar. bu durum bebekler hatta eşin de dahil kimseyi ilgilendirmez.
hasta mahremiyeti diye bir şey var. üstelik avrupa'da böyle şeyler daha önemli. sen mutlaka o ebe'ye bu hususu bir kişiye dahi söylerse onu dava edip, yüklü miktarda tazminat talep edeceğini söyle. hatta ses kaydı al, ses kaydı aldığını da ona söyle. fransız da olsa türk de olsa korkar.
Evet canim o kismi oyle ama simdo tum embriyolar cozuldu transfer icin. 2 transfer oldu 5 i tekrar dondurulacak. Cok mantikli gelmedi kalitesi konusunda
Tüm embriyoları neden çözdülerki anlayamadım kaçtane transfer edilecekse o kadarını çözüyorlarEvet canim o kismi oyle ama simdo tum embriyolar cozuldu transfer icin. 2 transfer oldu 5 i tekrar dondurulacak. Cok mantikli gelmedi kalitesi konusunda tereddur ettim.
Ben hocaya sormuştum çözülmüş embriyo tekrar dondurunca kalitesi bozulur mu diye hocada bana hayır biz defalarca dondurup çözüyoruz bi zararı yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?