Teşekkür ederim cevap verdiğin için , senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın . Herkes aynı şekilde hissedemez senin yaşadığın duyguyu yada ilk şok olduğu için çok sert tepkim diyelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim arkadaşım.

Hayırlısı olsun arkadaşım herşey gönlüne göre olsun inşallah . Ben henüz bu duyguyu kabulleneme eşim daha pozitif bakıyor bu olaya , belki zamanım azda olsa genelde zaman herşeyin ilacıdır olayları kabullenmem için.

bu arada arkadasim benim fsh 46 dans dha île 4e kadar dusuruldu ama yalanci dusus olmuyo yinede olmadi zor kalitesizler tutmuyorlar

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Şu anda bu konuya uzak olmamda bunu yapanlara saygım sonsuz sadece yaşanan duygu karmaşasını merak ettim ve işlemler nasıl ilerliyor onları merak ettim . Cevabın için teşekkür ederim.

anliyorum seni hepimiz gectik o zamanlardan o duygulardan insallah hersey istedigin gibi olur donasyon donemi ayni tupbebek gibi ama seninyerine donor iğneleri vuruyor geri kalan hersey tupbebek te oldugu gibi

Asmin lena ben de esimi ikna etmeye calisiyorum. esin istiyormus ne guzel. Aksilik miyomlarim var once onlari almak lazim dedi dr. Bayagi acik ameliyat. Kafam karisik oldukca ameliyat da isin icine girince..ben bu forumu en bastan okuyorum. 900 lu sayfalara geldim. Hani psikolojik boyutunu sormusun ya o anlamda yararli yorumlar var..hakkimizda hayirlisi olsun..bebek bekleyen arkadaslarimizi umut ve heyecanla takip ediyorum.

Umarım ikna edersin eşini hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama ben yarınki kontrolümün sonucu sonrası başka bir doktorla daha görüşücem , donosyon fikrine şu anda çok uzagım .

Umarım ikna edersin eşini hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama ben yarınki kontrolümün sonucu sonrası başka bir doktorla daha görüşücem , donosyon fikrine şu anda çok uzagım .

İnşAllah kontrol sonucun iyi olurda istediyine kavuşursun her şey Allahın elinde
Ben kendimi anlatım 43 yaşındayım 37 yaşımdan kendi yumurtalarımla 11 defa tüp bebek denedim her tedavimde 6 yumurta toplandı en son denememde hamile bile kaldım ama malesev gelişmedi nedeni yaşa bağlı kalitesiz embriyolar
Hata bir tedavimde havuz yaptılar ve 8 embriyo oluşturup hepsine genetik test yaptırdım ve hepsi anomalili çıktı
Son umudum donasyon onuda denedim 3 defa yine olmuyor ama budefa sorun rahimde
Artık bukadar müdahilelerden rahim mahf olmuş
Şimdide rahim tedavisi peşindeyim
Onuda değim fsh düşük ve amh 0.63 ama artık kendi yumurtalarımı kurcalamak istemiyorum çünkü yaşa bağlı hrımozomları bozuk
Artık yazımdan kendin kararını ver ya kendi yumurtalarının peşine düşeceksin ve ya donasyon
Umarım düşünmene yardımcı oldum
Sevgilerle

Teşekkür ederim arkadaşım , oldukça zor bir süreç geçirmişsin inşallah en kısa sürede tedavin olur bebeğine kavuşursun.

Müsait olduğundan işlem nasıl oluyor yazarmışım lütfen .
ayni tupbebek gibi kibris à gidiyorsun esin sperm veriyor tabiki gitmeden once sen adetinin 3 cu gunu kan testi île ultrason à giriyorsun sperm gunu donorden yumurta toplaniyor senin endometre ne bakiyorlar 5 gun sonra sana kactane 5ci gune gittigini soyleyim tekrar ultrason à sokuyorlar sonra 2 veya 3saat sonra endometre n iyi ise ultrason yardimiyla doktor embriyolari rahime koyuyor normalde 2tane geriye kalanlar dondurmak istiyorsan donduruyorlar hastanede 2 saat yatiyorsun sonra istersen orda otelde kaliyorsun yoksa ucaga binip evine donuyorsun 12ci gun hcg testi yapiyorsun allahin izniyle hamile oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…