Yok canim turkiyede yasak oldugu icin mahkemeye veremiyorum. Bile. Universitede donasyon yapiliyor mu ki. Ben turkiyede kendi yumurtamla deneyecegim simdilik bakalim kismetseCok gecmis olsun cnm ya .elinde herhangi bir belge falan yokmu . Ben internetten arastirdigim icin unv.hastanesinde yaptirmaya karar verdim .nedeni ise hasta sikayetleri cok fazla olan kurumlari eleye elwye bir bu kaldi bende ona karar verdim bakalim kismetse en kisa zamanda yapilicak transferimiz .aman sende yaptircaksan tekrardan cok iyi arastir derim
Aa kalite yaziyorsa kalitesinde sorun yok canimCanım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Tabi bize ne denirse onu biliyoruz. iyi kalite dediklerinde kaliteyi ölçme şansımız yok. Benim sperm donasyonu. Rahim kalınlığı 13 , transfer öncesi histereskopi de yapıldı. Transfer esnasında rahim içi harika olumlu sonucunu bekliyoruz dediler ama ne bileyim tabi böyle şeyler okuyunca acaba iyi kalite dedikleri embriyo iyi kalite mi? diye düşünüyor insan.Umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.
Artik donasyon yaptiracak gucum kalmadi benim hala borcunu oduyoruz. Cc ile tutunmasi imkansiz. Tutunsa bile dusuyor. Cok iyi arastirdim. Malesef cok soru sordum ama cevap alamadim taki transferden sonraya kadarcanım öncelikli olarak geçmiş olsun.
seni çok iyi anlıyorum bunun benzerlerini hepimiz yaşadık.
tek donasyonda değil normal tüp bebek merkezlerindede yaşanan bir durum ne yazıkki.
bu işlemlerde çok araştırmalı çok soru sormalı her sorunun cevabını aldıkdan sonra hareket etmelisin ve karar vermelisin.
biz merkezlere güvenmek zorundayız ne yazıkki ne doktoruz ne embriyologuz.
sana cc ve bb dedikleri kalitesiz denen embriyolarla burda gebe kalan çok bayanda gördüm.
aa ile kalamayanda dahil.
bunları düşünerek sadece kendini üzersin ve yıpratırsın.
bu işde maddiyeti herkes artık bir kenara bıraktı kiminin 4-5 veya 6. denemeleri
ve bu süreçlerdede normal tüp bebek merkezlerine oranla donasyondada oldukça başarılı görünüyorlar gebe sayılarına bakılır ise.
kandırıldığını düşünmen yerine farklı bir doktor araştırmalı ve içinin sindiği birine başlamanı her aşamasını bilerek içinde kuşku olmadan başlamanı öneririm.
bol şanslar.
Sorun sadece endometrium mu yumurta rezervin nasil ?
Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.
Insallah olur seninkide benim 7mm endometre tuttu ikizlere hamileyimMerhaba. Ben yeni katıldım. Forum 3152 sayfa olmuş. Okumaya çalıştım ama çok zorlandım. Ben 43 yaşımdayım. 40 yaşımda evlendim. Bugün 5. Tüp bebek denemem de başarısız sonuçlandı. Yumurtalarım az ve kalitesiz. Endometriumumda da incelik var. Son bir umut Kıbrıs'ı düşünmeye başladık. Son dönem bu yöntemi deneyen ve başarılı olan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.
inşallah canım. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorumcanım belki tutunma sancısı falandır kötü düşünme inşallah bebeğin sana tutunur bizi de haberdar et dualarımız seninle
canım çok erken test için bekle şimdi çıkmaz sonuç sonra boşu boşuna yıpratırsın kendini evde dinlen kitap oku kafanı dağıt biraz moralini yerine getirir tatlı ye bol bolinşallah canım. test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum
kızlar birde bişey sormak istiyorum sperm donasyonu deneyen var mı aranızda tedavi kaç gün sürüyor kıbrısta ne kadar kalmamız gerekiyor eşimin izni az ikimizinde mi orda olması lazım nolur beni aydınlatın
Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.
Insallah olur seninkide benim 7mm endometre tuttu ikizlere hamileyim
CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.
ilaclarla kalinlastirirlarMaşallah. Umarım sağlıkla bebeklerine kavuşursun. Benim kürtajdan sonra 5mm civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?