Yok canim turkiyede yasak oldugu icin mahkemeye veremiyorum. Bile. Universitede donasyon yapiliyor mu ki. Ben turkiyede kendi yumurtamla deneyecegim simdilik bakalim kismetse

Aa kalite yaziyorsa kalitesinde sorun yok canim

Artik donasyon yaptiracak gucum kalmadi benim hala borcunu oduyoruz. Cc ile tutunmasi imkansiz. Tutunsa bile dusuyor. Cok iyi arastirdim. Malesef cok soru sordum ama cevap alamadim taki transferden sonraya kadar

Merhaba. Ben yeni katıldım. Forum 3152 sayfa olmuş. Okumaya çalıştım ama çok zorlandım. Ben 43 yaşımdayım. 40 yaşımda evlendim. Bugün 5. Tüp bebek denemem de başarısız sonuçlandı. Yumurtalarım az ve kalitesiz. Endometriumumda da incelik var. Son bir umut Kıbrıs'ı düşünmeye başladık. Son dönem bu yöntemi deneyen ve başarılı olan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Sorun sadece endometrium mu yumurta rezervin nasil ?

Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.

Yumurta rezervim de kalitem de kötü. Geçen sene doğal yolla hamile kaldım ancak sağlıksızdı. O zaman yapılan kürtajdan sonra endometriumumda incelik başladı. Ama şu an esas olarak ilk problemim yumurta.
Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.

Bencede direk yumurta donasyonu yaptir çünkü yumurta rezervin ve kalitesi kötü ise zir sonuç alırsın emeğine yazık derim tabi tedavilik bi durum varsa bisey diyemem

Insallah olur seninkide benim 7mm endometre tuttu ikizlere hamileyim

CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.

bugün transferin 5. günü ve karnım adet olacakmışım gibi sancılanıyo sanırım tutmadı

kızlar birde bişey sormak istiyorum sperm donasyonu deneyen var mı aranızda tedavi kaç gün sürüyor kıbrısta ne kadar kalmamız gerekiyor eşimin izni az ikimizinde mi orda olması lazım nolur beni aydınlatın

ben deniyorum toplama işlemim oldu.
günübirlik toplama için gidebilirsin.
bence eşinde yanında olsun güç verir tek olmanı tavsye etmem
transferdede günübirlik dönen bile var ama ben 2 gün kalmayı düşünüyorum ilk 24 saat önemli bence

Merhaba.. esas problem yumurta ise bence daha fazla tüp bebek deneme derim. kıbrısı düşünmende fayda var arkadaşım.

Son bir kez denemeyi eşim çok istedi. Senin de parçan olsun istiyorum dedi. O yüzden denedik ama artık boşa yıpranıyor olduğumdan eminim. Bayramdan sonra Kıbrıs ile görüşeceğim.

CANIM YUM DONASYONU YAPACAKSAN TRANSFER TEDAVİN BAŞLADIĞINDA HERGÜN TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇERSEN İNCELİK PROBLEMİNİ ÇÖZERSİN.

Bunu okudum internette ama gerçek mi şehir efsanesi mi emin olamadım. Denediniz mi ? Gerçekten işe yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…