İNŞALLAH BİZDE HAMİLE OLUCAZ VE EN ŞANSLI BEBEKLERİMİZİ DOĞURUCAZValla üzmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca.ben çok takıntılı biri değilim aslında rahat bir insanım ama sokakta her kafamı çevirdiğimde hamile görünce içim bir tuhaf olmuyor değil işte..BE
3 embriyo kondu ve donmuşun yok dediler.evet donmuş olsaydı tekrar deneme şansım vardı daha düşük meblağaya ama o da yok ne yazık kiHaklısın. Rakam o kadar yüksek ki . Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk denemede kaç yumurta vardı? 2. denemeye kalmadı mı hiç? Kalan yumurtalarla 2. deneme yanlış bilmiyorsam daha ucuz.
ah canım inşallahh dediğin gibi olur.. evet gerçekten çok şanslı olucaklar kesinlikleİNŞALLAH BİZDE HAMİLE OLUCAZ VE EN ŞANSLI BEBEKLERİMİZİ DOĞURUCAZ
ŞANSLILAR ÇÜNKÜ ONLARI ÇOOOOK ÇOOOOK İSTİYORUZ
3 embriyo kondu ve donmuşun yok dediler.evet donmuş olsaydı tekrar deneme şansım vardı daha düşük meblağaya ama o da yok ne yazık ki
Hayirli olsun canim ne guzel haber saglikla kucagina al insallahKızlar size uzun zamandır yazmadım ama size sürpriz yapmak istedim çok şükür şu an ağlamaktan yazamıyorum bugün test günümdü bu mübarek günde dualarım kabul oldu sonucum 441.07 çıkktı darısı tüm isteyenlere olsun inş değerim nasıl sizce kızlar
Ben Berk Angüne yaptırdım işlemimi gerçekten çok ilgililer az önce sonucu öğrenmek için aradılar ilk yaptırdığım yer bir kere bile aramamıştı çok kararsızdım ama iyki Dünya tüpe gitmişim
evet kutlarim arkadasim cok sevindimkızlar transferim ctesi yapılmıştı bu sabah predictor early yaptım ikinci çizgi çıktı sizce doğru mudur?
cikar benim 5 ci gunu cikti kanda 5 ci gunu 30 ui idi ikizlere hamileyimBir haftada çıkar mı bilmiyorum ama iki cizgi ise gizel haberlerini bekliyorum arkadaşım umutlu yani :))
Sagol canimm insallah dogrudur. Butun gun erken cikti acaba sorun mu var kimyasal gebelik mi filan diye bir suru arastirdim yine :) benim ilk denemem cok cok zormus beklemek.evet kutlarim arkadasim cok sevindim
cikar benim 5 ci gunu cikti kanda 5 ci gunu 30 ui idi ikizlere hamileyim
yaptir ama 2 gunde Bir yapmayi unutma yukselis 2 kati olmali insallah allahim hepimize versinYarin sabah kan testi mi yaptirsam 7. Gun olacak
Kızlar yarin sabah transferim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?