Canım bende oyleyim iki transfer günü ve ertesi gunden sonra agrim kesildi cig kabak cekirdegi fayda ediyormu diyorsun ilk defa duydum
ben transferden bu yana hergün 20-30 tane yiyorum. edyor diye okudum. havuç suyu ananas paça çorbası bunlar öğrenip uyguladıklarım canım :)

Canim genelde 5. Gun veriyorlar sprem donasyonunda seninki 3. Gun belki ondan gec olabilir moralini bozma ins yükselir canim

yok baska.Hala umutluyum brlki yukselir.Havucda yogun kafein var ingilizce kaynaklarda okudum.kafeinde bu surecde uygun mu bilemiycem
Hiç duymadım canım. Ben de daha önce deneyen burdaki arkadaşlardan yola çıkarak içtim. Hala da içiyorum ya da yiyorum umarım bi sorun olmaz :)

yok havuc ta kafein kiz vitaminique ve e vitamini ben transferden hemen sonra ictim allaha sukur hamileyim arkadasim insallah darisi senin basina
yabanci kaynaklardan arastirirsaniz görursunuz.Turkçe kaynakda her bilgi bulunmuyo.Hamilelige etkisine dair yorum yapmadim Allah bagislasin bebeginizi. Sadece havucdaki kafeinden bahsettim.

yabanci kaynaklardan arastirirsaniz görursunuz.Turkçe kaynakda her bilgi bulunmuyo.Hamilelige etkisine dair yorum yapmadim Allah bagislasin bebeginizi. Sadece havucdaki kafeinden bahsettim.

Donasyon ise neden 3. Gün embriyoların?
Yaşın kaç?
Sen hangi merkezde yaptırdın?

klinikden memnun kalmadim kolan hastanesi firdevs dr du.
38 yasindayim.3. gun 8 hucreye ulastigi icin transfer ettiler sanirim.Doktor yüzünü anca bacaklarımın arasındayken gördum yumurta toplarken ve transferde.onun harici hic göremedik kendisini.Ümidim bayag azaldi cuma günü yükselmis olmasini diliyorum

Firdevs ile bende görüşmeye gittim çok yoğun ne yazıkkı bende ondan tercih etmemiştim..
Ama oranında başarı oranı yüksek..
Sadece donasyon ise embryonun 5. Gün veya 6. Gün olması gerekirdi.
Tabiki burda yum kalitesininde önemi var cnm
Hakkına hayırlısı olsun
Allah kimsenin emeğini boşa vermesin

tedaviye baslamadan önce 8 yumurtam vardı.ve 1ayın sonunda 1 tane kaldı.Baska dr la konuştum erken durdurmuslar büyümeyi ,kücukler gelisememiş dediler. 1 tane 8 hucreli yumurtam vardi 3. gun transfere hazir dendi.Eger bunda olumsuz olursa bi dahakine Yakindoğu üniversite hastanesine gidecegim.Bir daha beni sadece euro olarak gören sahte ilgiler gösteren bi merkeze daha tahammulum yok

Ozaman yazık etmişler gerçekten
Bazen bazı şeyler ne yazıkkı tecrübe edilince oluyor
Bir dahada bu hatalara düşmüyorsun
Burda herkesin başındaan neler geldi geçti
Yum kaliteside iyi ise sperm zaten alıyorsun 5. Güne neden gitmedi diye keşke sorsaydın?

yasimdan dolayi cok kaliteli yumurtam yokmus.o 1 taneninde 5.günü beklemesinin daha iyi olacagini hiç bilmiyordum.yeni yeni ögreniyorum.Insanlarin yazilarını okudum defalarca bu hayal krıkligina gögüs germişler.Benim ilk denememdi. 8.gün kan tahlilinde 0 _5.0 yaziyodu yanında da 58 sizce bunun 12. günde yukselme şansi olur mu.sanki icimdeki bi hic duruyo diyo

İlk denemen demek ben daha farklı sandım :)
Aynen ben 4 kez tüp bebek denedim mesela çok şey okudum araştırdım doktora sordum bu süreçler önemli mutlaka araştır..
Değerin 0 a yakınsa üzgünüm ama negatif
İnş genede bebeğin seninledir.
Bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…