- 8 Temmuz 2017
- 218
- 181
- 33
- 31
kolan brithis de mi yaptin canım ne donasyonuydu senin yumurta mibenim bugün transferin 9.günü dun dayanamayip kan tahlil yaptırdım.0_5.0 düşük çıktı.Cuma günü gercek tahlil günüm insallah yükselir.Ben klinikden pek memnun degildim.(firdevs uğur)
kolan hastanesi.sperm don.Ko
kolan brithis de mi yaptin canım ne donasyonuydu senin yumurta mi
3.gün emriyosu.sabirla bekliyorum .kaçıncı gün embriyosu canım o da önemli belki yükselir bozma moralini hemen
ben transferden bu yana hergün 20-30 tane yiyorum. edyor diye okudum. havuç suyu ananas paça çorbası bunlar öğrenip uyguladıklarım canım :)Canım bende oyleyim iki transfer günü ve ertesi gunden sonra agrim kesildi cig kabak cekirdegi fayda ediyormu diyorsun ilk defa duydum
3. gün embriyosu daha geç çıkıyormuş belki yükselir moralini yüksek tut. Dondurulmuşun var mı?3.gün emriyosu.sabirla bekliyorum .
yok baska.Hala umutluyum brlki yukselir.Havucda yogun kafein var ingilizce kaynaklarda okudum.kafeinde bu surecde uygun mu bilemiycem3. gün embriyosu daha geç çıkıyormuş belki yükselir moralini yüksek tut. Dondurulmuşun var mı?
tesekkur ederim.insallah.Suan ondan vazgecmedim belki hala tutunmaya ugrasiyordur.Canim genelde 5. Gun veriyorlar sprem donasyonunda seninki 3. Gun belki ondan gec olabilir moralini bozma ins yükselir canim
Hiç duymadım canım. Ben de daha önce deneyen burdaki arkadaşlardan yola çıkarak içtim. Hala da içiyorum ya da yiyorum umarım bi sorun olmaz :)yok baska.Hala umutluyum brlki yukselir.Havucda yogun kafein var ingilizce kaynaklarda okudum.kafeinde bu surecde uygun mu bilemiycem
Insallah canım benim Allahım inşallah hic birimizi boş çevirmez bu yolda... sabır ve dua gerektesekkur ederim.insallah.Suan ondan vazgecmedim belki hala tutunmaya ugrasiyordur.
yok havuc ta kafein kiz vitaminique ve e vitamini ben transferden hemen sonra ictim allaha sukur hamileyim arkadasim insallah darisi senin basinayok baska.Hala umutluyum brlki yukselir.Havucda yogun kafein var ingilizce kaynaklarda okudum.kafeinde bu surecde uygun mu bilemiycem
yabanci kaynaklardan arastirirsaniz görursunuz.Turkçe kaynakda her bilgi bulunmuyo.Hamilelige etkisine dair yorum yapmadim Allah bagislasin bebeginizi. Sadece havucdaki kafeinden bahsettim.yok havuc ta kafein kiz vitaminique ve e vitamini ben transferden hemen sonra ictim allaha sukur hamileyim arkadasim insallah darisi senin basina
yabanci kaynaklardan arastirirsaniz görursunuz.Turkçe kaynakda her bilgi bulunmuyo.Hamilelige etkisine dair yorum yapmadim Allah bagislasin bebeginizi. Sadece havucdaki kafeinden bahsettim.
klinikden memnun kalmadim kolan hastanesi firdevs dr du.
38 yasindayim.3. gun 8 hucreye ulastigi icin transfer ettiler sanirim.Doktor yüzünü anca bacaklarımın arasındayken gördum yumurta toplarken ve transferde.onun harici hic göremedik kendisini.Ümidim bayag azaldi cuma günü yükselmis olmasini diliyorum
tedaviye baslamadan önce 8 yumurtam vardı.ve 1ayın sonunda 1 tane kaldı.Baska dr la konuştum erken durdurmuslar büyümeyi ,kücukler gelisememiş dediler. 1 tane 8 hucreli yumurtam vardi 3. gun transfere hazir dendi.Eger bunda olumsuz olursa bi dahakine Yakindoğu üniversite hastanesine gidecegim.Bir daha beni sadece euro olarak gören sahte ilgiler gösteren bi merkeze daha tahammulum yok
yasimdan dolayi cok kaliteli yumurtam yokmus.o 1 taneninde 5.günü beklemesinin daha iyi olacagini hiç bilmiyordum.yeni yeni ögreniyorum.Insanlarin yazilarını okudum defalarca bu hayal krıkligina gögüs germişler.Benim ilk denememdi.8.gün kan tahlilinde 0 _5.0 yaziyodu yanında da 58 sizce bunun 12. günde yukselme şansi olur mu.sanki icimdeki bi hic duruyo diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?