tesekkur ederim cuma günü kesin sonucu alana kadar ondan ümidimi kesmiyim bana ihtiyacı olabilir.Sizin denemeler sonucu bebeginize kavustunuz mu?

Bahsettiğin tahlili çok anlayamadım. 58 çıkan bhcg değerin gibi görünüyor sanki. Sonuç kısmında mı 58 yazıyor? Eğer öyleyse zaten pozitif gibi.

kızlar bu progestan iğne 2 gündür iğnenin yapıldığı yer kızardı ve şişti. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Benimde sık sık iğne yerleri morarıyor şişiyor sertleşiyor çok acıyor arnika jelle sık sık masaj yapıyorum zamanla geçiyor neyseki ben bir hafta sonra progestan iğneyi bırakacağım doktorum öyle söyledi ama yaklaşık üç aydır kullanıyordum

Canim bende firdevs hanimi 3 defa gördüm toplama ve transfer gunu bide ayri görmüştüm evet cok yoğun ama asistanlarinin ilgisi gercekten iyiydi benimle şuan bile konusuyorlar eve gelene kadar yetistiniz mi nasilsiniz durumunuz nasil diye her animda msj atiyorlar zaten olacagi varsa oluyor arkadasim moralini bozma ama tek yumurta ise 3. Gun yapmalari normal cunku riske atmak istemezler

Bu kadar önemli bi konu Satıs ve pazarlama deparmanının (asistanlar) gülücüklü öpücüklü mesajlarıyla gidebileceğini düşünmüyorum.Muhatabımın doktor veya tıp bilgisi olan kişilerin olması gerektiğinı düşünüyorum.Siz memnunsanız ne güzel.klinik ticarethane olmamalı. Insallah sizin ümidiniz yerinde çıkar.Size bisey sormak isterim.Başlangıcda verdikleri ilac kullanım dozlarını her hangi bi asamada yenileyip degiştirdiler mi ? bende başda neyse o .Yani pc çıktısı degismeden uygulatıldı

Ben 3 gunde bir kontrolume gittim zaten yumurta boyutuna gelisimine gore dozu ayarladilar ve en onemlisi yaşın faktörü var burda da tüp bebek merkezinde oldum kontrollerimi birebir ayni seyi soylediler asistanlari diyorsunuz da normal bi tüp bebek merkezine gidince dönüp sizi her konuda bu kadar aydinlatmiyor ben en azindan istişare yapabildim karşılıklı merkezden de dr dan da gayet memnun kaldim dondurulmuslarim var olmasa bile şayet 2. Yi de denerim çünkü o sana ve Allaha kalmis tabi onlemde gerek a kalite blas bi emriyoysa ve iyi bi yere yerlestirildiyse sonuc almak daha yuksek onun disinda yumurta kalitesizse donasyonda olsa bi işe yaramiyor arkadasim

Bana burada tup bebek merkezine gitmemi söylediler.Sadece jinekolog yumurta takibi yapsın yeterli dendi.Benim yumurta gelişimime göre dozu ayarlamadılar.Ilk basta ne verdilerse hızla yumurta kaybetmeme ragmen doz degişmedi.Ben kesinlikle memnun kalmadım.Sizin hakkınızda hayırlısı olur insallah.Herkes bi ümitle uğraşiyo.

yanlis yazmisim.Tup bebek merkezine gitmeme gerek görmediler.

Ben orda yaptircam burcu hocada vede simdi evraklarim kurulda ins .hersey guzel olucak
burcu hoca hakkinda cok iyi seyler duydum.özellikle Turkiyedeki Hazel hanımın bilgisi ve ilgisi diger klinikdeki satış departmanının ne kadar samimiyetsiz oldugunu gösteriyo.Guzel sonuclariniz olsun

Benim doktorum tüp bebek uzmaniydi ve yumurta rezervim iyi oldugu soylendi herseyi ayni sekilde soylediler bilemiyorum arkadaşım insallah hepimiz yasariz annelik duygusunu benimde ilk denemem 2 embriyo transfer edildi 5. Gunde bilmiyorum kismet ama iki ya da 3 tane verip tutunamayanda var bi tane kalitesi düşük olanla hamile kalanda. Dedigim gibi nasip arkadaşım

buradaki dr uz kimdi.belki tekrar deniyince turkiye ayagi olarak ondan fikir almak isterim?

yanlis yazmisim.Tup bebek merkezine gitmeme gerek görmediler.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM AMA 38 YAŞINDA KEŞKE DİREK EMBRİYO TRANSFERİNE GİTSEYDİNİZ AKIL KOYMAK GİBİ DÜŞÜNMEYİN TABİİ KARAR SİZİN
35 YAŞ ÜSTÜ ARTIK YUMURTALIKLARIN KROMOZOMLARI ÇOĞUNLUKLA BOZUK OLUYOR
37 YAŞIMDAN KENDİ YUMURTALARIMLA DENEDİM VE ÇOK NEGATİV ALDIM HATA BİR DEFA 8 EMBRİYOM GENETİK TESTE ALDILAR VE HEPSİ BOZUK ÇIKTI
TABİİ ALLAH İSTERSE 40-50 YAŞTADA HAMİLE KALANLAR VAR DERSİNİZ AMA KENDİ ADET SİKLÜSÜNDE GEBE KALMAK DAHA BÜYÜK ŞANS
YUMURTA STİMULASYON İLAÇLARI İYİ OLAN YUMURTALARIDA BOZUYOR ONUNÇİN BAZI MERKEZLER 35 ÜSTÜ HASTALARI DOĞAL SİKLÜSLE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE ALIYORLAR

tesekkur ederim tabiki hepimiz birbirimize fikir verip destek olmaya çalışıyoruz.Cuma gunu test günüm ben hala ümitliyim bebegim tutunmaya calısiyor olabilir.Siz emriyo donasyonu mu yaptırdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…