İNŞALLAH ALLAH UMUTUNU BOŞA ÇIKARMASINtesekkur ederim tabiki hepimiz birbirimize fikir verip destek olmaya çalışıyoruz.Cuma gunu test günüm ben hala ümitliyim bebegim tutunmaya calısiyor olabilir.Siz emriyo donasyonu mu yaptırdiniz ?
uzun yazıları seviyorum karşındaki insana ve konuya deger verildiğini gösteriyor bana. Gerçekden çok meşakatli zamanlar yaşamışsınız yıkılıp tekrar ayağa kalkıyor olmanız ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor.Ben bu yaşadıgım tedaviye güvenmedim ilk denememin tecrubesizligi ve konuştuğumuz diğer doktorların gelişmekde olan foliküllerin erken durdurulma yaşatıldigini söylemesi bir daha guvenebilecegim bi klinikte tekrar deneme istegi olusturuyor bende.Sizin bilginize ve tecrubenize güvenilir söyledikleriniz herzaman kulagimda kalacak.Yakindogu üniversite hast. düsünüyorum.Siz ne dersiniz?İNŞALLAH ALLAH UMUTUNU BOŞA ÇIKARMASIN
BEN YUMURTA DONASYONU YAPTIRIYORUM ARTIK KENDİ YUMURTALARIMDAN UMUTUM YOK EŞİMDE BÜYÜK SORUN YOK YANİ TÜP BEBEKLE GEBELİK ELDE EDİNE BİLİR
37 YAŞINDA EVLENDİM 2-3 AY BEKLEDİM SONRA DOKTORA MİOMLAR VARDI AMA RAHİMİN DIŞ TABAKASINDA GEBELİYE ENGEL OLMAZDI YUMURTA VAR REZERVİDE FENA DEYİLDİ AMA NE YAZIK Kİ EŞİMİN SPERM SAYISININ AZLIĞI DİREK ZAMAN KAYBETMEDEN TÜP BEBEYE YÖNELDİK VE DENEMELER DENEMELER 11 DENEME ONDAN 2 GEBELİK DÜŞÜKLE MİOM AMELYATI YAPILDI ACABA ONLARMI ENGELİYOR GEBELİYİ DÜŞÜNCESİYLE VE SONUNDA KENDİ KARARIMLA PES ETTİM KENDİ YUMURTA DENEMEMİ VE DONASYONA YÜZ TUTTUK ONDADA İLKİ TUTTU DÜŞÜK ARDINDAN 2 NEGATİV
GELDİM 43 YAŞINA VE ELİMDE BİR RAHİM KALDI ONA ŞÜKÜR EDE EDE TEDAVİ EDİYORUM AMELİYATLAR SONRASI HASARLARINI YOK EDELİM DİYE
UZUN YAZDIM ARKADAŞIM AMA BELKİ SANA BİR FAYDAM OLUR BU YAZILARIMDAN KARAR VERMEN İÇİN
tesekkur ederim cuma günü kesin sonucu alana kadar ondan ümidimi kesmiyim bana ihtiyacı olabilir.Sizin denemeler sonucu bebeginize kavustunuz mu?
hersey cok guzel geçsin insallah.Ne donasyonu yaptircaksiniz.yumurta_sperm_ emriyo?yok cnm olmadı
şu an kıbrısda donasyon denicem bakalım hakkıma hayırlısı.
hersey cok guzel geçsin insallah.Ne donasyonu yaptircaksiniz.yumurta_sperm_ emriyo?
bizde sprem donasyonu yaptirdik.Hangi klinikde olucak işlem?bizde sperm sorunu vardı.
sperm donasyonu olucak.
yumurta toplama işlemleri oldu
bu ay transfer için hazırlıklara başlayacam adet ile
bizde sprem donasyonu yaptirdik.Hangi klinikde olucak işlem?
NE YAZIKİ KIBRISA YÜZÜMÜZÜ TUTMAMIZ SADECE ORDA DONASYON YAPILMASI YASAK OLMADIĞI İÇİNDİuzun yazıları seviyorum karşındaki insana ve konuya deger verildiğini gösteriyor bana. Gerçekden çok meşakatli zamanlar yaşamışsınız yıkılıp tekrar ayağa kalkıyor olmanız ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor.Ben bu yaşadıgım tedaviye güvenmedim ilk denememin tecrubesizligi ve konuştuğumuz diğer doktorların gelişmekde olan foliküllerin erken durdurulma yaşatıldigini söylemesi bir daha guvenebilecegim bi klinikte tekrar deneme istegi olusturuyor bende.Sizin bilginize ve tecrubenize güvenilir söyledikleriniz herzaman kulagimda kalacak.Yakindogu üniversite hast. düsünüyorum.Siz ne dersiniz?
ben bahçecinin kıbrısdaki yerinde yaptırıyorum cnm
yeni adı british oldu http://www.kibristupbebek.com/ekibimiz/
ben kıbrısa önce gittim heryerle görüştüm ve buraya karar verdim.
bnm için önemli olan doktorun sürekli beni takip edebilmesiydi başka doktorda yum takibi yaptırmak istemedim.
ondan dolayı ben burdaki doktorumla birebir tüm süreci yürüttük.
yum toplama sonrası 1 ay rahim dinlendirme oldu.
şimdide tahlillerimi yaptırdım adet
İNŞALLAH BU AY GÜZEL SONUÇLA BİZİDE KENDİNİDE SEVİNDİRİRSİNbizde sperm sorunu vardı.
sperm donasyonu olucak.
yumurta toplama işlemleri oldu
bu ay transfer için hazırlıklara başlayacam adet ile
İNŞALLAH BU AY GÜZEL SONUÇLA BİZİDE KENDİNİDE SEVİNDİRİRSİN
BİLDİYİM KADARIYLA YAŞINIZ AZ SİZİN ONUNÇİN KENDİ YUMURTALARINIZLA ŞANSINIZ ARTIYOR
YAŞINIZIN EN GÜZEL ÇAĞINDASINIZ MAŞALLAH KORKMAYINinşallah cnm ya hepimizin yüzü gülsün
32 yaşındayım ama genede korkmuyor değilim
inş bu kez son olur.
YAŞINIZIN EN GÜZEL ÇAĞINDASINIZ MAŞALLAH KORKMAYIN
ASLINDA YAŞIN GENÇ EŞİNİ TEDAVİ ETME ŞANSIN VARMI?valla 4 denemeden sonra korkuyor insan
dilerdimki eşimdende bir parça olsun ama bakalım bu deneme nasıl olucak.
BÜTÜN DÜNYADA YUMURTA VEREN DÖNÖRLE 35 YAŞA KADARDI
35 YAŞ ÜSTÜ ARTIK ALMIYORLAR
ASLINDA YAŞIN GENÇ EŞİNİ TEDAVİ ETME ŞANSIN VARMI?
haklisiniz dediginiz yolu izliyeceğim.Burada bi dr la hazırlanıp kendi yumurtam icin kıbrısa gidecegim.Tabi kıbrisda da guvenilir klinige karar vermek gerekiyo.Rabbim sizin yüzunuze gülsun biran evvel bebeginize kavuşun.Siz emriyo donasyonumu düsünüyosunuz?NE YAZIKİ KIBRISA YÜZÜMÜZÜ TUTMAMIZ SADECE ORDA DONASYON YAPILMASI YASAK OLMADIĞI İÇİNDİ
ORANINDA DOKTORLARI BUNU BİLEREK SAĞOLSUNLAR BİZE PARMAK ARASI BAKIYORLAR
BENİM SİZE TAVSİYEM YAŞADIĞINIZ İLDE İYİ BİR DR BULUP KENDİNİZİ HAZIRLAYIP KIPRISA SADECE YUMURTA VERMEYE VE SPERM BANKASINDAN FAYDALANMAYA GİDİN ODA EĞER PARA SIKINTISI ÇEKMİYORSANIZ VE SİZİNDE OLSA DNA NIZI TAŞIYAN BEBEK İSTİYORSANIZ
EĞER MADDİ SIKINTI VARSA HAZIR EMBRİYOM TAVSİYE EDERİM
RAHİMİ GÜZELCE YAŞADIĞIN İLDE DOKTORA HAZIRLA VE GÜZEL 5 GÜNLÜK KALİTELİ BLAST TRANSFERİ YAPTIRARAK BAŞARI ORANINI ARTIR
BEN ANKARADA YAŞIYORUM VE ÇOK DR PROF GEZDİM
ŞUAN BENİ TEDAVİ EDEN VE ÇOK İLGİLENEN DOKTORUM ANKARA ÖZEL TÜP BEBEK MERKEZİNDEN CEM AKARSU ÇOK İLGİLİ BİLGİLİ VE PARA PEŞİNDE KOŞMAYAN BİR DOKTOR
EĞER YUMURTALARDAN ŞANS YOKSA DİREK SÖYLÜYOR BOŞU BOŞUNA MERKEZDE PARA KAZANIMDA HASTAYI SÖMÜRME YOK
NE YAZIKİ ÇOK DOKTORLAR BİZE BANKAMATİK GÖZÜYLE BAKIYORLAR
BUNU BEN HAYAT TECRÜBEMDEN SÖYLÜYORUM
İNŞALLAH RABBİM BU TEDAVİDEN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNaslına bakarsan bana tüp bebklede olur ama ne zaman olur bilinmez denemen lazım dediler.
ee yaş 32 oldu 35e kadar denesek mi dedik çokda yıprandık psikoloji olarak.
eşim kendisi istedi aslında ben kabul ediyorum seninde bu kadar ilaç almanı artık istemiyorum bu işi kıbrısda bitirelim dedi.
ondan daha fazla zaman kaybetmemek adına kıbrısa gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?