- 18 Ocak 2017
- 117
- 120
- 23
Doğru yada gerçek kendi doktoruö takip konusunda sıkıntılı bı ekibi var demilti zehra hanımin rkibi içinKıbrıs Tüp Bebek Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan ile ilk denemem olmuştu ancak olumsuz oldu. Şimdi Zehra Hanımın ekibi ile iletişim kurmaya çalışıyorum ancak bilemedim emin olamıyorum. Firdevs Uğuz'da var aklımda. Bahçeci deneyimi olduğu için Zehra Hanım'ı tercih etmek istiyorum aslında ancak ekibi bana biraz soğuk geldi açıkçası emin olamıyorum. Firdevs Uğuz hakkında bilginiz var mı?
Canım henüz tecrübe etmişliğim yok ama biz firdevs hanımı tercih ettik tüm ekiplerin hem kendi sitelerinde yazan bilgilerinden hem de personelleriyle olan görüşmemden en çok orası yakın geldi bana bir de bu konu vr doktorlarla ilgili tüm forumları okudum hepsinden de birçok insan şifa bulmuş yine hepsinden de benzer miktarda kişi olumsuz sonuç almış dedim ki kendi kendime allah ol derse olacak bana en sıcak en ilgili gelen yeri seçtimKıbrıs Tüp Bebek Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan ile ilk denemem olmuştu ancak olumsuz oldu. Şimdi Zehra Hanımın ekibi ile iletişim kurmaya çalışıyorum ancak bilemedim emin olamıyorum. Firdevs Uğuz'da var aklımda. Bahçeci deneyimi olduğu için Zehra Hanım'ı tercih etmek istiyorum aslında ancak ekibi bana biraz soğuk geldi açıkçası emin olamıyorum. Firdevs Uğuz hakkında bilginiz var mı?
Firdevs uğur denince tüğlerim diken diken oluyo bu kadar sahte ilgili bu kadar paragòz bir ekip olamaz YANLIS TEDAVI uyguladığı icin elimde son kalan 8 yumurtanın 7sini öldürdüler. Allah ol diyince oluyor düşüncesine bu kadar sıkı sıkı sarılırıp kadere bırakıyor olsaydık hic birimiz yumurta donasyonu işine başvurmazdık.Ben hata yaptım baskasıda firdevse güvenip yanmasın diye yazıyorum ama buna karşı sonuçta hala giden kişileri allaha emanet ediyorum.Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan ile ilk denemem olmuştu ancak olumsuz oldu. Şimdi Zehra Hanımın ekibi ile iletişim kurmaya çalışıyorum ancak bilemedim emin olamıyorum. Firdevs Uğuz'da var aklımda. Bahçeci deneyimi olduğu için Zehra Hanım'ı tercih etmek istiyorum aslında ancak ekibi bana biraz soğuk geldi açıkçası emin olamıyorum. Firdevs Uğuz hakkında bilginiz var mı?
Canım çok körü birşey yaşamışsın dilerim hiç kimse hiçbir yerde yaşamazFirdevs uğur denince tüğlerim diken diken oluyo bu kadar sahte ilgili bu kadar paragòz bir ekip olamaz YANLIS TEDAVI uyguladığı icin elimde son kalan 8 yumurtanın 7sini öldürdüler. Allah ol diyince oluyor düşüncesine bu kadar sıkı sıkı sarılırıp kadere bırakıyor olsaydık hic birimiz yumurta donasyonu işine başvurmazdık.Ben hata yaptım baskasıda firdevse güvenip yanmasın diye yazıyorum ama buna karşı sonuçta hala giden kişileri allaha emanet ediyorum.
Amin kimse yaşamasın canım.Canım çok körü birşey yaşamışsın dilerim hiç kimse hiçbir yerde yaşamaz
Masumcum senin tedavi sürecini hit hastaları forumunda okumuştum o zaman da çok sevinmiştim allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin bize de dua etArkadaşlar Halil.İbrahim.beyi araştırın.bence bir sürü hamile arkadaşımız var onun ve ekibinin sayesinde bende.6 haftalik hamileyim.suan
Dogum ne zaman arkadasim bebegine sag salim kavuss insalllh guzel haberlerini bekliyorumKizlar kizlar canim arkadaslarim 38+2 deyim yumurta donasyonu HIT de yaptirdim ilk denemede sonuc pozitif tekrar yazmak istedim , siz dr dan ilgimi istiyorsunuz yoksa iyi bir islem yapmasinimi ? Ïlgiyi alakayi esiniz yapacak doğru islemi drunuz şu dr ve ekibi benimle ilgilenmedi durumundan bir siyrilin lūtfen prosödūr hep aynii ilaclar yapilan islemler , HIT ' i ilk tanismamizda istanbulda ki ofisinde sadece 10 dakika gordum kontrol 2 dakika surdu rahim filmi istemisti asistani gitmeden cektirmistim o standart zaten kim giderse gitsin o rahim filmini istiyorlar bakti ve dediki ilaclari asistanim yzzacak onunla irtibatda kalin hepsi bu tam 1 ay 2 gun sonra Kibrisda gordum kendisini 5 dakikalik kontrol esimin sperm ornegini vermesiyle 15 dakika sonra merkezden cikmistik ne ilgisi ne detayi isini yapsin yeter herseyi asistan kizlar yonlendiriyor 5 gun boyunca embriyolog arkdas arayip bilgi verdi 13 yumurta alinmis donörden 7 tanesi 5.gun 1. Kalite dendi transfer gunu gittik sizde biliyorsunuz 10 dakika surdū islem hepsi bu ... 2 transfer 1 tane pozitif kendi yumurtalarimla 5 kez tūp bebek yaptirdim hemde en iyi yerlerde yine bu islemlerden gectim tek fark orda extra yumurtalarim igne ile uyariliyordu hepsi bu yani demem o ki istediginiz kadar araştirin Firdevs, Zehra yada Ïbrahim bey hepsi ayni seviyedeler ilgi olmasin beklentiniz işleme yoğunlaşin yapilan tedaviye , Şu para veriyorum bana ayricalkkli davransin olayindan siyrilin siz buna takildikca beklentiniz yūkseliyor ve aldiğiniz her negatif sizi daha fazla yipratiyor 6 yildir bende gectim bu yollardan her ABD den ucup TR geldigimde dosyalar hazirlayip aklimdakini dr soruyordum adam şoka giriyordu , Ama Sonuç negatif çok ilgiliydiler cokkk islemler muhtesem ama sonuc yok ... Sakin olun iç sesinizi dinleyin sizin için en gūzelini diliyorum hersey gönlūnūzce olsun
Amin arkadaşım inanın herkese ayri ayrı dua ediyorum Allahim bu duyguyu herkese.yaşatsınMasumcum senin tedavi sürecini hit hastaları forumunda okumuştum o zaman da çok sevinmiştim allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin bize de dua et
Arkadaşım çok.belirti arama benim kasık ağrım oldu 7.günde dayanamayıp evde idrar testi yaptim hafif ikinci çizgi çıkmıştı inşallah güzel haberler alırsın12 gün boyunca bi belirti oluyor mu kızlar ben 16 sında test yaptırıcam ama dayanamıyorum aklım hep tutundumu benimle mi diye düşünüyorum. Az bi zaman kaldı ama ne bilim bi belirti yada bi test zaman geçmiyo valla bana
Adetin bittinden 3 gün veya 5 gün içinde çekiliyorKızlar acil cevap... bana müsait olduğun tarihtr rahim filmi çektirebilirsin dediler şimdi hastaneden randevu istiyorum o film reglin hemen bitiminde çekilir diyorlar sizler nasıl yapmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?