- 26 Temmuz 2017
- 211
- 325
- 53
- 36
Ben 19 dak itibaren ara ara kimi 17_18 ama şimdi zip zip tatlimAkidecik sen bebisinin hareketlerini kacinci haftada hissettin ben henüz birsey hissetmiyorum
Evet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...[/WHO
Canimmm benimm oy yerim tombisi hadi hayırlısı dualarim seninle geliyorum arkandan
Canimm bol sans dualarım seninle tatlim .arkamdan geliyorum.Evet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...
saglicakla kucaklayin insallah :)Evet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...
massallah allah kucagina almayi nasip etsin aycicegim turkiyedeyiz wifi cekmiyoKızlar herkese hayırlı bayramlar pozitif gören arkadaşlar tebrik ederim.simdi yeni bir yol başlıyor oda bayağı korkulu ama bir o kadar güzel.biz kızımla büyük bir aşk yaşıyoruz darısı size.opuldunuz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da hepimize olsun inşallah .Evet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...
Canim Allah sag saglim kucağına almak nasip etsin bizlere de dua edeceksin ya Allah razi olsunEvet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...
Annesinin karninda saglikla büyüsün prenses.Nette 16 haftada hissedilir yaziyor bende henüz hissetmiyorum.Heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.Bebisin hareketlerini hissetmek hamileligin en eylenceli yani.Sayfadaki bütün arkadaslarinda bu heyecanli bekliyisi yasamalari dilegiyleBen 19 dak itibaren ara ara kimi 17_18 ama şimdi zip zip tatlim
Canimbenim nasilsin?ikizler nasil ayrintili utrason yaptirabildin mi?massallah allah kucagina almayi nasip etsin aycicegim turkiyedeyiz wifi cekmiyo
Arkadaşlar embriyo donasyonu için hem firdevs uğuz mucize ekiple hem de Yakındoğu üni dr burcu hanımla görüşüyorum karar veremedim henüz firdevs hanım ile ilgili çok yazı okudum ama Yakındoğu ile ilgili çok tecrübe aktaran olmadı var mı aramızda tecrübesi ya da fikri olan
Bende sizin gibiydim arastimadigim dr ve kurum kalmamisti ama sonunda burcu hoca ve unv hastanesime karar kildim .bir cok hastadan duydugum firdevs hanimi gormen mumkun degil ve sana soyledikleri basari orani vede cok iyi arastir bence
Canım arkadaşım sağ salim bebişini doğur kucağına al inşallahEvet kizlar yarin son kontrol ve ayin 18 inde doğum :)) Doğum kağitlarimiz eve geldi bugūn ,Oğluşum biraz būyūk 4kg :) kompikasyon olmasin diye epidural sezeryan yapacaklar sağlikla doğsunda çok bekledik çok dualar ettik rabbim isteyen tūm arkdaslarima versin .. Dūğūnde bekar arkadaslarimizin isimlerini ayakabilarimizin altina yazardik , hamilelerin dualari kabul olurmuş bende tek tek sizin isimlerinizi söyleyip dualar edicem doğum esnasinda .. Zaza öncelikle senin :) kendinize iyi bakin ...
Varrrr canim ben yakın dogu üniversitesinde gecen sene yaptirdim sakin sakin canim paran bosa gider cok arastir derim ben yandim sakin siz yanmayin yemin olsun merdiven alti gibi bir yer biraz daha uygun diye sectim orasini bizim psikolejimizi tamamen bitirdiler transfere kadar hersey normal hicbirsey yok transfere gittiginizde tam masadayken herseyi soyluyorlar verdigim paralar kimin bogazindan gectiyse en yakınlarından cikartsin rabbim haram olsun bu dunyadada oteki dunyadada ellerim yakalarinda olsun aman oraya gitmede nereye gidersen gitArkadaşlar embriyo donasyonu için hem firdevs uğuz mucize ekiple hem de Yakındoğu üni dr burcu hanımla görüşüyorum karar veremedim henüz firdevs hanım ile ilgili çok yazı okudum ama Yakındoğu ile ilgili çok tecrübe aktaran olmadı var mı aramızda tecrübesi ya da fikri olan
sizin hissettiginiz bu duyguları bende mucize ekip firdevs icin hissediyorum.Yakin dogu nun yanlis taraflarini söyliyebilirseniz ögrenmek isterim.Ne yaptilar yada neyi yapmadilar?Varrrr canim ben yakın dogu üniversitesinde gecen sene yaptirdim sakin sakin canim paran bosa gider cok arastir derim ben yandim sakin siz yanmayin yemin olsun merdiven alti gibi bir yer biraz daha uygun diye sectim orasini bizim psikolejimizi tamamen bitirdiler transfere kadar hersey normal hicbirsey yok transfere gittiginizde tam masadayken herseyi soyluyorlar verdigim paralar kimin bogazindan gectiyse en yakınlarından cikartsin rabbim haram olsun bu dunyadada oteki dunyadada ellerim yakalarinda olsun aman oraya gitmede nereye gidersen git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?