C

Canimm bol sans dualarım seninle tatlim .arkamdan geliyorum.

saglicakla kucaklayin insallah :)

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da hepimize olsun inşallah .

Canim Allah sag saglim kucağına almak nasip etsin bizlere de dua edeceksin ya Allah razi olsun

Arkadaşlar embriyo donasyonu için hem firdevs uğuz mucize ekiple hem de Yakındoğu üni dr burcu hanımla görüşüyorum karar veremedim henüz firdevs hanım ile ilgili çok yazı okudum ama Yakındoğu ile ilgili çok tecrübe aktaran olmadı var mı aramızda tecrübesi ya da fikri olan

Ben 19 dak itibaren ara ara kimi 17_18 ama şimdi zip zip tatlim
Annesinin karninda saglikla büyüsün prenses.Nette 16 haftada hissedilir yaziyor bende henüz hissetmiyorum.Heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.Bebisin hareketlerini hissetmek hamileligin en eylenceli yani.Sayfadaki bütün arkadaslarinda bu heyecanli bekliyisi yasamalari dilegiyle

Bende sizin gibiydim arastimadigim dr ve kurum kalmamisti ama sonunda burcu hoca ve unv hastanesime karar kildim .bir cok hastadan duydugum firdevs hanimi gormen mumkun degil ve sana soyledikleri basari orani vede cok iyi arastir bence

Sizin tedaviniz ne aşamada peki üniversite hastanesinden memnun kaldınız mı
Bende sizin gibiydim arastimadigim dr ve kurum kalmamisti ama sonunda burcu hoca ve unv hastanesime karar kildim .bir cok hastadan duydugum firdevs hanimi gormen mumkun degil ve sana soyledikleri basari orani vede cok iyi arastir bence

Basladim haftaya ins .ilac tedavosine basloycam ondam sonrada transfer olucak .hasta .memnuniyeti ist .burolarina gittim ordada gorustum orda basari oranida gordum

günaydın kızlar. allah hepimizin kucağın bebekler le doldursun inşallah.
bizde artık yumurta donasyonu için karar verdik. ve şimdiden bilgi topluyorum. benim sorularım: hangi merkezi tavsiye edersiniz? ücreti ne kadar tuttu? kaç kez gitmek gerekyor? memnün kaldınız mı? şimdiden teşekkür ederim.

Canım arkadaşım sağ salim bebişini doğur kucağına al inşallah
Rabbim bol ve huzur dolu ömür versin size

Varrrr canim ben yakın dogu üniversitesinde gecen sene yaptirdim sakin sakin canim paran bosa gider cok arastir derim ben yandim sakin siz yanmayin yemin olsun merdiven alti gibi bir yer biraz daha uygun diye sectim orasini bizim psikolejimizi tamamen bitirdiler transfere kadar hersey normal hicbirsey yok transfere gittiginizde tam masadayken herseyi soyluyorlar verdigim paralar kimin bogazindan gectiyse en yakınlarından cikartsin rabbim haram olsun bu dunyadada oteki dunyadada ellerim yakalarinda olsun aman oraya gitmede nereye gidersen git

sizin hissettiginiz bu duyguları bende mucize ekip firdevs icin hissediyorum.Yakin dogu nun yanlis taraflarini söyliyebilirseniz ögrenmek isterim.Ne yaptilar yada neyi yapmadilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…