İyi oldugunuza sevindim canimbenim.Biz ayrintiliya girdik fakat gostermedi sanirim cok utangac bebegim : ) Saglikli olsunlarda biraz daha gec ogrensekde olur.Sen annelik karnesini almissindir karnedeki hamilelik haftanla transfer gore hesapladigin haftan tutuyormu ? Bizim doktorumuz bir hafta geri hesapliyor oysaki bebeyin kilosu ve boyu benim hesapladigim haftayla paralel gidiyor.sende boyle bir durum varmimerhaba kusura bakma gec yazdim turkiyedeydim yeni dondum allaha sukur basimiza bisey gelmeden geldik turkiyede ayrintili ultrasona girdim birtane bebegim kiz otekisi ezilik kivrilmis yavruma kardesi yer vermiyor bacakklarini acmasi icin onun cinsiyetini goremedik neyse hayirlisiyla sen nasilsin?
Magusan tıp hastanesinde yaptırdım ama rahimim küçükdü 3denemede %80 sans verdiler. Tabi bunu magusa tıp öerkezindekiler değilde istanbuldakı dr dedi tranferde çok başarılı geçmişti halbuki kismet değilmiş Bir sonraki denemeler kac ay sonra yapılıyor acaba evet donosyon yaptırdım 2 yumurtalığımda yokMerhaba mervekartal1993. Ne yazık ki değişen bişey olmaz artık. Bir daha ki sefere umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Nerede yaptırdın sen, donasyon muydu?
çok üzüldüm gerçekden yakın zaKızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
cok üzüldüm gercekden yakın zamanda bende negatif sonuç aldım.hissettiğin duyguları ben dahil buradaki çogu arkadaşımız yaşadı : ( Insallah bir dahaki sefere bebegine kavuşursun.Bir dahaki islem için cogu yer 1 ay beklemeli desede benim okuduğum ciddi makalelerde 2 ay beklemek gerektiği yazıyordu.Kızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
İnşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim artık hayırlısı bir sonraki denemelerimize kızlar inşallah güzel şeyler olurcok üzüldüm gercekden yakın zamanda bende negatif sonuç aldım.hissettiğin duyguları ben dahil buradaki çogu arkadaşımız yaşadı : ( Insallah bir dahaki sefere bebegine kavuşursun.Bir dahaki islem için cogu yer 1 ay beklemeli desede benim okuduğum ciddi makalelerde 2 ay beklemek gerektiği yazıyordu.
benimkinin bitanesi kiz otekisi kapatiyoAyrıntılı ultrason için 4 ekim tarihini verdi doktprum . Ama cinsiyet tam kesin olmamakla birlikte kız gözüküyor:) seninkiler ney
uzuldum arkadasim sen kendini uzme bidahaki tutar insallah duallarim seninleKızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
daha karne vermediler bana randevum 28 inde ozaman verecekler herhalde arkadasimİyi oldugunuza sevindim canimbenim.Biz ayrintiliya girdik fakat gostermedi sanirim cok utangac bebegim : ) Saglikli olsunlarda biraz daha gec ogrensekde olur.Sen annelik karnesini almissindir karnedeki hamilelik haftanla transfer gore hesapladigin haftan tutuyormu ? Bizim doktorumuz bir hafta geri hesapliyor oysaki bebeyin kilosu ve boyu benim hesapladigim haftayla paralel gidiyor.sende boyle bir durum varmi
Canım ne yazık ki değişmiyor.. Bende 12.günde değer 14 dü yani hamile görünüyordum ama iki gün sonra 5,75 e düştü değer. İki gün sonra belki değişir diye yine yaptırdım ama bu sefer 2 oldu.. Senin adına çok üzüldüm gerçekten..Kızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
Geçmiş olsun kardeşim inşallah rabbin bir sonrakında sevindirsin seniKızlar merhaba bugun emrıyo tranferimin 12 gunuydu test yaptırdım negatif cıktı ama zaman ilerledikce degişen bişey olur mu yaşayan var mı içinizde
Kötü düşünme problemin yoksa ve sağlıklı embriyo transfer edilse şansın yüksektiMerhaba..bizde son çare olarak donasyon yaptırmaya karar verdik bana doktorum 100/70 şans verdi donasyon ile anne olabileceğimi söyledi umutlanmıştım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz üzüldüm ben hemen ilk transferde olur die düşünmüştüm acaba tutuna mama sebepleriniz neler di ?
Geçmiş olsun Allahtan hayırlısı dile, bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım hiç vakit kaybetmeden yaptırmak istedim adetimi bekledim, adetimde ilaçlara başladım fakat düşük kanaması tam temizlenmediği için ara kanama oldu 6 gün tarsuel kullandım ve tekrar denedim bu seferde rahim gelişmedi, benimde iki yumurtalığım yok adet olmak için cypo prognova kullanıyorum sizde adet olmaya devam edin iki sonra deneyin rahim tam temizlensin kendine gelsinMagusan tıp hastanesinde yaptırdım ama rahimim küçükdü 3denemede %80 sans verdiler. Tabi bunu magusa tıp öerkezindekiler değilde istanbuldakı dr dedi tranferde çok başarılı geçmişti halbuki kismet değilmiş Bir sonraki denemeler kac ay sonra yapılıyor acaba evet donosyon yaptırdım 2 yumurtalığımda yok
Sizede geçmiş olsun arkadaşımGeçmiş olsun Allahtan hayırlısı dile, bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım hiç vakit kaybetmeden yaptırmak istedim adetimi bekledim, adetimde ilaçlara başladım fakat düşük kanaması tam temizlenmediği için ara kanama oldu 6 gün tarsuel kullandım ve tekrar denedim bu seferde rahim gelişmedi, benimde iki yumurtalığım yok adet olmak için cypo prognova kullanıyorum sizde adet olmaya devam edin iki sonra deneyin rahim tam temizlensin kendine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?