Allah sonuna kadar yanında olsunÇok teşekkür ederim.. Kıbrıs'ta oldum transferimi. 3. gün embriyosu transfer edildi. Belirti varmıydı gerçekten bilmiyorum çünkü yazdığım gibi günlerce hastane kaldım annemin yanında. Hatta kemoterapi yapılırken bile yanındaydım.. Hiç umudumun olmadığı bir zamanda çok büyük umut oldu bana. Hala anneme söyleyemedim çünkü hala risk altındayım ve üzmek istemiyor insan ama içimde bu defa çok büyük umutlar var..
Dilerim Allahım isteyen herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına verir...
hayirli olsun arkadasim insallah hepimiz seni.gibBu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler
poeitif gozukuyorKızlar enfeksiyon testim sizce var mı? Yok mu?
Doktora gönderdim ama henüz dönmedi?
Ben arada kaldım sizce yorumlarınızı alabilirmiyim?
zazacigim bir sorum olacak ben kan tahlili yaptirdim leucocytes 13500 cikmis normal aralik 3000 ile 11000 vede eosinophiles 2007 cikmis normal degeri 20 ile 500 bu nedemek simdi simdiden sagolEvet kuzum deyerin pozitiv çıkmış
Ama katiyen üzülme tedavisi var sende eşinde bir 10-14 gün atibiyotik tedavi görürsünüz her şey yoluna düşücek inşAllah
Arkadaslar benim icin dua edin lütfen, dün 4yumurtam toplandi,bugün aradilar bi tanesi gelismis ve yarin Transfer yapilcak,rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
trssekur ederim zazacigim tamam yazarim sanadaEosinofillerin yüksek biraz
Hamilelerde yükselmesi allerji bir duruma bağlı
Anemi(kan azlığı)
Toksikoz(mide bulantısı,kusma)
Dr göster küçük tedavi yazar
Banada söyle merak etim
zazacigim aradim doktoru hersey normal dedi sadece biseye alerjim var galiba onemsiz dedi tessekurler sagolEosinofillerin yüksek biraz
Hamilelerde yükselmesi allerji bir duruma bağlı
Anemi(kan azlığı)
Toksikoz(mide bulantısı,kusma)
Dr göster küçük tedavi yazar
Banada söyle merak etim
Geçmiş olsunzazacigim aradim doktoru hersey normal dedi sadece biseye alerjim var galiba onemsiz dedi tessekurler sagol
Umarım tutar canım niye Yok hayırdır olumsuz birşey mi olduKizlar biraz önce transferden geldim, 1Tane 2.gün embriyosu transfer edildi,20dakika yattim sonra kalkip WC gittim,hic umudum heyacanim yok
Bir tane konuldugunu icin galiba,bu 2.denememiz ilkinde 2tane 3.gün embriyosu transfer edilmisdi ama negativ oldu,bu defada 1 tane olduUmarım tutar canım niye Yok hayırdır olumsuz birşey mi oldu
İçini ferah tut canım olumsuz düşüncelere kapılma hıtt mi gittinBir tane konuldugunu icin galiba,bu 2.denememiz ilkinde 2tane 3.gün embriyosu transfer edilmisdi ama negativ oldu,bu defada 1 tane oldu
Ben almayadayim burda yaptirdimİçini ferah tut canım olumsuz düşüncelere kapılma hıtt mi gittin
Anladım canım içinş ferah tut tek emiriyo 1. Kalite olmuyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu işler hiç belli olmazBen almayadayim burda yaptirdim
sagol arkadasimGeçmiş olsun
kalite amh la çok doğru orantıda oluyo 2. gün embriyosu 5 hücreli oluyo yani 2. kalite. Bende 3.gün idi 8 hücreli ama firdevs ve ekibi bunun bile kaliteli olmadığını çünki yaşımın ileri olduğunu söylediler(normalde 8 hücre 1. kalite der tüm dr lar) belkide banada 8 hücreli diye 2 hücreli bi embriyo yerlestirfiler kim bilir. Allah düşmanımı bile Firdevs e muhtaç etmesin.Isimleri tam doğru mucize ekip.Yani o şartlarda oradan hamile kalmak mucize.Anladım canım içinş ferah tut tek emiriyo 1. Kalite olmuyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu işler hiç belli olmaz
Dr sadece bi tane ama güzel bi Embryo dedi, Birde Dr WC gittim, yolda yine cok sikistim hatta karnim agridi tutmakdan artik yol kenarina yaptimDr ev 50km uzaklikda insallah zarari olmamisdirAnladım canım içinş ferah tut tek emiriyo 1. Kalite olmuyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu işler hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?