Allah sonuna kadar yanında olsun

hayirli olsun arkadasim insallah hepimiz seni.gib

Evet kuzum deyerin pozitiv çıkmış
Ama katiyen üzülme tedavisi var sende eşinde bir 10-14 gün atibiyotik tedavi görürsünüz her şey yoluna düşücek inşAllah
zazacigim bir sorum olacak ben kan tahlili yaptirdim leucocytes 13500 cikmis normal aralik 3000 ile 11000 vede eosinophiles 2007 cikmis normal degeri 20 ile 500 bu nedemek simdi simdiden sagol

Normal canım gebelikte lökositlerin sayı artıyor kan basıncı artığı için
Her şey normal
15 000 kadar normal eğer bunun üstü artsaydı ozama bir çok şeyden şübhe olurdu
Viral bakteriyal enfeksiyon
Kan azlığı
İç kanaması
Karaciğer hastalıklari ve s...
Sende 13000 bu gayet normal değer

Eosinofillerin yüksek biraz
Hamilelerde yükselmesi allerji bir duruma bağlı
Anemi(kan azlığı)
Toksikoz(mide bulantısı,kusma)
Dr göster küçük tedavi yazar
Banada söyle merak etim

Kızlar adetimin gelmesi için doktor yasmin verdi salı günü bitti hap ne Zaman gelir reglim

Anladım canım içinş ferah tut tek emiriyo 1. Kalite olmuyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu işler hiç belli olmaz
kalite amh la çok doğru orantıda oluyo 2. gün embriyosu 5 hücreli oluyo yani 2. kalite. Bende 3.gün idi 8 hücreli ama firdevs ve ekibi bunun bile kaliteli olmadığını çünki yaşımın ileri olduğunu söylediler(normalde 8 hücre 1. kalite der tüm dr lar) belkide banada 8 hücreli diye 2 hücreli bi embriyo yerlestirfiler kim bilir. Allah düşmanımı bile Firdevs e muhtaç etmesin.Isimleri tam doğru mucize ekip.Yani o şartlarda oradan hamile kalmak mucize.

Anladım canım içinş ferah tut tek emiriyo 1. Kalite olmuyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bu işler hiç belli olmaz
Dr sadece bi tane ama güzel bi Embryo dedi, Birde Dr WC gittim, yolda yine cok sikistim hatta karnim agridi tutmakdan artik yol kenarina yaptimDr ev 50km uzaklikda insallah zarari olmamisdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…