S savana72 canimm benim hayırlı olsun Allah anali baba li buyutsun.benimde bugün kontrolüm vardı masallah top kafalı tombul kızım iyi.bizde artık son 2.5 ayimiz benim kiz erken gelebilir.sona yaklaştıkça heyecan korku dizboyu.bu arada transfer olan herkese dualarımi yolluyorum.basliyanlarada sans diliyorum.

İKİSİNİNDE ETKEN MADESİ ENOKSAPARİN ENDİLŞE ETME VE KULLAN

Hayirli olsun.kaca maloldu?
Merhaba sperm donosyonu,bugün transferin 2.günü, gece ara ara belim kasiklarim agridi,bide benim prolaktin sorunum var,2 haftaya bi yarim dostinex aliyorum,sigorta hic birseyi karsilamiyor 2000€donosyona 1.800€tüp bebege ve 1000€ilaclara verdik daha Narkoz icin fatura gelcek

Hayirli olsun. Yat dinlen test gününe kadar.pozutif sonucu aldiktan sonra o sonucla birlikte daha sonra grrekli olacak ilaclari kadin doktorunda yazdirabilirsin.

Kac yumurta toplandi? Kaci döllendi

Kac yumurta toplandi? Kaci döllendi
4yumurta toplandi biri döllendi,2.gün Embryosu olarak Transfer edildi,acikca pek ümidim yok benim,bide yolda cok sikistim karnim agriyacak derecede,otobanda oldugumuz icin duracak yer yoktu,ayiptir söylemesi müsait biyere gelince yol kenarina yapmak zorunda kaldim

Canim sen evde test yapmismiydin
Merhaba Buket
Hayır evde test yapmadım hatta 12. gün olduğunu o gün farkettim.. ilk tahlil sonucum 433 çıktı :) ikincisi 948 ve üçüncüsü 6874.. Doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi ama ultrasonda tek kese görünüyor şimdilik. İkincisi arkada olduğu için görünmeyebilirmiş. Salı günü kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.

KıZlar birşey soracağım peki transfer sonrası buradaki doktorlara ne dediniz tüp bebek mi ? Ve yaptırdığınız merkeze gidin dediler mi sonuçta gizli olması gereken birşey

KıZlar birşey soracağım peki transfer sonrası buradaki doktorlara ne dediniz tüp bebek mi ? Ve yaptırdığınız merkeze gidin dediler mi sonuçta gizli olması gereken birşey

Canim ben transfere gitmeden turkiyede doktora ztn her seyi anlattim, beni bilerek muayene etmesini istedim. Imkanin varsa sen de öyle yap.

Beni Kıbrıs konusunda ve donasyon konusunda burdaki doktorum yönlendirdi ve onun tavsiyesi ile gittim..
Ama farklı doktorlarla devam edeceksen bence açık açık konuşmanda fayda var.

Beni Kıbrıs konusunda ve donasyon konusunda burdaki doktorum yönlendirdi ve onun tavsiyesi ile gittim..
Umarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmaz

Umarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmaz

Ben tahlil yaptırmak ve iğne vurdurmak için devlet hastanesine gittim.Kıbrıs'ta Tüp bebek yaptırdım dedim.Donasyon olduğunu söylemedim.Gayet normal karşıladılar.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu sayfayı okuyorum ama ilk defa yazmak kısmet oldu. Aklımı kurcalayan binbir soru var bu konuyla ilgili. Hepimiz bu yolda mücadele veren insanlar olarak birbirimizi anlayacağımızı düşünüyorum. Bugün tekrardan tedaviye başladık bu arada yaşım 28 bu dördüncü opum olacak devam edersem ilaçlara. Bir kere transfere gidebildim o da negatif. Düşük amh grubundayım toplamda dört folikül görülüyor. ( bu ara geçen tedavide de bu kadardı görünen iki toplandı biri döllendi o da üçüncü gün durdu) bu kez az ilaçla deneyeceğiz. Ancak ben umutlu değilim. Donasyon yoluna doğru adım adım gidiyoruz. Bildiğimiz süreçlerden farkı ne oluyor kendinizi eşinizi nasıl ikna edebildiniz bana biraz yardımcı olur musunuz özelden ya da burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…