- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Sigorta donasyonu ödüyormu? Yoksa kendinizmi ödediniz. ? Ilaclari Sigorta karsiliyormu?Benimki sperm donosyonu almanyada yaptirdim,aksamdan beri kasik agrim bel agrim basladi
Bugün kacinci gündesiniz? Hayirlisi olsunBenimki sperm donosyonu almanyada yaptirdim,aksamdan beri kasik agrim bel agrim basladi
İKİSİNİNDE ETKEN MADESİ ENOKSAPARİN ENDİLŞE ETME VE KULLANArkadaşlar clexane iğne hiçbir eczanede kalmamış ve onun yerine oksapar diye bir iğne aldık, eczaneci içeriği aynı endişelenmeyin dedi ama yine de endişeliyim, oksapar kullanan oldu mu aranızda, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba sperm donosyonu,bugün transferin 2.günü, gece ara ara belim kasiklarim agridi,bide benim prolaktin sorunum var,2 haftaya bi yarim dostinex aliyorum,sigorta hic birseyi karsilamiyor 2000€donosyona 1.800€tüp bebege ve 1000€ilaclara verdik daha Narkoz icin fatura gelcekHayirli olsun.kaca maloldu?
Hayirli olsun. Yat dinlen test gününe kadar.pozutif sonucu aldiktan sonra o sonucla birlikte daha sonra grrekli olacak ilaclari kadin doktorunda yazdirabilirsin.Merhaba sperm donosyonu,bugün transferin 2.günü, gece ara ara belim kasiklarim agridi,bide benim prolaktin sorunum var,2 haftaya bi yarim dostinex aliyorum,sigorta hic birseyi karsilamiyor 2000€donosyona 1.800€tüp bebege ve 1000€ilaclara verdik daha Narkoz icin fatura gelcek
Dün kaç tane eczane gezdik, depolardan sordurduk ve bulamayınca mecbur aldık, teşekkür ederim, içimi rahatlattin.İKİSİNİNDE ETKEN MADESİ ENOKSAPARİN ENDİLŞE ETME VE KULLAN
Kac yumurta toplandi? Kaci döllendiMerhaba sperm donosyonu,bugün transferin 2.günü, gece ara ara belim kasiklarim agridi,bide benim prolaktin sorunum var,2 haftaya bi yarim dostinex aliyorum,sigorta hic birseyi karsilamiyor 2000€donosyona 1.800€tüp bebege ve 1000€ilaclara verdik daha Narkoz icin fatura gelcek
4yumurta toplandi biri döllendi,2.gün Embryosu olarak Transfer edildi,acikca pek ümidim yok benim,bide yolda cok sikistim karnim agriyacak derecede,otobanda oldugumuz icin duracak yer yoktu,ayiptir söylemesi müsait biyere gelince yol kenarina yapmak zorunda kaldimKac yumurta toplandi? Kaci döllendi
Merhaba BuketCanim sen evde test yapmismiydin
KıZlar birşey soracağım peki transfer sonrası buradaki doktorlara ne dediniz tüp bebek mi ? Ve yaptırdığınız merkeze gidin dediler mi sonuçta gizli olması gereken birşey
Beni Kıbrıs konusunda ve donasyon konusunda burdaki doktorum yönlendirdi ve onun tavsiyesi ile gittim..KıZlar birşey soracağım peki transfer sonrası buradaki doktorlara ne dediniz tüp bebek mi ? Ve yaptırdığınız merkeze gidin dediler mi sonuçta gizli olması gereken birşey
Umarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmazBeni Kıbrıs konusunda ve donasyon konusunda burdaki doktorum yönlendirdi ve onun tavsiyesi ile gittim..
Ama farklı doktorlarla devam edeceksen bence açık açık konuşmanda fayda var.
Umarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmazBeni Kıbrıs konusunda ve donasyon konusunda burdaki doktorum yönlendirdi ve onun tavsiyesi ile gittim..
Ama farklı doktorlarla devam edeceksen bence açık açık konuşmanda fayda var.
Umarım yasak diye tersleyip atmaz beni yada tüp bebek için ikna etmeye çalışmaz
Ben tahlil yaptırmak ve iğne vurdurmak için devlet hastanesine gittim.Kıbrıs'ta Tüp bebek yaptırdım dedim.Donasyon olduğunu söylemedim.Gayet normal karşıladılar.KıZlar birşey soracağım peki transfer sonrası buradaki doktorlara ne dediniz tüp bebek mi ? Ve yaptırdığınız merkeze gidin dediler mi sonuçta gizli olması gereken birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?