Tamam canım inşallah bakalım kesin tüp bebek diyecek ama ben düşüneceğim diyeceğim ve Halil İbrahim tekin ile önümüzdeki ay içinde ön görüşme yapmayı düşünüyorum
Canım yaşın kaç?
Belkide antral follikülerin var dr onunçin tüp bebek diyor
Kaç denemen var kendi yumurtanla?

merhaba arkadaşlar rahim filmim de tüpler açık fakat hafif bir çentik varmış bazı görüşler düzeltilmesi gerektiğini bazılarıda gerek olmadığını söylüyor dr ise histerokpi yapalım dedi kararsızım çok da fazla rahim vs harap etmek istemiyorum korkularım var sizler ne düşünüyrsunuz ya da böyle birşey yaşayan varmı ya da histereskopi faydalımı

Hafif bir çentik anlamadım?
Rahimdeni sorun?

Kızlar lucrin depot 3.75 kullandınız mı siz de transfer öncesinde? Benim bir adet tem doz vurulmam istendi. Temini zor mu kendiniz kolayca enjekte edebildiniz mi eczaneye sordum bulamadılar depoda başka yerlere bakıcam onlar vurmuyorlarmış da bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba..ben de kullanmıştım bir tane.kendin evde enjekte edebiliyorsun çok basit bişey zaten.temin konusunda akrabam ecza deposunda çalıştığı için zorlanmadım ama eczaneler temini sağlayacaktır.. Allah kolaylık versin canım..

Çok sevindim zazacım hayırlısı olsun inş bu sefer olacak

çoookkk sevindim.. inşallah hayırlısı ile sonucu da güzel olur :)

Çok sevindim canım umarım pozitif ile sonuçlanır

Çok güzel bir haber, çok sevindim canım, güzel haber verme sırası sende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…