Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıklı ömür versin sana canım bende öyleydim işimden dolayı sağlıksız beslenme ve düzensiz hayattan dolayı evlenince aldım 120 kg oldum Morris obez ve tip 2 diyabetttim kadın doğumcu ve endokrin doktorum kilo vermeden bebek olmaz dedi yumurtalıklarım adetim herşey düzgündü spor ve Karatay ile -37 kg verdim 4 ay önce ögrendim yumurtalık rezervinin azaldığını keşke dedim kilo vermeseydim çok ama çok üzüldüm insülin direncim 35 den 5 düşmüştü Perşembe günü endokrin gittim yine çıkmış şuan 15 de öncelik tüp bebek olmazsa donasyon diyorum hayatım alt üst oldu

Amh değerin nedir, kanser ameliyatımdan dolayı benim bir yumurtamı bir tüpümü aldılar diğer yumurtamı kazıdılar, kemoterapi kalan yumurtamıda bozdu ama yinede amh 0 altına düşüne kadar kendi yumurtamdan denedim artık değerde 0 çekince donasyona karar verdim pes etme amh değerinde biraz umut var ise kendi yumurtandan dene, sadece zayıflamak insilün direncini düzeltmiyor şekeri tamamen hayatından çıkarmalısın ve şeker ilacını düzenli kullanmalısın vucud buna alışacak ve düzene girecek o zaman yumurtlamanda düzelebilir sabırlı ol

Amh değerim 0,34 dü yanlış hatırlamıyorsam bende öyle yapıcam aslında direk donasyon diye düşündüm sevgili Z Zaza74 sağolsun önce kendi yumurtalarını dene dedi adetliyken 4 tane folikül çıkmıştı işte ptesi tekrar reglim gelirse gideceğim doktora

benimde ayrintilii ultrasons um haftaya persembe bizimkiler biraz yaramaz ben biraz sinirliyim diyedir herhalde adranalin verip duruyom belki bebislere ondan ne guzel senin bebis sakinse optum

Prednol içeriği metilprednizolon-dertacortil içeriği Prednizolon sanırım endikasyonları farklı canım çok detaylı bilmiyorum ama etkileşimi sanırım daha fazla, adetimin ikinci günü başladım yarım tablet transferden sonra tam içtim hala devam ediyorum kalp atışını duyana kadar içecekmişim

Tesekkurler canim verdigin tavsiyeler icin umarim saglicakla bebegini kucagina alirsin.

Tesekkurler arkadasim bende pozitifi gorduk fakat kalp atisi zayifladi ve 7 haftalik aldilar ben kan pihtilasmasina bagliyorum sadece asprin kullandim ve progestron igneyide transferin 5.gunu yaptigimiz testte 7.49 cikmisti ve igneye gectiler keseyi gordukten sonra fitilie gectiler canim bana gorede progestron igneyi transfere baslar baslamaz vermeleri ve kan sulandirici igneyide muhakak her hastaya vermeleri gerekiyo

Evet, Progestron iğne transferden bir kaç gün önce verilmesi gerekiyor, kan sulandırıcı iğnede rahim kalınlığın 2. Kontrolünde başlamalısın, limon kürünü unutma ve b12, d vitamini, folik asit takviyesi mutlaka unutulmamalı

Arkadaşım kan pıhtılaşma durumu bu kadar önemli bir problem mi kaç doktora sorduysam önemsemediler. Mesela d vitamini b12 falan neden kullanmak gerekiyor.. transferden sonra kan sulandırıcı iğne yeterli olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…