- 9 Mayıs 2017
- 220
- 301
- 33
- 52
Canım ben 52 kg dum kanser ve kemoterapiden sonra hızlı kg aldım 127 kadar çıktım inmsallsilün direncim 40 değerlere vurdu spor diyet herşeyi yaptım 10 kg verdim sonra düzenli devam etmediğimden üstüne koyarak daha
Duaların gücü canım Allahtan gelene razıyim, şükür edip bol bol dua edelim Allah yardım eder içinizi ferah tutunAsallah sana cnm azmin elinden birsey kurtulmuyo evet sende azimle hayata tutunmussun .rabbim bebeislerinideguclu kilar onlarI sana bagislar
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıklı ömür versin sana canım bende öyleydim işimden dolayı sağlıksız beslenme ve düzensiz hayattan dolayı evlenince aldım 120 kg oldum Morris obez ve tip 2 diyabetttim kadın doğumcu ve endokrin doktorum kilo vermeden bebek olmaz dedi yumurtalıklarım adetim herşey düzgündü spor ve Karatay ile -37 kg verdim 4 ay önce ögrendim yumurtalık rezervinin azaldığını keşke dedim kilo vermeseydim çok ama çok üzüldüm insülin direncim 35 den 5 düşmüştü Perşembe günü endokrin gittim yine çıkmış şuan 15 de öncelik tüp bebek olmazsa donasyon diyorum hayatım alt üst olduCanım ben 52 kg dum kanser ve kemoterapiden sonra hızlı kg aldım 127 kadar çıktım insilün direncim 40 değerlere vurdu spor diyet herşeyi yaptım 10 kg verdim sonra düzenli devam etmediğimden üstüne koyarak daha çok kg aldım en son çare mide küçültme ameliyatı oldum seneleedir uğraştım olmadı vermem gereken kg 10-15 değildi morbid obezdim yemek yemediğim yada tatlı yemediğim zamanlar elim ayağım titriyordu şuan çok iyiyim şükürler olsun ama çok zor süreçti istediğini yiyememek ben ne yaptım kendime diye çok ağladım bu ameliyatı olmak için sağlam psikoloji lazım başka birşey yapmadım bir senede 60 kg verdim çok şükür sarkmam olmadı ama olanlar çok pişman olanlarda var bu yüzden, şuanda insülin direncim 8 değerlerinde
Amh değerin nedir, kanser ameliyatımdan dolayı benim bir yumurtamı bir tüpümü aldılar diğer yumurtamı kazıdılar, kemoterapi kalan yumurtamıda bozdu ama yinede amh 0 altına düşüne kadar kendi yumurtamdan denedim artık değerde 0 çekince donasyona karar verdim pes etme amh değerinde biraz umut var ise kendi yumurtandan dene, sadece zayıflamak insilün direncini düzeltmiyor şekeri tamamen hayatından çıkarmalısın ve şeker ilacını düzenli kullanmalısın vucud buna alışacak ve düzene girecek o zaman yumurtlamanda düzelebilir sabırlı olÇok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıklı ömür versin sana canım bende öyleydim işimden dolayı sağlıksız beslenme ve düzensiz hayattan dolayı evlenince aldım 120 kg oldum Morris obez ve tip 2 diyabetttim kadın doğumcu ve endokrin doktorum kilo vermeden bebek olmaz dedi yumurtalıklarım adetim herşey düzgündü spor ve Karatay ile -37 kg verdim 4 ay önce ögrendim yumurtalık rezervinin azaldığını keşke dedim kilo vermeseydim çok ama çok üzüldüm insülin direncim 35 den 5 düşmüştü Perşembe günü endokrin gittim yine çıkmış şuan 15 de öncelik tüp bebek olmazsa donasyon diyorum hayatım alt üst oldu
Amh değerim 0,34 dü yanlış hatırlamıyorsam bende öyle yapıcam aslında direk donasyon diye düşündüm sevgili Z Zaza74 sağolsun önce kendi yumurtalarını dene dedi adetliyken 4 tane folikül çıkmıştı işte ptesi tekrar reglim gelirse gideceğim doktoraAmh değerin nedir, kanser ameliyatımdan dolayı benim bir yumurtamı bir tüpümü aldılar diğer yumurtamı kazıdılar, kemoterapi kalan yumurtamıda bozdu ama yinede amh 0 altına düşüne kadar kendi yumurtamdan denedim artık değerde 0 çekince donasyona karar verdim pes etme amh değerinde biraz umut var ise kendi yumurtandan dene, sadece zayıflamak insilün direncini düzeltmiyor şekeri tamamen hayatından çıkarmalısın ve şeker ilacını düzenli kullanmalısın vucud buna alışacak ve düzene girecek o zaman yumurtlamanda düzelebilir sabırlı ol
Dertacortil önce yarım tablet içtim transferden sonra tam içtimCanim bagisiklik baskiliyici hap hangisi ismi ne ki M mucizeistiyorum merak ettim hic duymadimda
benimde ayrintilii ultrasons um haftaya persembe bizimkiler biraz yaramaz ben biraz sinirliyim diyedir herhalde adranalin verip duruyom belki bebislere ondan ne guzel senin bebis sakinse optumSenin bebisler erken baslamislar yaramazliga : ) Bizde iyiyiz benim bebis biraz tembel cıkti birkac gundur hareketlerini azda olsa hissetmeye basladim.Bir hafta sonra ayrintili ultrasonumuz var heyecanla o gunu bekliyorum.Doguma kadar emdise ve heyecanimiz devam edicek
Dertacortil önce yarım tablet içtim transferden sonra tam içtim[/QUOTE Arkadaşim.bu ilaci tedaviye baslamadan ne kadar.sure once basladin halil beyde transferden 1 gun once prednol veriyo 5 gun kullaniyoruz acaba buda.onun gibimi
Tesekkurler canim verdigin tavsiyeler icin umarim saglicakla bebegini kucagina alirsin.Teşekkür ederim canım, benim 1. Donasyonumda yani beş sene önce 127 kg dum insülin direncim vardı 4 emriyo koyulmuştu ve sonuç kimyasal gebelik kg vermeden insilün direncini düzeltmeden donasyon denemeyin. 2. Donasyonumda yapmadan önce mide küçültme ameliyatı oldum bir senede 60 kg verdim çok zor süreçti insülin direncim düzeldi ve herşeyi yaptırmıştım rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo çizdirme 2 emriyo koyuldu ve sonuç kimyasal gebelik. 3. Donasyonum yani şimdiki tedavimde burda bir doktor takibimi yaptı eşimin kromozom testleri yapıldı gayet iyi çıktı benim kan pıhtılaşma sorunum çıktı ve daha önce yumurtalık kanseri geçirdiğim için cd56 testi yüksek çıktı bağışıklık sistemi kuvetli yani, rahim kalınkaşması için tedavi ile nar suyu içmeye devam ettim kan pıhtılaşması olduğundan istanbuldaki doktorum b12-d vitamini-folik asid daha yüksek dozlarda kullandım ve kullanmaya devam ediyorum, kan sulandırıcı hapın ve iğne başlandığında ek olarak hergün aynı saatte yarım limona yarım su bardağı su içiyorum, bu detavimde progestron fitil yada hap kullanmadık en başından beri kalçadan ipne kullanıyorum, tedavimin başından veri bağışıklık baskılayıcı hap ve haftada bir serum tedavisi alıyorum. Transferinden beri hergün taze sıkılmış havuç suyu içiyorum. Pıhtılaşma sorunu olduğundan bu seferki donasyonumda sürekli yatmadım evin içinde ve site içinde yavaş adımlarla yürüdüm. Ve yine pıhtılaşma sorunum yüzübden emriyo düzenli beslenmediğinden hep sol yanıma yattım. Sürekli dualar okuyorum sitresten uzak durmaya çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Tesekkurler arkadasim bende pozitifi gorduk fakat kalp atisi zayifladi ve 7 haftalik aldilar ben kan pihtilasmasina bagliyorum sadece asprin kullandim ve progestron igneyide transferin 5.gunu yaptigimiz testte 7.49 cikmisti ve igneye gectiler keseyi gordukten sonra fitilie gectiler canim bana gorede progestron igneyi transfere baslar baslamaz vermeleri ve kan sulandirici igneyide muhakak her hastaya vermeleri gerekiyoPrednol içeriği metilprednizolon-dertacortil içeriği Prednizolon sanırım endikasyonları farklı canım çok detaylı bilmiyorum ama etkileşimi sanırım daha fazla, adetimin ikinci günü başladım yarım tablet transferden sonra tam içtim hala devam ediyorum kalp atışını duyana kadar içecekmişim
Evet, Progestron iğne transferden bir kaç gün önce verilmesi gerekiyor, kan sulandırıcı iğnede rahim kalınlığın 2. Kontrolünde başlamalısın, limon kürünü unutma ve b12, d vitamini, folik asit takviyesi mutlaka unutulmamalıTesekkurler arkadasim bende pozitifi gorduk fakat kalp atisi zayifladi ve 7 haftalik aldilar ben kan pihtilasmasina bagliyorum sadece asprin kullandim ve progestron igneyide transferin 5.gunu yaptigimiz testte 7.49 cikmisti ve igneye gectiler keseyi gordukten sonra fitilie gectiler canim bana gorede progestron igneyi transfere baslar baslamaz vermeleri ve kan sulandirici igneyide muhakak her hastaya vermeleri gerekiyo
Sanırım bana soruyorsun canım, kimyasal gebelikten sonraki ay rahim kalınlaşmadı bir sonraki ay ilaçlarımla birlikte nar suyu içtim 13.5 oldu rahim kalınlığımSizin rahim kalinligi kacti transfer yapildiginda
Arkadaşım kan pıhtılaşma durumu bu kadar önemli bir problem mi kaç doktora sorduysam önemsemediler. Mesela d vitamini b12 falan neden kullanmak gerekiyor.. transferden sonra kan sulandırıcı iğne yeterli olmuyor muPrednol içeriği metilprednizolon-dertacortil içeriği Prednizolon sanırım endikasyonları farklı canım çok detaylı bilmiyorum ama etkileşimi sanırım daha fazla, adetimin ikinci günü başladım yarım tablet transferden sonra tam içtim hala devam ediyorum kalp atışını duyana kadar içecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?