amin butun burdaki arkadaslarimiza nasip olur bende dua ediyorum guzel bir duygu

RAHİM KALINLIĞIN GAYET NORMAL 14 GÜN İÇİN AMA ORANTISIZ KALINLIK VARSA YA HİSTEROSKOPİ YADA RAHİM FİLMİ ÇEKTİR SONUCUNA BAKALIM
İNŞALLAH YAPIŞIKLIK YOK
YAPIŞIKLIK OLSA BİLE HİSTEROSKOPİYLE HALL OLUNUCAK
ENDOMETRİT BİLE ORANTISIZLIK VERİYOR
OZAMANDA ANTİBİYOTİK KULLANDIRILIYOR 21-28 GÜN

Tesekkurederim zaza, önümüzde ki ay adet bitiminde film istedi doktor orada, yapisiklik olmasa bile rahim iltihabı cikarmi?
.Doktorun tavrından eğer yapışıklık vb..cikmaz ise başka bir şeye gerek duymayacağını,.cunki düzensizlik sadece %70_80 olan şansınızı %65 _70 yapar o yüzden önemli değil gibi anladim...Bu durumda düzensizliğin giderilmesi için ısrar etmem gerekirmi acaba..Insallah doğru ellerdeyimdir

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, ben en bir taraftan Kıbrıs’ı bir taraftan da Batum’u araştırıyorum, bir de ben kendi donörümle gitmek istiyorum , Kıbrıs da Batum da Kendi donörünle gelmeni kabul ediyor . bu yaz üniversite hastanesinden rapor çıkartmıştım ama, kullanmak nasip olmadı , menopoz dönemi ara kanamalarım var sürekli ve yumurta gelişmedi :/

kendi donorum demissin neyin dir donorun aydinlatirsan sevinirim ama tavsiye etmem sonra basina kalkkarlar

Zaza internette dolanırken 2800 tüp bebek sonucu üzerinde rahîm kalınlığı ve düzensizlik ilişkili ile ilgili güzel bir makale buldum:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2851697
Oldukça aydinlatici

kendi donorum demissin neyin dir donorun aydinlatirsan sevinirim ama tavsiye etmem sonra basina kalkkarlar
“Donasyon düşünebilirsin” dediğinde doktorum, kafam çok karışmıştı kardeşimle bu konuyu konuşmuştum, ve o araştırmış hatta doktora gidip yumurtalıklarına bakırmış ve bir gün bana “ abla benim yumurtamı kullansalar” olur mu dediğinde bu fikir bana o kadar rahatlatıcı geldi ki, başkasına benzeyeceğine kardeşime benzesin , ilerde her hangi bir sağlık problemi vs olursa diye de düşündüm..kardeşim başa kakacak biri değilidir, küçük yaşından itibaren ben baktığım için anne /abla arası bir durumumuz vardı zaten, hatta o bu durumdan çok mutlu, benim bir derdime çare olacağı için..bu zamana kadar sen benim için özveride bulundun şimdi sıra bende diyor

insallah dedigin gibi olur benim kardesimde bana vermek istedi doktorlar basina kalkar dedi dusunduk evet kalkabilir dedik insanlik hali bir kavga ettigimizde ben yapmistim veya almistim diye bazi laflarini hatirladim ve vaz gectim ailemede donasyon oldugunu soylemedim benim yumurtalarim biliyorlar kibristan bile bzhssetmedim hayirlisi olsun arkadasim

Kesnlikle sana katılıyorum.kimsenin bilmemesi en iyisi. Sonuçta insan şaşar beşer. Bu arada bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…